Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır era alımı hakkında yardım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda sicakseven tarafından 22 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu sorularıın cevabını yetkili servisleri arayarak en sağlıklı bir şekilde alırsınız

2. ErgnGRKN

ErgnGRKN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bunu biliyorum Levent Bey, ancak servise bu tür sorular sorulduğunda ordan oraya tlf'u aktarıp duruyorlar. Ben bu araca sahip olan arkadaşların yardımcı olabileceğini düşündüğüm için sordum ancak sanırım kimse bildiğini paylaşma gibi bir amaç içinde değil.
    Reklam olsun istemem ancak ben de Toyota'nın en büyük forum sitesinde bölüm yöneticisiyim, bir girin bakın sorulan soruları nasıl tüm detaylarıyla yanıtlamışım.
    Arkadaşlar, "Bilgi paylaştıkça artar, sakladıkça değil..."
    İyi forumlar.
    Düzenleyen : ErgnGRKN

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sayın üye, sitem etmeden önce arama yapsaydınız forumda sorularınızın cevapları var, ama üyelerimiz her sorana aynı şeyleri yazmaktan bıktıkları için size cevap gelmemiş olabilir

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Yöneticisiniz.Sizde sorunuzu sormadan önce keşke arama butonunu kullanıp bir baksaydınız muadil konular var mı diye.Hem 1 ayda nasıl karar verdiniz paylaşımcı olmadıklarını gerçekten merak ettim.Ayrıca ben size en sağlıklı yolu önermiştim.Ben olsam öyle yapardım

Düzenleyen : Levent

5. ErgnGRKN

ErgnGRKN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sayın Super Moderator;
    Sitenize 1 ay kadar önce üye olmama rağmen üye olmadığınızdan yeni başlık açamazsınız uyarısı veriyor. Ancak daha önce açılmış başlıklar üzerinden mesaj yazabiliyorum.
    Ayrıca siz dahil hiç bir yöneticiye özel mesaj atamıyorum. Profilinizdeki özel mesaj butonuna tıkladığımdahemen hata veriyor. Bu yüzden yönetim kadrosundan kimseden yardım alamadım.
    Site girişinde yazan admin @ hyundaiclubtr.com adresine mail attım, o adreste hata verdi.
    Sitem etmedim, eleştirdim. Kimsenin sorularını yanıtlamak zorunda değilsiniz, sonuçta yöneticilerde üyelerde paylaşımlarını para karşılığı yapmıyor. Ancak;
    Yaklaşımınız gerçekten rahatsızlık veriyor. Eleştirilmeye bile tahammülünüz yok. Şimdi siz en iyi ihtimalle bu mesajı sileceksiniz, yada kökten çözüm banlayacaksınız üyeliğimi.
    Ancak unutmayın ki insanlar araba almak için binlerce liralarını harcıyorlar. Çoğu insan(ben dahil)kredi ile almak için korkunç borçlara giriyor. Ben otomotiv sektöründeyim, az çok bu piyasada neler dönüyor biliyorum. Ancak bu konularla hiç alakasız ve hiç günahsız insanlar sizden yardım istediğinde bu cevabı alıp, bir de üstüne kandırılmışlarsa yazık olur.
    Tekrar ediyorum, sitem etmedim, eleştirdim...
    İyi forumlar...

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    10 mesaj atmadan özel mesaj atamazsınız, ayrıca 10 mesaj atana kadar sadece tanışma ve otomobilinizi tanıtın bölümüne başlık açabilirsiniz

ayrıca biz yöneticiler eleştiri mesajlarını silmiyoruz, hakaret veya küfür varsa siliyoruz, sizin mesajınızıda kimse silmeyecek merak etmeyin
    forumumuz seviyeli eleştiri ve tartışmalara her zaman açıktır, ayrıca biz hyundai ile hiçbir bağlantısı olmayan bir forumuz, kimseyi savunacak halimiz yok, ama kullandığım arabaya karşı haksız eleştirilere her zaman cevap hakkımız vardır

Düzenleyen : Coşkun Özcan

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sayın Ergin istediğiniz şekilde yazabilirsiniz hatta eleştirebilirsinizde bu şekilde yazdınız diye siz ve bir başka üyeyi ne banlıyoruz ne yazdığını siliyoruz.Biz o zihniyette değiliz.Ama sizin forumunuzda ki modlar o düşüncede ise onu bilemem.Biz elimizden geldiğince insalara yardımcı olmaya zaten çalışıyoruz.Keşke forumumuzu inceledikten sonra bu şekilde eleştirseydiniz. Bir mesajını soru sorarak yazan üyeye hatta o sorusundan sorma foruma bir daha girmeyen üyeyede sizin düşündüğünüz gibi yaklaşan bir bakış açısına sahibiz.Sonuçta ben yine tekrar ediyorum tamamen iyi niyetle yazdığım bir mesajı farklı algıladınız.Ben gayet anlaşılır yaklaştığımı düşünüyorum.İyi forumlar size

8. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

tamam işte.cevap burada.ayrıca arama yaparak site içinde her şeyin cevabı var.zaman içinde burada yazan okuyan üyelerin ne kadar candan olduğu anlaşılıyor.yavaş yavaşhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    toyota formuna bakın görün diyorsunuz da, anlaşılan kendi dediğinizi kendiniz yapmamışsınız. Keşke iyice baksaydınızda foruma ondan sonra eleştirseydiniz. Çünkü burda herkes bildiğini paylaşıyor ve birbirleriyle de çok samimi yorumlar yapılıyor. :) önce bakın lütfen

10. ErgnGRKN

ErgnGRKN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Polemiğin anlamı yok, o yüzden ben konunun karşılıklı polemiğe dönüşmesini istemiyorum.
    Levent Bey söylediklerinizi yanlış değerlendirmedim, elbette ki en net bilgi için en doğru adres servisler...
    Ancak buradaki tecrübeler, değerlendirmeler bence daha önemli.
    O yüzden sizin görüşlerinize başvurdum.

Bu Sayfayı Paylaş