Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sigarayı bıraktım

'Sohbet-2' forumunda getz34 tarafından 12 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Yaklaşık 9 yıl sigara içtikten sonra birgün arkadaşın birinde kalmıştık. Sabah kahvaltisindan sonra hizlica bir sigara içip ikinciyi yakmak fazla sürmez ya hani ışte o an arkadaşım bana sigara uzakttı bende içmem dedim. Arkadaş da nasıl olduysa yanlış anladı ve sordu "nasıl yani bıraktın mı" diye. Evet bıraktım dedim şakasına. Oysa en fazla yarım saat önce icmistik sigarayı beraber. Neyse kendi kedime 1 saat icmeyecem dedim. 1 saatin sonunda hadi 1 saat daha dayan dedim sonra ikiye katlayıp 2 saat dağa dayan dedim. Sonra bugün içme dedim. Sonraki gün düşünmeye başladım. Neden içiyorum bu nereyi diye. Ekmek dedil su değil. Onsuz pekala yasayabilirim, bu kadar aciz değilim dedim ve icmedim. Uzmanlar yaklaşık 40 gün sonra sigarayla bağınız kalmaz der ya ışte ben tam 45. Gün o kopma hissini manevi bir şekilde hissettim ve artık özgür oldugumu anladım. Ve ben 40 gün boyunca cepte sigara ve çakmak taşıdım. O akşamdan kalan içinden sadece bir sigara icilmis paketten 2 günde bir bir sigara çıkarıp arkadslarimdan birine verdim. Su an birakali 9 yılı gecmis. Ilk bir kaç yıl ruyalarima girerdi. Her ruyada aynı his vardı. Sigaradan bir nefes içtikten sonra ki ağır pişmanlık. Bu gördüğüm rüyalar belkide beni perçinledi. Uzun lafın kısası öyle uzun uzun dusunmeyin bırakmak için. Deneyin ve kendinize i acizligi yakistirmayin. Gerisi gelecektir. Ben bu sayede 5 arkadaşıma sigarayı biraktirdim. Sizde yapabilirsiniz. Kendinize inanın. Ve sigaradan kaçmadan bırakın. Hep yanınızda olsun ki karşılaştığınızda sizi etkilemesin.

2. sonatım51

sonatım51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    691
    Ad Soyad:
    erkan açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    denemekten bıkmayın her deneme bir deneyimdir . bende çok fazla denedim :D

3. sunyy2003

sunyy2003 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    174
    Ad Soyad:
    halil taşkın
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    babam 3 yıl içmedi askere gittiğim gün başladı tekrar :) şimdilerde tekrar bırakma denemelerinde benim ise sigarayla hiç işim olmadı :) nasıl bir duygu oldugunu hiç anlamamışımdır

4. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    +1.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    12-13 sene kadar sigara kullandim birakmayi dusunmedim bile o zamanlarda. Evlendigimde esim gun gectikce rahatsiz olmaya basladi sonrasinda bebegimiz oldugunda birakirim dedim beceremedim bebegimiz 4-5 aylik oldugunda öpmek icin uzandigimda kafasini cekti benden. O gun sigarayi biraktim yani 2012 araliktan bu yana sigara icmiyorum aklimada gelmiyor.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6. SARIŞİMŞEK

SARIŞİMŞEK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Mehmet Akif ÇETİNEL
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    inşallah böyle devam eder