Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şahinler Mi Yoksa Sahipleri Mi Trafikten Temizlenmeli?

'Sohbet' forumunda leolas tarafından 5 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

1. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)

Walla helal olsun cok guzel özettı tebrık ederım..bır tanede benden..
    Dun aksam guzeloba kıpa kavsagını az gecınce kaza olmus antalyada olan arkadaslar gorduyse belkı bılırler domınos pızza onunde motorsıkletlı cocuk kanlar ıcındeydı ''buda ayrı tartısılması gerekn bır konu 20 dakıkada kapınızda kelle koltukda '' sıstemıne karsıyım..neyse sadede geleyım ben gecerken kaza yerınden arac ford idi mevzu burada arabanın markasından zıyade sürücünün kalıtesızlıgı ben bır tek konuda arkadasa katılmıyorum maddı durumu olmayan ve kartala şahıne bınen cok temız ınsanlarımız var range rovere bınen kırolarımızda son sürat gıden mezarlık lambalarında dururken bıle cıstak sanroof dan muzıgın sesı son bas gelen ınanın bunun kıstası yok..cok uzgun modum düşük eve geldım hatta ..ben bır tek şunu yaptım onca ınsan basına toplanmıs bellı kan cok olmus akalı damlalar göl halını almıs ambulans yok halbukı tam 600 mtre ılerısınde anadolu hastahanesı var bırden ara sokaktan saga kırıp bana 3 daıkalık yere parkederek kostum hastahaneye gırdım ve acılden ılerıdekı kazaya ambulans goturmelerını cok kan kaybettıgını söyledım kazayı bıldırdım ambulans yola cıktı ben araca bınerken bırazda bılınclı olup soguk kanlı anı kontrol edıp yaşama mudahale etmek gereklı dıye dusunuyorum basında ah wah wah dıye bakınarak degıl...kendısı umarım ıyıdır.herkese ıyı aksamlar dılerım

Duygu bunu beğendi.
  2. semih24

semih24 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    semih kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arabanın suçu yok sonuçta herkes son model araba alamıyor ama bu kuş serisi araçları sevenlerin çoğu apaçi tayfası.
    adamlar bu arabaya tapıyor resmen. bunu trafikten kaldırsan elbet mesken edinecekleri başka bir araba bulurlar.
    bence böylelerinin ehliyetine el koyulmalı araç sürmesi yasaklanmalı.

Windofhange bunu beğendi.
  3. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Saat şuan gece 02.30 oldu babamla eve şimdi geldim caddeye çıktık motorla bir işkembeciye gidelim dedik gece gece , bir tane yeni clio birde focus arabalar dip basık basslı apaçi müziklerini açmışlar bir çorba içene kadar o caddeyi baştan sona 6 7 kere geçtiler.. Ben bu tarz insanların bu vatana ve millete bir hayrı dokunacağını sanmıyorum şahsen...

4. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Olayın sadece Tofaş kullanıcısıyla alakalı olmadığı doğru ama şu bir gerçekki Tofaş kullanıcıların çok büyük bir çoğunluğu hep yapılan yorumları gerçekleştiriyorlar.
    Olaya biraz mizahi açıdan bakalım :) Bu fotoğraf olayı özetliyor galiba :D:D

5. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Bence suç arabada ön çekiş olmasaydi inanin bu kadar olmazdi arka itiş en ucuz araba galiba doğan sahin var bunlar arabayi aliyo yok celik piston yok hava filtresi yok düz boru güya beygir arttiriyolar sonra hani bu araba arkadan itiş ya drift yapabiliyo ver gazi yanlasin ama tabiki suç şoförlerinde

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş