Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıfır Km i30 düşünüyorum..

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda cadiguzel tarafından 8 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Ben katılmıyorum bu mantıkla gidersek kimse sıfır araba almasın.Sıfır km araba aldığın zaman yıllarca bineceksin bu kadar basit.He mecbur kalırsın satarsın o ayrı bir konu.Ama 0 alacaksan uzun yıllar bineceksinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Misafir

Misafir Guest

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum Erim kardeş, ancak benzinli dizel konusunda benzinlinin kafa tutamayacağı konusuna pek katılamıyorum en azından uzun süreli performans konusunda, dediğim gibi dizel 5.000 devirde bitiyor ama geri kalan konularda tamamen katılıyorum, dizel'in daha uzun ömürlü olmasının sebebi ise tamamen yakıttan kaynaklanıyor, sebebi'de motorin'in benzine göre daha yağlı olması ve ilk çalıştırmada motora daha az hasar vermesi, gerçi turbo takviyesi bu avantajın bir kısmını yok etsede yinede dizel ömür açısından daha avantajlı, birde şu 5.000TL konusu var, bu rakam aracın fiyatı yükseldikçe artıyor, 25.000'lik bir otomobilde 5.000TL farkederken 60.000TL'lik bir araçta bu rakam 10.000'e kadar çıkıyor, örnek 2006 senesinde sıfırını 38.500'e aldığım Vectrayı, 2007 senedinde 4.500km'de iken 28.500'e zor sattım.

3. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Çoşkun hocam , bazı örnek modeller vardır. Tabir-i caizse elinde kalan dediğin. Arkadaslarda katılırmı bılmem ama , bızım elımızde ıkısıde sıfır alınmıs Opel vectra 2004 model yenı kasa ile Renault Laguna 2004 model vardı , En sonun 1 oncekı kasası. ıkısının de sıfır pıyasası 40.000 TL ye yakındı alındıklarında ve her ıkısı de 1.6 litre benzınlı motora sahıpti. İnanılmaz bir tuketımı vardı. Sakarya ya gıt gel , yarım depo benzın yıyordu ve deposu da az uzla dolmuyordu. Gel gelelım kı laguna su an 18 cıvarı ama zaten veren yok , vectra da 22 mılyara alıcı beklıyormus. Eskı sırketımdem duyduguma gore halende satamamıslar , bence bu pahalılıkta satamazlarda!

4. Misafir

Misafir Guest

Yüde yüz haklısınız, aracın fiyatının haricinde piyasasıda çok önemli bu konuda, Vectra'yı satmamın en büyük sebeplerinden biride yakıt tüketimi ve hantallığı idi, bu gibi dezavantajlar 2. eldeki düşüşü %25'lere kadar çıkartıyor....

5. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çevirme konusu ayrı ama kuralların 90km sınır getirdiğini unutmassak dediğin çevirme doğru.ama 90nı geçmicez coşkun abi.
    sona benim mantığa geldiğimizde kimse sıfır almasın diyen bi arkadaş olmuş.
    sonuçta 2. el araba bi süre sonra sorun çıkarmaya başlar:)o yüzden sıfır almak gerek.

ayrıca benim 2004 te 22000 e aldığım hyundai hala bende.satmayıda düşünmüyoruz,dipnot geçeyim:D

Düzenleyen : Erim Balaban

6. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [QUOTE
    çevirme konusu ayrı ama kuralların 90km sınır getirdiğini unutmassak dediğin çevirme doğru.ama 90nı geçmicez coşkun abi.
    sona benim mantığa geldiğimizde kimse sıfır almasın diyen bi arkadaş olmuş.
    sonuçta 2. el araba bi süre sonra sorun çıkarmaya başlar:)o yüzden sıfır almak gerek.

ayrıca benim 2004 te 22000 e aldığım hyundai hala bende.satmayıda düşünmüyoruz,dipnot geçeyim:D
    [/QUOTE]

evet ortak payda bu sanırım. Hyundailerimizden memmunuz, satmayıda dusunmuyoruz:))

abıme aldık i30 u, era bana kaldı ıkısı de dizel. Tam hyundai'ci olduk :)

7. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne güzel:)
    babama diyom isuzu sat hyundai kamyon al diye ama,isuzu gibiside yok:)
    bundan sonra alırsam ya mercedes volvo audi alcam,ya çift kabin pick up.başka seçimim yok,hyundaidan başkasına binmem sedan bi araba alırsam:D

Bu Sayfayı Paylaş