Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ses Tesisatı Alıcam Sizce Nasıl Bunlar

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda taybor tarafından 30 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aaa çok özür dilerim evet amfisi edison du. kafam karıştı
    ama edison da kötü marka değildir. kamasonic yada harward a yada alpine gore çok daha ıyı bır amfıdır. hatta bende kicker l5 vardı 40cm
    hıcbır amfı ıle beslıyemedım edıson a1000 lıklerle ancak beslıyebıldım bu anfılerde bırz tuzludur. yinede bi arastırın ıstersenız ama
    bu fıyata gercekten kacırılmayacak bır tesısat.

bilecik zaten yakın buyrun mısafırımız olun bır gun. bende 40 amp adaptor var bırgun evde kuralım sesını kendınız dınleyın temızlıgıne bakın içinize sinirse el sıkışırsınız serkanla

2. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    edison nereddeyse kickerları calıstırabılen nadir amfılerden dıyebılırız.
    zaten Serkanı bılen bilir. araba hastasıdır ve kötü ürün kullanmaz. bir kere alır gerekırse taksıtle alır ama guzelını kalıtelısını alır.

3. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım edison alpine kapsamında uretilmiş bir anfi. sıfırlarına baktım alpine garantili oldugu soylenio sanırım alpinenin yan sanayisi tam olarak bilgim yok ama suan gozuken bu. acıkcası suan ikinizin yorumlarına gore kafama yatıo bu tesisat dediğin gibi gelip gormek lasım ama serkan ile once bi konusmamız lasım ozel msj attım umarım geri doner kendisi.

4. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    serkan daki anfi suan bu yazdıgım ozellikleri kapsayan anfi

2007 model edison ed-404A 4 kanal 500watt sıfır fiyatı 200 tl serkandaki anfi suan bu ??

5. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Serkan size kesin dönüş yapacaktır , dilerseniz özelden numarasınıda gönderebilirim.
    Konuşursanız veya msn den cam uzerınden urunlerı gosterır size.
    aklınıza yatarsa eğer siz istanbuldakı arkadasınıza ucretı gonderırsiniz serkanda urunlerı oraya teslım eder ve ucretını oradan alır

6. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yada aranızda halledersınız , ben karışmış olmiyayım

7. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Edisonla alpine'ye karıştırmayalım sizin bahsettiğiniz alpin olmalı. Gerçek alpine edisondan kat kat üstündür.

8. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar karar werdim we sıfır almak istiorum. lutfen bana bir adet teyp on we arkalara mid takımı anfi we wooffer onerin. limit 1000tl tabi illa 1000tl olucak die bişi yok altıda olabilir. benim istedigim tek şey ben bu bass actıgımda gum gum ses cıkarken normal kolonlardan da anlasılır bir ses gelmesini istiorum basın sesi normal müzikin sesini engellemicek yani cok saglam bass olmasını istiorum we bunun yanında da kolonlardan cok tatlı anlasılır yuksek ses kalitesi istiorum. tam olarak belki anlatamıorum size kendimi ama bu işten anlayan arkadaslar ne demek istedigimi gayet iyi anlıorlardır. param hazır ama anlamadıgım icin alamıorum bir turlu.

9. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    merhabalar benim isimlerim geçmiş buralarda öyle okudum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifevet tesisatım satılıktır 650 TL son fiyat istiyorum resimdede görüldügü gibi hepsi sıfır ayarında 3-4 ay kullandıktan sonra askere gittim ve aractan söktürdüm sonrada araba satıldı elimde kalıdı sinana da zaten tesisatımı gösterdim oda kendi gözleriyle gördü faturaları bile duruyor o kadar diyorum fiyat konusunda son fiyatımdır anfi kaldırırmı diye düşünceleriniz olabilir ama piooner teyp te son ses 60 a kadar acılıyor 30 dedinmi dış dikiz aynalarım titriyordu 15 te koltuklar oynuyordu eyer sinandaki adaptörü alabilirsek ses denemeside yapabilirsiniz zaten sinanla deniyecem ve video cekicem https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : Serkan Örnek

10. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  11. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Serkan bugün yada yarın bi ara gidip adaptörü alıcam .haftaya bır aksamda gelırım deneriz nede olsa artık erken paydos edıcem .)

12. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    tamam sinan bi deniyelim bakalım uzun zaman oldu tesisatta müzik dinlemeyeli

13. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim çekindiğim anfi. cok dusuk watt werio. bide 4x50 olması cok dusuk. benim istedigim mono anfi olması sadecewoofer beslicem ama sendeki tesisatla wooferı fazla beslemicek ayrıca sadece woofferıda beslemicek teypten alalım desek oda 4x22 oda dusuk ozelliklerinde on midler bile 40lık yuksek ses cıkar ama werimli olmayacagını dusunuorum. ama sonuc olarak tek sorun anfi die goruorum suan. cok dusuk guce sahip o wooferı o mid takımlarına nasıl yeterli gelicek emin olamıorum.

14. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    o gördügün anfi ile ortalıgı yıkıyordum midleri ve woofer iyi besliyor bana yetiyordu sen dahada ileri gidiceksen yanına mono bas anfiside alabilrsin ama takıp dinledikten sonra belki almanada gerek kalmıyacak inanamıyacaksın cok düşük özelligi olan nasıl bu kadar şeyi kaldırıyor diye https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mıd takımı takıcaksan verım alman ıcın onlarada anfı baglaman lazım. sadece mono anfıyle zor olur. abartı bı tesısat dusunmuosan 5 kanal ıı bı anfı ısını gorur. mıd takımı takıcaksan kıcker ks 65,2 tavsıye ederım bnm aracımda 2 takım var cok guzel net seslerı var
    jbl gto 5355 E sub kontrolu de mevcut

<LI>4 ohms: 55 watts x 4 chan. + 225 watts x 1 chan.
    <LI>2 ohms: 75 watts x 4 chan. + 360 watts x 1 chan.</LI>

Düzenleyen : coolsnake

16. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Senin butçene ve isteklerine en iyi 5 kanal amfi uygun olur. Mono alsan izolasyona ihitiyacın yoksa bas yerine tıkırtı dinlersin. Birde midleri beslemen lazım. Bütçe kaldırmaz. Şöylede yapabilirsin. Kaliteli bir teyp alıp hoparlörleri teyple besle wooferda küçük bir mono amfiyle besle. İyi bir 5 kanal çok pahalı bu şekilde yavaş ama sağlam adımlarla gidersin.

17. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Sana Tavsiyem Bi Media Market Git Orda 380 TL

1000W Bass 4 Kanal Anfi Bi Takım Mit SaundMagus Marka

Marka Kötü Diyebilirsin Ama

Marka Değil Bence Önemli Olan Tesisat Yapmak

Ben Ordan Aldım Bunları

Tesisat Bağlantısınıda Verdim Biliyormusun Bilmiyorum

AY-ER De Yaptırdım Çok Memnunum Bence Bi Araştır Derim Orayı Daha Da Çok Alternatif Var Değişik Markalar.

18. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben Kendi Teybine Bağlı Bas İle 2 Takım Mit Anfiye Bağlı Teyb Değiştirmedim Ve 15. Sesde 1 Saat Dinleyince Başım Ağrımaya Başlıyo Ve Kaliteli Ses Verio Düşün Bide 25 30 Lara Çıkartmıyorum Fazla Sesi.

19. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    su i20 lere teyp cerceveelerı gelsede artık teyplensek .. yurt dısında 2 turlu cerceve var bu araclara gore double din ve single din olarak .

20. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

haklısın bende bole dusunuorum midleri bi 4x50 bi teyp ile beslemek istiorum teyp bu : http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-DEH-2200UB-Oto-Teyp-CD-USB-Mp3-Calar_W0QQidZZ29892783

wooffer pioner dusunuorum oda bu: http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-308-D4-BASS-OZEL-ISLEMELI-KABINLI_W0QQidZZ30710364

anfi tam bulamadım sizce bu uyarmı bu woffer için : http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO3501-BASS-KONTROLLU-MONO-ANFI-KARGOSUZ_W0QQidZZ28655071

mid takımlarıda orta derecede olucak hem onlere hem arkalara takıcam we ustteki piooneer teyp ile beslicem ? ewet arkadaslar fikirleriniz nelerdir sizce anfi uygun gelirmi bu woffera we bu teyp 2 tane mid takımını ustun derecede beslermi yani benim istedigim gumbur gumbur ses gelirken woofferdan arkada calan sarkının sozlerini duymak istiorum midlerden sesi kesmicek woffer midlerden temiz ses istiorum.

Bu Sayfayı Paylaş