Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıfır getz alacağım önerileriniz??

'Getz Forum - Club' forumunda enigmatic tarafından 29 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu otomobil sektöründeki bi satış taktiği 2 seneye kalmaz c3'ünde üretimini bitirir.Makyaj gören bi araba ya satılmıyor yada üretilmesine son verilecek demektirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. fr_ares

fr_ares Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2006 siyah era var bende 0 almıştım. camlarına da film çektirdim. Ama sonradan pişman oluyor insan 0 aldığına, hem çok dikkat çekiyor, kötü niyetli insanlar için dikkat çekici oluyo. daha 4 aylıkken, park halindeyken sağ 2 kapıyı komple çizmişlerdi önden arkaya kadar altlı üstlü 2 çizgi hemde. 2 kapıyı boyattım ağlayacaktım nerdeyse sinirimden.

Yıkatıyorsun, yıkamacıdan eve elene kadar tozlar gene yapışınca belli oluyor hemen, inip binerken çoluk çocuk kapı kollarında tırnak izleri, en ufak lekeler, kısacası bakımı çok zor siyah arabanın.

2 ay önce pasta cila boya koruma yaptırdım, aldığım günkü gibi oldu, şimdi branda örtüyorum üstüne. Ama bundan sonra siyah araba almamaya çok kararlıyım, çok güzel görünmesine rağmen, çok uğraştırıcı. Gümüş, veya kum beji alırım sanrım.

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu arkadaş hala getz alamadımı...?C-3 almış.Konu kilit

Düzenleyen : Levent