Selamlar arkadaşlar, 2005 model dizel accent aracım için 94460-25810 kodlu şamandıra parçası için sormadığım yer kalmadı bu parçayı bulabileceğim bir yer bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Trabzon’daki çıkmacılarda bulamadım ama yakın zamanda Ankaraya gideceğim orada bakarım inşallah. Bilgilendirme için teşekkürler
Trabzon'da çıkma Hyundailer oluyor mu merak ediyorum. Trabzona gittiğim zaman aradığım birkaç plastiği çıkma olarak bulmak isterim. Eski Accent ve diğer modellerde aradığım yuvarlak emniyet kemeri cıvata kapağı var. Yeni modellerde olmadığı için bulmam zor. Bir de H100 kamyonetlerin emniyet kemeri üst gri büyük kapaklarından bulup takmayı düşündüm.
Ben kendi aracım için 2005 admire çıkma yedek parça vs çok bulamıyorum Trabzonda ama eraların vs çıkma parçaları bulunur
Trabzon'da çıkma Hyundai oluyorsa işim olunca o taraflara uğrarım. Çünkü hiç bulamadım. İşimi görecek bulduğumu alırım. Araştırmam lazım. Ben bulunan her parçayı servisten genelde sıfır aldım ve çok rahattı. Ufak tefek servisten çıkma klips toplamıştım. Kapı döşemelerin sarı klipsinden yeterince sıfır bulamayınca serviste döşemeden çıkma klips almıştım ve kalitesi bile aynı değildi ve sallandı.