Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır Era Fatura Olayı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 5 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tüm yorumları okumadım...bende 24.000 e almıştım ama dendiği gibi anahtar teslm fiyat bu..içinde o zaman ki yıllık vergi vardı 500 civarı..150 tl civarı trafik sigortası..vs...bunları düşünce size verilen fatura olur 23 000...bu işleri zaten sizde yaptırsanız o paraya gelir...

2. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yuav dostum sonuçta olay şu.hangi arkadaş dedi bilmiyorum ama aracın fatura fiyatı ile anlaşılan rakam uçuk oluyor diye.mesela vatandaş aracı 20400 e anlaşmış ama fatura 18100 çıkmış.dediği 2500 ü bayinin yediği.ama gördüğüm kadarıyla bayi zaten yaptığı indirimi faturaya yansıyor. o zaman sanırım sorunda kalmıyor.bakalım.yarın bayiye gideceğim.aynen denildiği gibi 26000 e anlaştığım 1.4 selectti min masraflarını kendimin karşılayacağını söyleyeceğim.bakalım nekadar düşecek.zaten kandi sigortacıma durumu anlattım.oda diğer masrafların 610 tl olacağını söyledi.en azından bu rakamı tutturmaya çalışacağım

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Eğer soru işareti faturanın düşük olmasıysa,
    Sadece araç bedelinin faturası kesiliyor.Diğer plaka ve mtv masrafları aynı faturada yer almaz.Bu yüzden fatura 1-2 bin tl düşük çıkar.Diğerlerinin faturalarınıda ayrıyeten verirler.

4. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saol dostum

5. hopa

hopa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm bizde artvin hopa'da ikamet etmekteyiz abim rize'den focus aldı adamların elemanı geldi burda plakasını çıkardı herşeyi ile servis ilgilende rize'den hopa'90 km geldi yaptı ama orda olurmu bilmem

Bu Sayfayı Paylaş