Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır Era 15 dakikada servislik oldu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Nerkanzo tarafından 28 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Tanyol

Tanyol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi Akşamlar Getz 2007,

Yazımda belirtmiştim, toplam km nin %60'ını şehir dışı diyebileceğim (Ankara-Yaşamkent) yolda gerisini de genelde hafta sonu Kızılay trafiğinde yapıyorum. Şehir dışı olarak tanımladığım güzergahta toplam 3 trafik ışığı yer alıyor, trafik olarak yoğun sayılmaz. Ama Kızılay trafiği yoğun ancak akıyor. Arabamı her zaman 200-300 m ötesini inceleyerek kullanıyorum, eğer önümde ışık kırmızı ise gazdan ayağımı çekiyorum (pek çok araç kırmızı ışığa yaklaşana kadar gaza basıyor sonra sert fren yapıyor, şahit olmuşsunuzdur). Yakıt sarfiyatı koşullar aynı olduğunda sürücülere çok bağlı. Bir F1 pilotunun dediği gibi gaz pedalına ayağınızın altında yumurta varmış gibi (herhalde pişmemiş olmalı!) basmalıyız. Ekonomik ve kazasız sürüşler dilerim.

2. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Abi sen çok dikkatli kullanıyorsun yola çıkmadan önce diorum biraz dikkatli kullanıyım az yakıyım ama 2-3 km den sonra olmuyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifBende komple şehir içi 10-10.5 Lt. yakıyorum çokda kötü sayılmaz iyide sayılmaz orta şeker diyebiliriz.

3. aykan

aykan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilk önce topiği açan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum olur böyle şeyler kafanıza takmayın nasılsa sorun hallolmuş, şimdi otomatik şanzumanın çok tükettiğinimi söylüyorsunuz yani bende almayı düşünüyorumda???

4. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aykan Bey,

Benim tam olarak böyle bir tespitim yok. Aracımı yeni aldım. İlk kez otomatik araç kullanıyorum. Genel olarak otomatik araçlar biraz daha fazla yakar şeklinde görüş vardı. Ben de sizin gibi konuyu öğrenmeye çalışıyorum (Sizten tek farkım ben otomatik aracı satın aldım).

Forumda yazılanlardan anladığım kadarıyla araç kullanım şekli de yakıt harcamasını etkileyen önemli bir durum...

Era Yeni Select 1.4 otomatik aracımı keşfetmeye devam ediyorum...

5. aykan

aykan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gelişmeleri aktarırsanız sevinirim, kazasız belasız inşallahhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım büyük talihsizlik çok geçmiş olsun araba alırken 2 kere düşünmek gerekiyor hele birde era alırken 3-4 kez düşünmek lazım artık
    Düzenleyen : style plus

Bu Sayfayı Paylaş