Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Servis ve bakım maceraları..

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Misafir tarafından 7 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Dün sanayide çiftine 120 YTL fiyat aldık, kendileri ithal ediyormuş...

2. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne marka..
    garantı ne kadar..

3. Misafir

Misafir Guest

Garanti 1 yıl ama markayı öğrenemedim, ancak Hyundai'nin kullandığı amortisör'de çok düzgün bir amortisör olmadığı için üzerinde durmadım açıkcası......https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundaının kullandıgı amortısorler...kendı markası maysanmando....2yıl 60000 km garantılı bınek araclarda..

5. Misafir

Misafir Guest

Şikayet açısından söyledim, bildiğiniz gibi özellikle Era'larda en çok şikayet edilen konu amortisör sorunu....bu arada bu garantiler fabrika üretimindeki hatalara karşı, işin içine kullanıcı hatası girdimi garanti maranti kalmıyor...

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    amortisörler 5 yıl/100000 km garantili...eski accentlerde maysan mando değil diye biliyorum...

7. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Mehmet Hocam senin araç garantiden çıktı zaten. 1 ayda 20.000 yapmışsın. Tebrikler... Diğer konudada yazdım bi resmini çekip koyarsan sevinirim. Merak ettim senin kERAtayı...

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    tamam bi ara koyarım.bayramdan önce gitmediğim yer kalmadı trabzona bile gittim.garantiden çıktı ama inşallah olmazda eğer bir sorun çıkarsa garantiden hallettiririz..
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

9. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB

çoşkun abi merhaba fiyat gerçekten çok iyi benim yetkili servisten aldığım maysan diye bir marka .serviste yedek parça bölümüyle konuştuk kore malı amortisörlerde piyasada varmış. ama zamanla boşluk yapıyormuş...

10. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler

11. umutddogan

umutddogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşalr burada servisde yaşadıgımız ilginç olayları yazalım yönetici arkadaş izin verirse bu başlık yadabenzeri varsa haberdar edin lütfen
    ilk olarakda yaşadıgım olayı ben anlatayım

30.000 bakımı randevusu almak için servisi aradım ne kadar dedim
    275 ytl denildi standartmış
    cok geldi 3saat sonra aradım
    245 ytl denildi işte ozaman kuşkulandım neyse randevuyu 275 ytl denildiginde almıştım
    servise gittim aracı aldıar 2 saat sürecegini söylediler dedimki üçret için böyle böyle oldu inkar ettiler isim istediler e vermedim bende ismi neyse iyi tartıştık orda ha ondan önce ugradııgmda usta ban sen gel 180 hal ederiz demişti baştanda söyleyeyim neyse
    2 saat sonra arabayı almaya gittim işi bitmiş ücret dedim dedilerki online üçret cıkarıyoruz internetde sorun var az bekleyin
    bekle bekle 1saat gecti ben gidecegim dedim sonra gelin dediler
    araba ne olacak dedim
    ilginç taraf burada 1. görevli arabanızı verecegız dedı 2. görevli araba kalcak gelince verirz dediler aynı anda hemde
    tam çuk oturmuştu 2 ayrı fıyat 2 ayrı cevap
    işte ücrettede bunu yaptınız dedim yok biz şaka filan yaptık deselerde inandırcı degıl cunki diger müşterielrde inanmadı
    neyse sonuda arabamı aldım 1 gün sonra gitim para ödemeye
    ücret dedim
    hesapladılar dünkü olayıda hatırlattım ve sonuc ne biliyormusnuz 195 ytl ye cıktım bakımdan Böyle servisleri kutlamak lazım https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Düzenleyen : umutddogan

12. umutddogan

umutddogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çoşkun bey burayı yeni gördüm tşk ederiz güzel bir başlık bende bunabenzer bir başlıklı yazım vardı buraya eklenirse evinirim

13. Misafir

Misafir Guest

Mesajınız yukarıya eklendi....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

14. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracı aldığımdan beri önden gelen bir ses vardı araç kalkışlarda vites değişimlerinde ön sağdan bir metal tuk sesi geliyordu bayramdan önce yağ bakımında bulamamışlardı daha sonra bırakın dediler dün götürdüm bıraktım bugün sabah aradılar aracınız hazır dediler gittim aldım faturada ön amortisör izolatör aco yazmışlar 71 ytl tabi garantiden olduğu için ücret ödemedim aracı teslim ederlerken içdış temizliğinin yapıp teslim etmeleri çok güzel oluyor baya bi cilalı yıkama yapmışlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifkeşke şu arka sağ amortisörleri de söyleseydim bi baksalardı ama unutttum baska zaman artık...
    Düzenleyen : kara

15. gurkantali

gurkantali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gürkan tali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    cumartesi günün ist. da topkapı ekol'e götürdüm arabamı ve yıllık bakımını yaptırdım . Aslında araç 7500 km.de ama garanti olayı için götürmek gerekiyordu. Kampanyalı bakım fiyatı 164,00 YTL tuttu. Bu fiyatın önemli birkısmı yağ ve işçilik . Ön ve arka sol kolonlardan ses çok az geliyordudeğişmesi gerekiyormuş garantiden değişecek ama ellerinde olmadığı için fabrikaya sipariş edildi bir-iki haftaya kadar gelecekmiş. memnun kaldım iyi bir hizmet verdiler. tavsiye ederim.

16. umutddogan

umutddogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Malumunuz Getzlerde arkadan gelen sesleri cümle alem duymuştur ama sanırım Hyundai servisleri duymamış Takiii ben bu sorun için servise gidene kadar https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifServisten içeri girdim bir usta ilearabayı stabilize yolda kullanmaya cıktık arkadan takır tukur ses cok belli degil ama var bu ses nedense asfaltda cıkmıyor neyse geziyoruz usta ses var ama okadar olurmuş demesinmi iyide be usatam olurmu olurdu olmazdı usat sonunda neyse agbi servise dönelimde altına bakalım dedi baktılar birşey bulamadılar
    Şimdi kendimden şüpheleniyorum acaba ben arabaya ac bindigimden dolayı midemden gelen tıkırtılarmı bunlar yoksa tıkırtılar benden geliyor sanırım arabadan degil
    Allahım sen ban sabır ver şu servisler yüzünden Bu arada aramızda getzi olan bir doktor arkadaş varsa yardım etsin bu tıkırtılar bendenmi geliyor arabadanmı usta beni şüphelendirdi ya
    şaka bir taraf yine gidecegim Cumartesi günü Burclara bakacakalrmış 12 adet burç varmış 8i garanti kapsamında 4 dü degilmiş bende bu şans varken sorun eminim o 4 burcdan cıkar

17. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bize kolonların geldiği tarihi iletirsen sevinirim.Bkalım gerçekten iki haftada gelecekmi

18. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orjınal arac uzerıne takılı durumunu demıyoruz..kendı parca garantısını dıyoruz..garantısı bıtmıs araclar ıcın servıste takıldıgında gecerlı garantı suresı...

19. gurkantali

gurkantali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gürkan tali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    arkadaşım 20.12 cumartesi gittim 24.12 çarşamba akşamı aradılar ekolden ertesi gün yani 25.12 de arabayı bıraktım ve değişti kolonlar.

20. gogoce

gogoce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 15000 bakımı nekadar bilen varmı

izmir yükseliş veya gaziemir (servisin adı aklıma gelmedi)

yardımcı olursanız sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş