Merhaba dışarıda bir servise aracımı götürdüm, ön iki amortisör viraj demir lastikleri ve z rot değişimi için 800 ü işçilik olmak üzere toplam 2400tl fiyat çıkardılar normal midir ayrıca enjektör şakırdaması da var onda ne kadar maliyet beklemeliyim
merhaba, yetkili servis için normal ücret. enjektör şakırdaması 1.4 benzinli motorda nasıl oluyor daha önce hiç duymadım. LPG'li mi aracınız?
Servis kelimesini görünce yetkili servis anlayıp fiyatı için epey ucuz düşünmüştüm ama siz sanayi ustasına göstermişsiniz kullanılacak malzemelere göre fiyat değişir o yüzden yorum yapmayacağım. Sanayideki ustadalar şakırdama sesini yorumlamadı mı? Benzer sorun ile karşılaştım sorunu akünün eksi kutup başını 10 dakika söküp taktıktan sonra çözdüm.
Profil bilginizde araç modeli 1.4 benzinli blue olarak yazmışsınız ama daha önce açtığınız konulardan sizi hatırladım aracınız 1.6 dizel motordu, modele yılı nedir motor 128'lik mi 136'lık mı?
Ön 2 adet amortisör 4027liraymış, muhtemelen bu fiyatlar üzerinden indirim uygulanacaktır. https://www.hyundai.com/content/dam...e/Servis-Paketleri-Fiyat-Listesi-10102022.pdf