Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sigorta şirketi için öneriniz nedir

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda miladi 0571 tarafından 15 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ankara sigortaya bir kastım yok , Bunları bilgilenin diye yazdım. Çünkü eşimin dostumun müşterilerimin ne çektiğini ben biliyorum . Beraber çalıştığım trafik şubenin tescil memurunun 2 ay önce arabası çalındı. Araba bulunamadı ve haklı olarak kaskodan parasını talep etti. Ankara sigorta 14000 tl değerinde ki (galerinin alış fiyatı , sahibinden.com da 16000 değerinde ) arabaya 8500 Tl verdi. Anlaşılamadı , bu arakdaşımız yıllık iznini şişli deki genel müdürlüğe gidip gelmek için kullandı. Avukat ında devreye girmesiyle 10000 tl ye bağlandı. Mecbur kabul etti çünkü dava açsa belkide 1 yıl sürecekti. Başka bir müşterimde 6 ay önce karşı tarafın çarpması sonucu arabayı ara tamirciye götürüyor. Ara tamirci biz bu şirketten paramızı alamayız sen bize öde onlar sana öder diyor. Aradan 6 ay geçti ama para hala hesaba geçmedi.

Düzenleyen : sedatdeniz

2. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bahsettiğiniz durumlar ile ilgili olarak,

sahibinden.com da 16000 değerinde ) arabaya 8500 Tl verdi

Araç marka model km? nedir acaba. isterseniz dosya numarasıda verin.

2. cisi Ankara sigortadan olan aracı servis tamir etmedi denmiş. Çoğu servis bunu yapıyorda. Acaba şirkete sordunuzmu müşterimizin eksik bir evrakımı var neden bekliyor diye. Yoksa dosya kapandı gitti neden ödeme çıkmadı diyemi bekliyosunuz. Eksik evraktan dolayı bekliyor olmasın.

3. sedatdeniz

sedatdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  4. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL