Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır Era 15 dakikada servislik oldu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Nerkanzo tarafından 28 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. gokhangry

gokhangry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun...

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracınızı teslim tutanağı tutturdunuz mu..? Yeni ile değişmesi için 30 iş gününün geçmiş olması gerekiyor.Eğer 30 gün içinde aracınız size tslim edilmez ise "ayıplı mal" olarak değerlendirilip yenisi ile değiştirme hakkına sahipsini bunu biliyorum

3. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet. Serviste teslim tutanağı tutturdum. 20 Haziran tarihli. Bugün yeni şanzımanın geleceğini söylemişlerdi. Bakalım gelecek mi?

4. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence en iisi manuel vites

5. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aslında düz vites bir araç almak istedik önce, ama aracı aldığımız tarihte (12 Haziran) ÖTV indiriminin son günleriydi ve mevcut araçlardan birini tercih etmek durumundaydık. Otomatik vites kullanan bazı arkadaşlarımın da ısrarlı önerileriyle böyle bir tercihte bulunduk.

Bazı arkadaşlarım da otomatik vitese ilginin sürekli arttığını ve ilerde aracı satmak istediğimde koyalca müşteri bulabileceğimi söyledi... Biraz da bundan etkilendim.. Açıkçası düz vitesi tercih ederdim. Evet, sürüş kolaylığı sağlıyor, ama diğer taraftan da otomatik vites, araç kullanma kontrolünüzü bir miktar elinizden alıyor...

6. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Müşteri hizmetlerinden bir hayır beklemeyin,onlar sadece dinler,dinler dinler....sadece dinler hiç bir şekilde çözüm olmazlar,Servisiniz yinede yapabileceğinin en iyisini yapmış ve yeni şanzımanla değiştirmişler,ya biz bunu bir dağıtalımda soruna bakalım deselerdi,o zaman içiniz dahada sıkılırdı,merak etmeyin 2. elde hiç bir sorun olmaz,müsterih olunuz,tabi sıfır bir araçta bunun başınıza gelmesi çok can sıkıcı bir durum,bütün hevesiniz kaçar...Yinede geçmiş olsun,kazasız belasız binmenizi dilerim Özcan bey

7. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Hani insanın nefsinin körelmesi diye bir şey vardır... Daha hevesimizi alamadan, aracın sağına soluna bakamadan, "şu ne işe yarıyor, bu düğme neyi açıyor, klima nasıl çalışıyor" bakamadan bir saatte soluğu serviste aldık.

8. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hondada çalışan bir arkadaş demişti ki " aynı arızayı yapan aracın sıfırını vermek zorundayız. Bizde ilk iki defasında arızası bu diye alıyoruz ama üçüncüye başka arıza yazıyoruz niye sıfır araba verelimki". Eğer hyundaide böyleyse ki inşallah değildir ve ilk keresinde çözülür olay. sorun yok ama diğer türlüyse bilmem ne yaparlar. Büyük geçmiş olsun tez vakitte çare bulmanız dileklerimle

9. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bir aracın garanti süresince 3 kere arıza yapması sonucu değişiklik yapılır diye biliyorum.yalnışta olabilirim.

benimde başıma şöle bi olay gelmişti.
    aracım normallerin den daha fala çaışıyordu.servis bunu kabul etmesede triger kayışlarını garantiden değiştirdiler.ses azaldı ama sonra yine arttı.gittik tekrar,isterseniz yeni motor takalım,3.yü doldurmadan arabayı değiştiremeyiz demişlerdi.bizde yanaşmadık motora:)

10. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Maalesef ülkemizde tüketici yasaları ve hakları birçok AB ülkesine göre çok geri. Firmalara yönelik yaptırımlar yetersiz ve tüketicinin hakkını koruyabilmek ve suvunabilmek için başvuru kanalları (yasal ve idari) çok karmaşık ve meşakkatli... Bir de tüketicilerin iyi niyet ya da dikkatsizliği eklenince, maalesef firmalar her türlü istismara yönelebiliyor...

Umarım bu tatsız hikayelerden birisini yaşamıyorumdur ve tatsız başlayan bu ilk kez sıfır, yeni bir araç alma hikayesi daha büyük bir kabusa dönüşmeden sona erer...

Bu arada, biraz önce yetkili servisle görüştüm. Maalesef yeni şanzıman bugün de gelemeyecek. Yarın inşallah gelecekmiş!..

Ne diyeyim, inşallah!...

11. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracınızı 30 iş günü içinde teslim etmezlerse yeni araç istemelisiniz.bu sizin hakkınız.firmaya dava açıcam dediğiniz zaman sizi krallar gibi ağırlar sözünüzden çıkmaz.ama önce bi yasal süre dolsun:)

12. reelerdener

reelerdener Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle geçmiş olsun bu olaylar insan yapımı olan herşeyde herkesin başına gelebilir ve emin ol mercedes bile alsan başına gelir, sıfır alınan ama komple boyalı passatlarmı duymadık, motoru bi ayda iflas eden bilmem ne markalarmı yani ne alırsan al bi arkadaşta demişti araba gerçekten şans işi, 93 model kartal slx almıştık sıfır herkesin aracı yağ yakıyodu kronik bi arızaydı ama bizimki yağ gibi kayıyodu bütün aynı yıl aynı modellerden daha iyi gidiodu, ve hiç bi sorunu yoktu .şans

13. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim tüm bu yaşadıklarım içerisinde en çok zoruma giden, firmanın yaklaşımı. Bu forum içerisinde de birkaç kez yazdım, ikisi başarısız olan ve üçüncüde ulaşabildiğim Hyundai Müşteri Hizmetleri'ni konuyla haberdar ettiğim halde, bunun yanı sıra yetkili servis aracılığıyla hem fabrikanın hem de İstanbul'daki şirket merkezinin durumdan haberdar olmasına karşın, hiçbir şekilde benimle iletişime geçilmemesi, bir vurdumduymazlık hali!..

Evet, dediğiniz gibi insan yapımı, olmaz diye bir şey yok...

Ama olmaması gereken, firmanın yaklaşımı ve müşteri hizmetleri, müşteri ilişkileri...

Bu da "insan yapımı" ve nasıl yaptıkları ortada!..

Neyse ki, aracımı bıraktığım Şentürkler Servisi'nin yetkilileri konuyla ilgileniyorlar ve yaklaşımları Hyundai'ye göre daha pozitif...

14. crazywinner

crazywinner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    walla hocam bende i20 aldım satarken 50 takla attılar 1-2 gün gezdik 1. viteste sorun yaşadık geri götürdükservise naşnaşdediler servistede henüz beni anlayan insan yok..İnş probleminiz çözülür

15. Nerkanzo

Nerkanzo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Size de geçmiş olsun...

Emin olun bana da araç satılırken, aynı taklalar atıldı!...

Ne hikmetse, satıştan sonra atılan taklaların şekli değişiyor!...

16. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam öncelikle çok geçmiş olsun..gerçekten sağlam bir avukatla bu işin üstesinden gelebileceğiniz kanısındayım..ne olursa olsun 15 dklık 1 saatlik aracı siz bozamazsınız fabrika hatasıdır ve bildiğim kadarıyla fabrika hatalı ürünler değiştirilme hakkına sahiptir

17. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    malesef herşey ürünü satana kadar.. biz aracı aldık imzayı attık.. bizimle o derece ilgilenen arkadaş.. kalktı yanımızdan gitti.. gitti gelmez oldu :)

biz orda oturuyoruz beyefendi kapıdan giren müşterilere yöneliyor. diğer arkadaşları boşta duruyor orda bırak ilgilenirler senin müşterin var ama yok gözünü para bürümüş.. belki napsın adam ekmek parası diyenler olabilir.. ama senin arkadaşların orda boşta dururken , senin müşterin masada otururken sen kalkıp kapıdaki müşterileri kovalarsan kusura bakma ama sana iyi gözle bakmam..

servislerde çoğu zaman kime ne kaktırırsam mantığında olduğu için çok güvenmiyorum onlara da ...

garantili araba alıyoruz dimi.. ne hikmetse aracı götürdüğünde sorun ne olursa olsun müşteri hatası diyorlar.. güya garantili.. söz de garantili yani ..

18. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sonuçta mekanik parça komple değişecek ve bir daha yapmazsa aracın değeri ile ilgili sorun olmaz. araçlarda asıl sorun kabul edilen şey malum

1- boya kaporta tamiri veya değişimi.
    2- kronik arıza. elektrik arızası, sık sık yolda kalma vb..

19. Yigit-Y

Yigit-Y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    talihsizlik...

20. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende Bilim Otomotivden almıştım arabayı, servisleri olsa daha yakın zamanda çıkartmaya çalışırlardı arabayı ama hala servisleri açılmadı.
    Başınıza gelen durum çok üzücü ama merak etmeyin 2. elde değerini düşürecek bir sorun değil, sadece arabanızdan ayrı kalmanız kötü olmuş,araba Allah yapısı değil kul yapısı bir alet olduğundan sorun çıkmasına üzülmeyin.

Bu Sayfayı Paylaş