Selamun Aleyküm, 2016 model 1.4 manuel aracıma, bayağı araştırmama rağmen bütçeme uygun 195/50/16 4 mevsim lastik bulamadım. Bir anda başlıkta yazdığım lastikleri taktırdım. Orijinal boyutun dışına çıktığım için rahat değilim doğrusu. Daha önce Renault arabamda Goodyear 4 mevsim lastiklerin kar performansından memnun kalmıştım. Ne gibi farklar hissederim Blue aracımda. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Bu lastik benim de dikkatimi çekti lakin almadım, deseni ve etiket verileri güzel, fiyatı diğer bilindik markalara göre makul. https://www.sava-tires.com/sava/tr/tires/passenger/all-weather/index.jsp?from=browse
Lastik alacaksanız zaten 195 55 r16 alın,yanak arttığı için otomatik olarak konforda artıyor.Accent Blue kesinlikle 50 yanakla bu ülkede kullanılmaması gereken bir araç şahsi fikrim,zaten 55 yanakla bile hala sert bir araç dolayısıyla bu bir nebze konfor artışı sağlayacaktır,ayrıca 195 55 ile kesinlikle sürtme,leylek gibi durma problemleri olmuyor ancak 205 55 ile oluyor diyorlar,fiyatı en makul ölçülerden biri 205 ancak bizim araçlara olmuyor maalesef.55 taktırmakla iyi yapmışsınız kısacası,hayırlı olsun. Sava markası ne iyi ne kötü diyebilirim,ucuz lastik sınıfında iyi denilebilir f/p'ı yüksek,kesinlikle 3-4 sene iş görür.Sakin bir sürücüyseniz ve aracı yavaş kullanıyorsanız çoğu lastikte olduğu gibi bu lastikte de problem yaşamazsınız.Üstelik bu lastiğin fiyatına göre şaşırtıcı derecede kış şartlarında iyi performansı var.
Merhaba, Goodyear bayiinden aldığım için internetten pahalı oldu 4600 TL ye aldım takımını. internette 1100 civarı sanırım teki. Teşekkür ederim.