Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Santa Fe 2006 Crdi Çalışmama

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda western54 tarafından 2 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. western54

western54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    259
    Ad Soyad:
    Hakan KAYIKÇI
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Pc ye bağlandı kam mili sensör hatası veriyor. Sensör değişti tekrar çalışmamazlık yaptı sonra yine çalıştı herzamanki gibi. Programdan incelediler baya sente de ufak bi kayma olabilir dedi Değişen sensör haricinde 1 sensör daha varmış ikisinden aynı anda bilgi gelmiyor olabilir de dedi hatta sensör kablolarındada sorun olablir dedi aracın kalması lazım dedi usta.

2. western54

western54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    259
    Ad Soyad:
    Hakan KAYIKÇI
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    2 gün önce tekrar gittim aynı ustaya sente ayarı yaptı şuana kadar tekrar çalışmamazlık yapmadı birdaha yapmaz inşallah.Bi gelişme olursa paylaşırım.

3. western54

western54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    259
    Ad Soyad:
    Hakan KAYIKÇI
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Kötü gelişmeler oldu arıza devam etti. uzun süre arizayla yaşamayı öğrendim.
    Farklı bir ustaya gittim oda afalladi ilk etapta birkaç işlem yaptı sorun devam etti. Araç evin önünde çalışmadı birkacgun sonra usta geldi çalıştırdı götürdü arızayı sonunda tespit etti. Önceki değişen sensörun bir benzeri daha var ilk değişen motorun üzerinde idi sonra değişen ise motorun altında olan sensormus. Anladığım kadarıyla bende derdimi anlatmaya çalıştım umarım birileri faydasını görür

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MSC bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş