LPG KABLO

Servisler Çok Pahalı

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda O. Uygur tarafından 29 Nisan 2023 tarihinde açılan konu

1. O. Uygur

O. Uygur Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Uygur
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Motordaki bir uğultu nedeni ile yetkili servise gittim triger avare bilya nedeni ile ses yaptığı söylendi aracım 50000km de 2001 milenyum accent ve bize %30 indirim yaptılar 3200 tl işçilik dahil fiyat çıktı onay verdim fakat ses kesilmedi devirdaimin değişmesi gerekiyor dediler bunun için istenen 3750 tl yaptırmadım ve öylece toplatıp çıkış yaptım maalesef bizleri sanayiye mahkum ediyorlar sonuç garanti sonrası servis ölüm demektir buna bir çare bulsalar gönül rahatlığı ile korkmadan gidebilsek

2. Lions_in_A_Cage

Lions_in_A_Cage Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,081
    Ad Soyad:
    Yusuf Türkarslan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Uzmanlık gerektiren konular dışında eski model ve garantisi bitmiş bir aracı servise götürmek mantıklı değil gerek yok. Ha uzmanlık gerektiren derken servisler herşeyi dört dörtlük bilip yapabiliyor mu hayır, daha önce aracımda airbag beyniyle ilgili arıza oluşmuştu servis değiştirelim demişti elektronikcide yapıldı yazılımı çökmüş güncellediler sorunum çözüldü. İsini iyi bilen ustayı arayıp bulmak lazım

Bu Sayfayı Paylaş