Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır elantrada baş gösteren sorunlar kusurlar

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda atahansonmez tarafından 9 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. cıvıcem

cıvıcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hocam bencede sonuç sizin açınızdan çok çok iyi... sonuçta bu konforda,bu güzellikte,bu iç genişlikte ve rahatlıkta aracı 43.500 gibi rakama mal etmiş oldunuz... tabiki tercih sizin ama sıkıntılı parçalar değişmişken ve boyanında yapılacağı düşünürseniz hiç satmayın aracınıza keyifle binin derim

2. atahansonmez

atahansonmez Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    Atahan Sönmez
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    sorunum hala hallolmadi 4bin tl veriyorlardı ama bunun karşılığında ibraname ve feragatname istiyolar buna göre araç uzerinde hiçbir hakkım kalmıyor ve hatta 3. şahıslara karsı satarsam aracı da butun sorumluluğu bana yüklüyolar artık bezdirdiler kaç aydır uğraşıyorum markadan soğuttular, müşteri memnuniyeti anlıyısı bu kadar hyundaide. bide 1 numarayız diyolar :D

3. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    arkadaşımın biri transpoter aldı 30 000 km de arıza çıkardı ve tam 5 000 tl para harcadı ve bana söylediği laf şuydu borumu oğlum alman arabası tabi harcyacaksın:RpS_laugh:

4. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    borumu değil, resmen borunun babası, hatta dedesi.:RpS_laugh:
    :RpS_laugh::RpS_laugh:

5. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Misal toyota, honda ve volvo nun araçlarını geri çağırdıgını duydum ama hyundai de duymadım.. demek ki onlara göre 4x4 lük araç üretiliyor.. peki ya müşteri memnuniyeti yada şikayetlerini dikkate alıyorlar mı acaba? bana 50.000 TL verseler yakıt yönünden fiat punto 1.3 multijet, kalite olarak da 2003 bmw 3.16 ya binerdim.. benim kendi görüşüm, hoşuma gidiyor bu arabalar.. Belki de hyundai coupe alırdım 2005 model.. geri kalan para da cebimde kalırdı..

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hyundai cagiriyor . Amerikada binlerce arac cagirildi... Hyundai yi Turkiyeden ibaret sanmayin artik.. Ve musteri memnuniyeti % 95 lerde.. Hyundaisini satan yine hyundai aliyor . Bunlar haber konulari bile oldu.. Ben Turkiyedede oyle diger markalarda cagirma duymadim.

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

7. trashy

trashy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Hocam, tüketici hakları o kadar açık ki, TKHK madde 4 de ayıplı mal, ya bedel iadesi, ya misli ile değişim ya da onarım olarak işlem görür. Bu sizin isteğiniz doğrultusunda şekillenir yani siz birini seçersiniz.(hele müşteri memnuniyeti denen şey de devreye girince böyle olması daha da kuvvetli bir ihtimal olmalı) Burada size düşen dirayetli bir şekilde bayi ya da merkezin karşısında durabilmek, olmazsa ne olursa olsun hukuki yollara müracaat etmek olmalı. Sonuna kadar haklı olduğunuz bir konu bu. Davaya bile gerek kalmadan bu sorunu çözmeleri lazım. Bir avukatla görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Affınıza sığınarak bu öneriyi size sunuyorum.

8. eyyolcu

eyyolcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mehmet YOLCU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Excel (1985-1994)
    bnm duyduğum baz sıfır araçlar geitirlirken bayilere heralde sorunlar olabiliyormus benm ogretmenim ters donmus arabayı aldı sıfır diye bayıden sonradan anlasıldı aracta boya felan vardı. sizinkide boyle bisey olmus olabilir bencede değişim isteyin yenisiyle

9. cl500w140

cl500w140 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Esat ACAR
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Peki benim bir sorum var , misal yarın ben bayiye gidip sıfır bir elentra almak istesem , bu gibi bir durumla muhatap olmamak için nelere dikkat etmeliyim ? Yani bir püf noktası varmı ?

10. eyyolcu

eyyolcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mehmet YOLCU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Excel (1985-1994)
    bu konu hakkında bi bilgim yok ama araştırılırsa bişeyler çıkacaktır anlaşılması adına...

11. atahansonmez

atahansonmez Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    Atahan Sönmez
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    aracın boyasıyla ilgili başka bir sıkıntım yok. bir tek o bolgede boyle bir sorun vardı olçum yaptırdım orjınal boyada 100den yukarı boya değerine rastlamadım, hatta gittim kendimde ölçüm aleti aldım ondada aynı değerler çıktı. bugun boyandı ölçtüm 50 olan yer 80 olmus ayrıca dedikleri gibi arabanın çamurluğuna taşırmadan boyamışlar, iç kısım boyanımıs yanı, diğer deri parçalarıda değişti(dreksiyon,vites topuzu v.s.) 4bintlyide yarın teslim alıcam. parlatmıslarca aracı pasta cılayla,suanda navigasyonu takıyorlar 1200tl cıvari bir fiyata (orjinal) . akşam teslim alınca aracı resimleri eklerim.puf noktasına gelince bence yok biraz sans işi aracı ben ne kadar incelesemde bende olusan boya sorununu anlıyamazdım. sonradan çıktı sorun. birde soyle bir durum var benim aracımda yok ama bir çok elantranın arka stoplarında boya sorunu var galerideki 0 araçlarda bile bu gözüküyor arka stopların çevresine almadan önce bakmanızı tavsiye ederim.

12. atahansonmez

atahansonmez Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    Atahan Sönmez
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bu her markada oluşabilcek bir durum şans meselesi bırazda mesela sızın aracınız juke benim gemi inşa hocam oğluna juke almıştı ve aldığından beri araçla uğraştı yol tutusunun çok zayıf olduğundan bahsetiyodu, dava actı nissana 10bin tlye yakın para kaybetmış davayıda kazanamamış, ben bu olayı ona söyledim başıma böyle bişi geldi hyundaiiden 4bin tl para veriyolar diye, şaşırmıştı. hiç dusunme bence al o bile güzel bişi demişti uğraşma davayla falan ben açtım avukatımı satın aldılar flan demişti yanı sans meselesi bu tarz durumlar ben şanslımıyım sanssızmıyım onuda ilerki zamanlarda görücem artık.

13. trashy

trashy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Öncelikle alımı yaptığınız bayi, sonra Hyundai Türkiye'ye başvurun. Daha sonraki süreçte bayi ve Hyundai Türkiye'den olumlu yanıt alamazsanız birer ihbarname gönderin. Ona da yanıt alamadığınız zaman da mahkeme yolu görünüyor. Mahkeme bilirkişi tayin edince mutlaka ibre size dönecektir ve dava sonunda da bütün masraflar firmanın olacaktır. Tabii ki meşakkatli bir yol bu. Ama sizi tatmin edecek bir onarım veya işlem yoksa kimse kimseye böyle bir hatayı yükleyemez. Buradaki tanım tamamen bir ayıplı mal tanımı.

Bu Sayfayı Paylaş