Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Seçimde Görev Almak Ve Zorunda Kalmak??

'Sohbet' forumunda duhangs tarafından 31 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

seçime kadar iptal edeceklerini düşünüyorum çünkü yapıla işlemin kanunsuz olduğu konuşuluyor. dediğim gibi okuma yazması olmayanlara bile gitmiş.

2. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu seçimde yine ortalık fena karışacak gibi.

Tapatalk ile gönderildi.

3. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,167
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Karışacak bişey yok bence, binali kazanacak ve herşey eskisi gibi devam edecek...
    Çaldılar diye 4.5 yıl propaganda yapacak iki tarafta yani toplum ikiye bölünmüş oldu olan o...
    Siyaset çok kirli bişey; bütün devlet eşrafı istanbulda, hayatta yüzlerine bakmadiklari insanlarla sarmaş dolaş öpücükler kikirikler midem bulandı...

4. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bence de Binali kazanır. Şuan herkes, İmamoğlu farkı iyice açacak diye düşünüyor. Karşı taraf hafife alınacak oluşum değil. Altyapı hazırdır. Diğer türlü, herkesin aklına geleni onlar hayli hayli düşünür. Seçim tekrarına gidip, rezil olmayı kimse göze almaz. CHP sevip, desteklediğim bir parti değil ama, inşallah adamın hakkını yemezler. Nereden nereye geldi, canım Türkiyem.

Tapatalk ile gönderildi.

Roadrunners bunu beğendi.
  5. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,305
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Seçim yine ertelenecek .

6. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    ya o değilde geçen seçim bu yuzden iptal edilmedimi gene herkese gorev tanımlamışlar :D

7. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bu söylentiyi bende duydum ama hangi dayanakla erteleme yapılacak çok merak ediyorum...

8. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Az once kartal adlinesine gittim secim kurulu mesaideymis dilekce biraktim yuzumuze bile bakmadilar hakime sunucaz dedi nasil haber alicam dedim biz arariz yada siz arayin deyip elime bi kagit sikistirdi bekle ki bayram sonu mazeretimi kabul edip etmedilerse is yapmayi.
    Bu arada bazi hukuk sitelerinde cezasi 50gun hapis ve bazi durumlarda paraya doner diyor benim sicilim oldugundan paraya donmeyebilir yinede umarim iptal olsun siyasi kismi beni alaka etmiyor suan.

MAERKEK bunu beğendi.
  9. ozgutozkan

ozgutozkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,790
    Ad Soyad:
    Özgür ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Kimse görev istemez çünkü çok sıkıntılı bir süreç. Dersine iyi çalış. Bazen başkan işten anlamayınca iş memur üyeye düşüyor. Tutanak tutmayı bilmeyen var. Muhtarlık vesaire olmayacağı için gene kolay. Zarfları pusulaları iyi mühürleyin.

Oturduğunuz ilçe de varsayalım memur az yandaki ilçelerden çeksinler.

Son seçim müşahitlerden biri 2 3 tane pusulayı yanlış renk vermiş. Aşırı titiz sınıf öğretmeni başkanım vardı. Kadın sayıyı tutturacağım diye 1 saat uğraştı. Ona rağmen okuldan çıkan 2. Balçovada biten 19. Sandıktık.

Rapor dışında kolay kolay görevi iptal etmiyorlar.

10. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Bu memleket düzelmez. Eski arşivlere bakıyorum bazen 1950 lerden beri aynı Türkiye aynı rezil olaylar. Mahalli yada genel bir seçim yapmak vatandaşı sandığa çağırmak her zaman Türkiye bütçesine milyonlarca lira külfet zamanında yapılan seçim ise mecbur olacak 5 sene de bir sıkıntı yok o sürede kasa dolar elbet ama birde iptal edilen seçimi tekrar yaparken ekstra ihtiyat tedbirleri alındığı zaman bu masraflar katlanarak artıyor para para para hep para gidecek sonra zam zam zam. Bütün bunlara üzülüyorum ama kendi psikolojimi bozmaktan başka bir şey olmuyor o zaman da ne halleri varsa görsünler zaten hiçbir zaman ülkeyi terkedip sakin huzurlu bir yere gitmenin mümkünatı yok dünya malı dünyada kalır terkedip toprağın altına gideceğiz zaten deyip hiç bunları düşünmeyeceğim bizim insanımız fena ama bakıyorum diğerleri daha fena. Vladimir Putin denen adam bile parasız pulsuz rusya da rakiplerini hapse attırarak eski KGB ajanlığı günlerinden kalma nüfuzlarını kullanarak tehditlerle şantajlarla rakipleri yıldırarak başa gelmiş birisi o yüzden dikkat ederseniz kimlerle iyi geçindiğine anlarsınız mevzuyu:) politika da art niyetle didişenler ve kuralları kendine göre manipüle edenler politika da her zaman kazanıyor halk a pek bir seçme şansı kalmıyor aslında, bizim ülkedeki seçimleri dikkatle takip edip uzaklardan yorumda bulunan entel dantel kendini medeni gören pek çok avrupa devleti bilmez ki zamanında sömürgecilikle afrikayı asya yı oradaki insanları köle gibi çalıştırıp o ülkelerin özkaynaklarını sömürerek sırtlarından geçindiklerini o şekilde kalkındıklarını bilmezler sanki damdan düştülerde medeni oldular. amerika zaten her daim kukla yönetimi göstermelik başkan seçilir sağda solda caka satar dipteki mason illüminati vs. ler amerikayı alttan kemirirler dizginlerler. araplara bakıyoruz hiç te islam topraklarına yakışmayan hareketleri var kimbilir ne alıp veremedikleri vardı Cemal Kaşıkçı ile aralarında ahirette hesabını veremeyecekleri kadar mallar mülkler varken bile.

Dolayısı ile seçimde görev almakmış politika siyaset falan aman ha uzak durmak bulaşmamak en hayırlı iş bence, gidip oy verilir ve olay biter onda sıkıntı olmuyor. Rahmetli dedem babamlara üç kardeş hepsine asla ve asla siyasete politikaya girmeyeceksiniz diye yemin ettirmiş ve hellalik vermemekle tehdit etmiş birisi idi. Şimdi onu çok iyi anlıyorum.

11. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Simdi haberlerde de okudum ınsanlara bişey olmaz vs dıyorlarmiş ama ana yasa maddesinde ceza hakkı saklıdır yazıyor ıkı ucu bklu degnek...

MAERKEK bunu beğendi.
  12. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Evet geçen arife dilekçesini verdiğim, 2 gündür aramalarım sonucu (30kez falan) sonunda RED yediğini öğrendim.
    ilk aramamda 5dk sonra ara dendı.Aralıklarla aramama 30dk sonra bırıne ulaştım adam telefonda 5dk sonra ara dedı bır bayan.bıraz fırcalayınca bekle ozaman deyıp bekletti.Sonra görüşmem aynen aşağıdaki gibi.

(Ben:Neden red yemiş? Gelmeme Cezası varmı?)
    bilgi veremiyoruz ama illa yaptırım olur.

(ben:Haberlere cıktı dıger ysklar cezası yok demiş sizde neden var gb bilgi veriliyor)
    Yanlıs yonlendırmek ıstemeyız sızı.Ama para alırsınız gelın ne olacak??

(Ben:Zaten çalışıyorum beyfendi dayatma bir görevi neden kabul edeyim?)
    siz bilirsiniz ama göreviniz devam ediyor gelmek zorundasınız.

Şimdi ben polise gitmek için mazot harcadım.Adliyeye gitmek için mazot+ zaman harcadım.
    Telefonla defalarca aramak ve beklemek cabası.Aldıgım cevap orda oturup parasını hak etmeyen, zorla dayatılma ıcın bıle bır bılgı veremeyecek ınsanlarla muhattap olup aylar sonra verılecek para ıcın bana sankı fever yapıyormuscasına laf duymak garıp geldı.

MAERKEK bunu beğendi.
  13. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Normalde hiçbir yaptırımı yok. Kaymakamlıklar seçim kuruluna liste veriyor. Memur üyeler görev reddi yapıyor yada sayı yetmiyor. Bu sefer de mecburen sicili temiz, güvenilir nitelikte ki kişiler görevlendiriliyor. Biz de yıllarca görev aldık bu seçim işlerinde. Bu yasal olmayan bir durum değil. Ama işin içinde AKP olunca birşey diyemiyorum. Bir anda yasa çıkıyor, vs. Kaymakamlara açılması gereken soruşturma, görevini doğru yapan seçim müdürlerine açıldı. Ben olsam gitmem.

Tapatalk ile gönderildi.

MAERKEK bunu beğendi.
  14. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sımdı avukata sorduk son nokta bu oldu sefer görev emrı yoksa hıc bır yaptırımı olmaz dedı.
    Sefer emrı varsa kamu gorevlısı sayar ve yargılanır dedı. Baktım yokmuş :D yıllar önce 2-3 sene vermıslerdı sonra gerı ıstemıslerdı goturmuştum.Neler cıkıyor bılmedık allahım yarabbım ya..

MAERKEK bunu beğendi.
  15. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    pazar günü bacanağımı aradılar,bugün tebligatı almaya gitti.ona söylenen aynen böyle >>Sandıklarda partili olmayan üyeler olsun iştenmiş YSK tarafindan>>

Bu Sayfayı Paylaş