Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şağ ön kapının oradan ses geliyor :((

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mehmet şimşek tarafından 12 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. drguvan

drguvan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Gökhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Konuyu hort yapacağım ama bugün bu konudan çok muzdaribim. Arkadaşların daha önce bahsettiği gibi ön kapıdaki twittir hoparlörün önüne bastırınca kesilen bir ses her iki ön kapıdan da geliyor. Ayrıca sol ön kapıdan bir cızırtı geliyor. Kapı kilitlerini açınca azalıyor. Vitesin önünde buluan küçük kapaklı yerden de ses geliyor. Sunroof açılırken yukarı kalkan bir parça var. Rüzgarı engelliyor. O da ses yapıyor. Anladığım kadarıyla sesler hep ortak. Bunlara çözüm bulan varsa ve paylaşırsa bu psikoz halimden kurtulmam için bir umudum olabilir. Yeni aldığım arabadan soğuyorum.

2. drguvan

drguvan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Gökhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İstanbul Maltepe'deki Dumankaya Servisinde Yusuf usta problemi çözdü. Kapılardan ses gelenlere duyurulur.

3. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    yaklaşık 15 gün boyunca ön konsoldan gelen sesi aradım çok ince bi cızırtı halinde gelen ses özellikle düşük devirlerde araba titreşimi arttığında geliyordu en son Gerede otobanında bilenler vardır Cankurtaran mevkiinde arabayı çektim yarım saatlik bi çalışma sonunda sesi buldum ses Nokia araç şarj aletinden geliyomuş vitesin orda durduğu zaman ses yapıyo
    çok mutlu oldum bulunca:):)

4. emre222

emre222 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emre kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bende de 2007 select var aynı sorun bende de var sanırım kapıdan değilde ğögüslüğün sağ tarfından geliyor olması lazım

5. cenker_baba

cenker_baba Guest

bendede sağ taraftan bir ses geliyor bulacağım inşallah.

6. drguvan

drguvan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Gökhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ne kadar yapilsa da ara ara geliyor . Sunroof dan gelen ses icin 4 saat ugrastilar yine de olmadi tekrar gidecegim galiba. orta konsoldan ses gelenler klimanin altindaki kapakli bolumun ust kisminda bulunan 3 tane silikon cikintiya ayar verseler duzeliyor..

7. my2007

my2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    mustfa turk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın yoksa ben hortlayacagım:)
    arkadaşlar çok sese mese takan bi adam değilim açarım müziğimi nerde trak orda bırak hesabı araç durana kadar devam ederim ama bugun erabamdan gelen bi ses az da olsa canımı sıktı forumda ses anlatmak kadar zor bişey yok ....
    ama 1. önce radyo cızırtısı zannettim sonra ne alaka dedim bu kadar derin olamaz sesi açtım radyonun bastırdı gelen sesi he dedim bu değil
    2.kalrifer klima sistem sesidir dedim hava sirkülasyonu devrededir dedim sistemi sıfırladım ses gitmedi
    3.allah allah böyle torpidonun derinliklerinde cızırtımsı bi ses .... camı full açtım ses dısarıdan yansıyarak da gelince daha da arttı iç mekanda ahada ön takım amortisor vs dedim tam durduracam bakacam ses kesildi yine indim baktım lastiklere çalı takıldı sürtüyormu diye ne alaka daha baskın bi sesti
    anlatmak cok zor gerçekten başına böyle bi ses gelen yardımcı olabilir mi?
    fren abs sistem sesi midir z rot surtmesi midir yoksa havalar soğuk sistemsel ısıma soğumadan kaynaklanıyo mudur şaşırdım kaldım
    biraz uzun gereksiz oldu kusura bakamayın yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

8. aga27

aga27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Kışın ilk çalıştırmada sağ ön kapı içinden tıkırdı geliyordu.Hareket edince dahada ses artıyordu.Havalar ısındığında sorun kesildi.Şimdilik yok Bakalım önümüz kış yapacakmı gene.

9. yalova 77

yalova 77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ozan geçkin
    Araç Modeli:
    aynı sorunlar bende de var sağ sol on kapılardan ve konsolun sağından tabi ilk çalıştırmda daha da çok ve rolentide ısındıkça kesiliyo ama can sıkıyoo solkapıdan geleni buldum cam cıtasından ve kol daymadan yapıyo bastırınca kesiliyo sağ traftakini bulamadım gaz verince arbaya torpidodan gelip sağkapıdan cıkan bir uhultu avar cok takık bir durumdayım arabadan soğudum müziği açmadan gidemiyorum lütfen bilgisi olan paylaşsın

Bu Sayfayı Paylaş