19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Severek Aldığım Araç Hüsranlık Yarattı (yeni I20)

'İ20 Forum - Club' forumunda Miles50 tarafından 11 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Kısmen haklısınız 'Dunyanın en buyuk yalancıları AVUKATLARDIR '' unutmayın Allah kımsyeı onların eline dusurmesın ben 2 tane alacak davamıda kendım kazandım avukatımı azmettırdım Tek yapması gereken bılır kişi raporu elıne alması yeterlıdır !! TCK maddelerını ezberlemesıne gerek yok
    4077 sayılı tüketici hakları kanunu, türk ticaret kanunu, borçlar kanunu vs. mevzuat hükümleri ne girer yanı '' Ayıplı Kusurlu Mal'' dır.Araca ait. fatura, garanti belgesi, ödeme belgesi,sözleşme,ihtarname,eklerını dosyaya koyması yeterlidir.
    Zaten durdugu kabahat ılk yapması gereken şey Noterden ıhtar çekmesidir.yetkili servis kayıtları nıda ek dosyaya koymalı .

Söz konusu aracımın bedel iadesini veya ücretsiz yenisi ile değiştirilmesini bunun mümkün olmaması durumunda ise ayıp oranında bedel indirimi yapılmasına karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim. dıyecek ve bıtırecek bunun ıcın Avukata hıc ıhtıyacı yok.
    AYIPLI CIKMASI SONUCUNDA .''

Ya para ıadesı olacak
    ya aracın garantı surecı uzatılacak
    ya arac degıstırılecek
    yada arac bedelının düşürülmesi ve kalan bedelin tuketıcıye ıadesı olacak

Konuyla ılgılı yardım ısteyenler bana dnaışabılır gerekırse dılekcesını ben duzenlerım postalarım hıc korkmayın haklarını arayın at la deve degıl alt tarafı delılın saglamsa gıdeceksın 40 tl harc parası yatıracaksın.bızım mıllet hakımı görunce korkuyor ben çatır çatır konuştum 1 ini tutuklattım dıgerınıde daha ocneden sucu bulunmadıgından hükmü paraya cevrıldı.Ha ama neyını alıcan dimi 80 mılyar dolandırıldıgımla kaldım ömür boyu cıkarttıgım ıcra sırtında ensesındeyım bılsın oda bana yeter. arac fabrıkanın yaptıgıda dolandırılık resmen umutlarını tuketmek kısılerın .insanlara yanlıs bılgı versın kımse o kadarcıkdan bısey olmaz demeyın yenı ürün adı ustunde kırletme bozma tuketme hakkı parayı bastıysan sana aıttır kardesım.ayıplı ürün ısteseydım gıder 2 cı arac alırdım.ki aldıgım 2 cı el bıle emın olun sıfır gıbı
    neyse cok uzattım sabah sabah geldıler bana yıne..herkese ıyı forumlar.

Miles50, Asel Kaan Efe ve scream3057 bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,117
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hep anlatılır " adamın biri birisini öldürür ve elinde silahla suçüstü yakalanır ve polis gelince -avukatımı istiyorum - der , polis , her şey ortada avukatın ne diyecek ki deyince , adam : ben de çok merak ediyorum ne uyduracak , der.
    Avukatlar kanun maddelerini her yönden okuyabilen kişilerdir ve kendilerince tezlerini savunurlar , öbür yandan herkes için adliyeye işin düşüpte tecrübe kazanmadan yol yordam öğrenmeden bu işler kolay değildir.

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

3. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    İşte tecrübe konuşuyor Kaancim.!