Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sag ön içeriye su alma-i30

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sellom tarafından 26 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bizde ve akrabalarımızda 2tane admire var diğer akrabalarımdada hyundai var hiç su alma sorunuyla karsılasmadık kronik bişey diyemeyiz 1000tane aractan 2sinde oluosa kronik diyemeyiz ve firmayı suclayamayız bazı arkadaslar direk firmaya kalitesiz arac üretio diye sitem etmişler herkes bindiği arabanın kalitesinin farkında bosuna konusmanın anlamı yok...

2. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    2004 te sıfır aldım şu ana kadar şükür sorun yaşamadım.daha önce 94 excel ve 2001 milenyum gls kullandık onlarda da sorun yoktu.demekki genelleme yapmak yanlış.her markada sorun çıkabilir.

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    benim aracımda başıma gelmişti ancak çok fazla değildi ve tıkanma olmamıştı. bir kova su döktüm şarr diye aktı yere gitti 1 damla içeri damlamadı. olay süzülen suyun saçın tavanından süzülerek havalandırma deliğine geldiğinde damlamasıymış. mesele üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi? açıkçası ben bu durumu öyle çok büyütülecek bir durum olarak görmüyorum. aracından bu yüzden soğuyan olursa da başka bir markaya yönelmesini öneriyorum. 45 bin tl ye alınacak araç çok...

4. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim eski aracım 2000 model accent idi. Sağ ön kapının olduğu yerden içeri su alıyordu. Özellikle yağmurlu havalarda, üstelik su birikintisinin koku yapması da cabası

5. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tahliye kanalının tıkandığı falan yok arkadaşlar,bu sorun 2002 accentlerde ve era lardada var.benim aracımda da aynısı oldu.servise götürdüm silikonu eskimiş ve kopmuş dediler iç kısımda bir yerin.silikonunu yeniledik dediler 30tl aldılar.aracın sağ tarafından torpido nun yanından su alıyodu.tamamiyle fabrika hatası bunu kabul etmek istemiyorlar.

Bu Sayfayı Paylaş