15 inç 114,3 bijon aralığı 6,5 çapında sorunsuz Jant lastik seti vardır isteyene sadece Jant takımını da satabilirim. Jantlarda kırık kaynak vs. Yoktur. Lastiklerle daha 11000 km yapılmıştır. Detaylı resim için irtibata geçebilirsiniz.
Fiat Lineaya düşünüyorduk , 4x098 bijon aralığı , haliyle uymuyor , uzun zamandır forumda jant lastik satan arkadaşların mesajlarını takip ediyorum , henüz rastlayamadım. Yine de siz detaylı foto koyarsanız iyi olur.
abi merhaba dün ben abimin arabaya aldım 15 urban jantı ünlü otodan çok yakışıyor sizde bakın isterseniz
İlgilenenlere kolaylık olsun https://www.sahibinden.com/ilan/yed...ligi-temiz-jant-lastik-takimi-570111906/detay
Yeni başlık açmak istemedim salı günü 16 çelik jant ve lastik taktırıyorum Aracın üstündeki ler boşa çıkacak 12 bin km kullanıldı
Bende jant almak istiyorum ama Ankara da bulamadım.tam bijon ve et ölçüleri ne onunda bilmiyorum araca sıkıntı yaratıyor yoksa
elimde elantra orjianal 15 jant kapak takımı mevcut lakin forum mevkidaşı olarak tavsiyem 15 teneke jant sadece kışlık lastik leri kullanmakta faydali olur en güzeli 16 çelik jant almaktır. elantraya tüm 114,3 çelik jantlara bakabilirsin uyar geniş bilgi ve yardım için Kayra Lastik arayabilirsin 0506 346 15 62