Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

servislerde araç yanında beklemek yasakmı?

'Sohbet' forumunda levent06y tarafından 3 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Maşallah! Sizde bütün servislerin içini biliyorsunuz. Bayağı yolunuz düşmüş oralara anlaşılan.

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yok huseyin abi 3 tane..önceden gör-tan a gidiyordum bıktırdılar atrık Uçar a gidiyorum..getz içinde mecbur düzcede ki özenlere gidiyorum o yuzden..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. hndnrcp

hndnrcp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bana kalırsa uygun bir servis düzeni şöyle olmalıdır.
    öncelikle müşteri servise geldiğinde yetkili biri tarafından kolayca yönlendirilmelidir..araç işleme alındığında araç sahibi kesinlikle araca ve üzerinde çalışanlara yaklaştırılmamalıdır..bu hem araç sahibinin hem de araç üzerinde çalışan kişilerin güvenliği için çok önemlidir..ayrıca araç sahibinin yakında durması çalışan kişinin motivasyonunu bozacak ve hataya sebep olacaktır..en doğal hak olarak araç sahibi oluşturulmuş uygun bir ortamdan aracının üzerinde yapılan işlemleri izleyebilmelidir..Erzurum'da müşteriler büyük camları olan kapalı bir odada hem çaylarını içip hem TV izleyip hem de bu arada araçlarının bakımını izleyebilmekteler..ben arabamı alırken gördüm ve çok hoşuma gitti..müşterilerin oturduğu ve araçlarını izlediği yer çok yakın ve kolaylıkla yapılan işlemler görülebiliyor..ayrıca aracın işlemleri bittiğinde araçtan çıkarılan eski parçaların paketlenerek müşteriye geri verilmesi çok önemlidir..

4. Misafir

Misafir Guest

katılıyorum ancak çıkan parçaların müşteriye verilmesine gerek duymuyorum zira faturada değişen parçalar zaten mevcut, yani sorumlulukları onlara ait...bu arada istenildiği taktirde verilir diye biliyorum...garantiden değişenler hariç tabi..

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kamera sistemiyle izleten (matez gibi) servisler var, ne yapıdığı çok belli olmuyor ama arabanızı seçebiliyorsunuz.

Düzenleyen : MSC

6. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Adana da Ertuğrul Oto da kamera koymuşlar. Hoşuma gitmişti. Bir gün şans eseri çok param olursa yetkili servis açıcam. Her araba için ayrılmış 4 tane kamera olacak. Her müşteri kendi arabasını 4 açıdan görecek. Takılan parçalar müşteriye gösterilecek orjinal mi değil mi müşteri görecek.Maalesef bazı yetkili servislerde yan sanayi takıldığını duyuyoruz. Tamam Coşkun Beyin dediği gibi sorumluluk onlarda, ama kim nasıl anlayacak ki yan sanayi takıldığını.

7. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Şentürkler otoyu seviyorum yanında duramasanızda camekandan izleyebiliyorsunuz...

8. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öyle birşeye izin verseler adamın başının etini yerim "usta o ne??" "usta o ne işe yarıyor???" "ustacım bak en iyisinden koyalım malzemeden çalmayalım" derdimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifama kötü bir niyetle değil sadece bilmediğimden..ama kimsenin işine karışmayı sevmem tıpkı benim yaptığım birşeye karışılmasını sevmediğim gibi...ustaya ustalık öğretecek değilim

9. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet daha nasip olmadı ama gördüm.. çay kahve lcd tv.. neyse aklıma gelmişken aracınız nasıl oldu?

10. Misafir

Misafir Guest

ben tunada girebiliyordum aşağı arkadaş varken.izlenebiliyor da yukardan camekandan.uçarda ne görebiliyorum ne alta ineibliyorum arkadaş olduğu halde orda bir lere müdürü geldi laf yememek için çıktık adamın bakışınan belliydi.onu da tanıyoruz ama laf gelmesin gene

11. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Elmas otoda camdan çok nadir görüyordum :)

Erk plazada yanına kadar yaklaşıyordum vallah imanıma kimse çıkartamıyordu :)

bayraktarda abi buyur izle demişlerdi :D

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kavacık Matesmi Abi ?

13. sweet_vagabond

sweet_vagabond Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Salih ÖZBAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Çekmeköy Coşkun plaza da servis bölümüne bakan bi balkon var orda oturup aracınızı seyredebilirsiniz. Ayrıca içeride oturup tv seyredebilir yada 0km araçları inceliyebilirsiniz. (Ama ben servis bölümünde bi kenarda durup aracımı seyrediorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif )

14. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bayraktar aşağı pek indirmek istemiyor, asgunduzlerde de camdan biraz görüyorsunuz arada da arcı görebilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş