Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıfır getz alacağım önerileriniz??

'Getz Forum - Club' forumunda enigmatic tarafından 29 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Söylediklerinizin bazılarına katılıyorum. Evet kurallara uymamız ve hız limtilerine dikkat etmemiz gerekir. Trafikte tek başına gidiyor olsak bu söylediklerinizle gerçekten fazladan donanıma emniyet tedbirine gerek yok.

Fakat aniden biri önünüze kırarsa, biri yola fırlarsa, öndeki kamyondan birşey düşerse vs. vs. ani fren ve manevra yapmanız gerektiğinde (bu belki hayatınızda başınıza hiç gelmeyebilir de, bir ya da birkaç kez, belki daha fazla da gelebilir). ABSli bir araçta ani fren ve manevra yapabilirsiniz, ama ABS yoksa ani sert fren ve manevra yapmak isterseniz takla atarsınız.

Takdirde varsa, tedbire gerek yok, diyemeyiz.

Saygılar...

2. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Hayır volkswagen

3. jojo

jojo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2010 getz start kullanıcısıyım
    almısken en azından hy kl modelini al derim
    fasılalı silesektaktırdım mesela 150
    camlar cok acıktı komple degistirdim 150
    sisfarıtaktım 150tl
    kafadan450 tl tuttu
    bastan 1200 verbidaha ugrasma derim

4. zeus

zeus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş ben aldım hy çok yakıyor sakın alma...

5. zeus

zeus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sakın alma çok yakıyor

6. doganses

doganses Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdiden hayırlı olsun. tek diyeceğim dizel al.
    ben de 2008 benzinli var. korkarak gaza basıyorum bi kaç damla az benzin yakmak için. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifaman aman diyorum.

7. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizel tavsiye ederim.benzinliden çok ekonomik.

8. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bir arkadaş sıfır Getz 2010 aldıve memnun ama dikkat etmediğine pişman olduğu 2 husus var:
    1-Sileceklerde 5 saniye ayarı yok ! tam adını bilmiyorum, ilk kademede hani her 5 saniyede bir çalışır ya silecekler işte , o her modelde yokmuş !Yani direk aralıksız çalışmaya başlıyormuş .Saçma ama gerçek 80 model arabalarda bile olan bir özellik 2010a konmamış .Dikkat et derim.

2- Getzlerde Plakalar yapışkanla tutturulmuş , plastik plaka haznesi yada vida yerleri yoktur! O yüzden Hyundai servisinde (Bursadakinde öle)gittiğinde arabanın arka bagaj kapağını plaka vidalayabilmek için matkapla deliyorlar ! Buna izin verme ! Baştan uyar(istemiyorsan).

Kimse sıfır arabasının kaportasında delik istemez.

ayrıca Yetkili servis çalışanları herşeyi doğru yapacak diye birşey yok.

Hayırlı olsun şimdiden

9. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    sadece getz de olan bir özellik değil diğer markalarda da bu durumlar gözlenebiliyor getz - era bunlar hep delik açılarak yapılıyor

10. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tartışma getz den abs tartışmasına dönmüş . bende kendi fikirlerimi söyleyim
    öncelikle getz le ilgili düşüncelerim
    getz müthiş derecede piyasada tutulan bir araç motor seçeneğini biniş durumunuza göre yaparsınız çok tasarrulu modelleride mevcut bence çok şahane bir şehir içi gezinti aracı ancak benim tereddüüm şu noktoda hyundai i 20 gibi yine çok tutulacak gibi duran iyi bir araç çıkarmışken getz in geleceği ne olabilir gibi bir soru sorulabilir.

ikinci olarak abs gibi donanım paketleri ile ilgi fikirlerime gelince bence sürüşü güvenli hale getiren ekkipmanlar bunlar özellikle türkiyedeki yol koşullarında 2 kat gerekli size başıma gelen şöyle bir olayı anlatayım hafif yay şeklindeki çevre yolunda ilerlerken yol kenarında yolcu imndiren bir dolmuşçunun aniden yola çıkması sonucu ani fren yapmak zorunda kaldım ve aracımla orta refüje çarptım orda abs olsa o refüje çarpmazdım.
    Düzenleyen : safir46

11. erdem26

erdem26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    getz üretimi bitti sitesinde sıfır oalrak fiyat mevcut gelin görün ki bayilere gidiyorsunuz araç yok.tek tük kaldı ise de seçeneğiniz yok onların elinde kalan renk donanım ve yakıt tipine mcbur.

12. Misafir

Misafir Guest

Henüz öyle bir şey yok, Getz üretilmeye devam ediyor, 20.000TL'ye Getz gibi bir araba varken kimse kolay kolay 30.000TL verip İ20 almaz...

Düzenleyen : Coşkun Uçar

13. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi ben şöle söliyim i 20 nin test sürüşüne gittim ve kullanma açısından aynı araç hatta i20 nin iç hacmi getze göre daha küçük.Şahsen i20'ye para verceğime biraz daha üzerine koyup i30 alırım.Getzin üretimi bitmedi sadece yavaşlatıldı.Bu senenin sonunda biticek diye kulaktan doğma bi bilgiye sahibim.

14. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence i serisi araçlar ve suv türü araçlardada ix serisi araçlar hyundainin sınıf değiştirip araçların fiyatlarını artırma çabası gibi geliyor bana forumda gördüğümüz accent die resimleri yayınlanan araç eğer çıkarsa accent die çıkacağını sanmıyorum yine yüksek fiyattan satılmak için adı değişecektir. :)
    hyundainin araçlarının o ücretleri hakettiğini düşünüyorum. bu arada

15. erdem26

erdem26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam bilmiyorum fakat hyundaı coşkun plazayı aradım bitti dediler

16. Misafir

Misafir Guest

Sırf Getz diil, doğru dürüst hiç bi model yok'ki ellerinde, üretim konusunda hazırlıksız yakalandılar...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : Coşkun Uçar

17. İ20 nin içi çok hoşuma gidiyor motorunu bilmiyorum hiç kullanmadım dışıda güzel fakat 27 bin 30 bin lira bir küçük araca vermem üstüne biraz daha koyarım daha üst bir sınıf geniş arac alırım ŞAHSEN

getzi çok yakından bilirim tipi filan cok güzel arac 1.3 motoru gayet iyi giderdiki 1.4 ünü düşünemiyorum :) 25 bin YTL ye kadarolmak şartıyla i20 alacağıma getz alırım yada fazla para verip i30 :) fakat getzde küçük araba en iyisi sedan :)

18. enigmatic

enigmatic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    YENİ CİTROEN C3 aldım...Çok memnunum...bu sınıf bir araç için bu konfor beni şaşırttı...direksyon flan yağ gibi yaa..500 kmde şuan 5.günü...

19. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    en full'leri çok güzel camı uzatmışlar ve buda aracın içini gerçekten acayip ferahlatmış.Sizinkini bilmiyorum hangi versiyon ancak fulleri gerçekten güzel.Ama şöle dışardan bakılınca ki ben bayide öle yaptım.28bin diyolardı 31 bine makyajlı c4 bırakmışlardı.Okadar parayı verebilcek olsam üzerine 3 bin daha verip c4 alırdım.Tabi bu benim fikrim.Allah tekerinizi düz bastırsın cezasız kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin.

20. enigmatic

enigmatic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler...öncelikle herzaman yeni çıkan bir arabayı sıfır almak mantıklı die düşünüorm..c4 yakında yenilecek ve boyut olarak yeni c3 bana uygunhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhatta hiç bakmadım bile diebilirim c4 ehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Düzenleyen : enigmatic

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş