Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Servisin cinliği 2. PERDE

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mogollar tarafından 20 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. Gandalfs

Gandalfs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Abi dedigim gibi ben iste 2 ay oldu arabayi o zaman söylemislerdi benzinli bakimi 125 mal edersin dizeli de 250-350 arasi 250yi satis elemani dedi 350 yi direk plazanin sahibi demisti!!

2. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bana da 180 dediler
    bölgeye göre değişiyor sanırım

3. Gandalfs

Gandalfs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla dizel icin cok iyi ben her ne olursa olsun dizel almadigima cok pismanim!

4. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hava:12 tl

mazot:30 tl

polen:25tl

yağ:10tl

Orjinal parça fiyatlarıdır....

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Aracın benzinliyse yine o civarda yapıyorlar.Dizel ilk bakımıda ankarada 180 tl...Çokmu sence?

7. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA

tşk ederim

8. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracımı ÖTV haftasında aldım ve güneş altında biraz beklemiş araba almak zorunda kaldım. 2-3 hafta sonra aracın ön cam ızgarasında biraz kalkma oldu. Servise gittim değiştirelim dediler. Rengi de biraz soluktu. İlk önce parçanın olmadığını söylediler olsa bile değişimin uzun süreceğini söylediler. Daha sonra servis danışmanı bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra parçanın ellerinde olduğunu ve değiştireceklerini söylediler ve zamanımın olup olmadığını sordular. Ben de zamanımın olduğunu söyledim. Sonra 30 dakika sonra gelip değiştiğini söylediler. Ben de şaşırdım tabi ne kısa sürede oldu diye. Sonra yeni takıyan ızgarayı inceledim sol tarafında tornavida izi vardı ve renk solukluğu az da olsa vardı. Yani anlayacağınız günahlarını almak istemiyorum ama, eskisinin üzerine basınç uygulayıp kalkma olayını halletmişler ve bana değiştirdik dediler. Zaten basınç uygularken de o iz olmuş. Değiştirmiş olsalar bile o izden dolayı kabul etmemem gerekiyordu. Ama zamarn daralmıştı ve gerginlik yaratacak enerji yoktu o an bende:) Önemsemeden ayrıldım.
    Sonra servis memnuniyeti muhabbetine bi kız aradı. aracınızın ızgarası değişmiş memnun musunuz diye soru sordu. Ben de memnun olduğumu ama ızgarada iz olduğunu söyledim. O da servis danışmanına söylemiş tabi. Servis danışmanı beni aradı; öyle şey olmaz isterseniz bunu da değiştirelim bana suçlama geldi dedi. Bende gidip elemanın ekmeğine zarar gelmesin diye değiştirmeyi benim istemediğimi söyledim. Elemanların hatasının olmadığını söyledim:) Şimdi de araç serviste. Sürtünme ile ilgi başlıkta açıkladım. Garantiye sokmazlarsa artık ekmekleriyle oynamaya başyacağım:)

9. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ekmekleriyle oynayıp oynamamak değil eğer onlar helal kazanmadıkları sürece ben türlü hakkımı ararım... önce ekmeklerini helalinden kazanmak için dürüst olsunlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    acımıycaktın abim..Gör-Tan da biri varki az daha giriyorduk birbirimize..öyle tavırları varki sanki hyundai assan onun..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

11. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bu forumdan çok şey öğreneceğim.........

Bu Sayfayı Paylaş