Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sabahları camlar buz kaplı

'Accent Forum - Club' forumunda Thewall tarafından 12 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  2. Misafir

Misafir Guest

Ben ev klimaları ısıtma yapmaz dedim'mi var'mı orda öyle bir ifade, sadece aynı prensiple çalıştıklarını yazdım yani gaz kullanılır demek ıstedim ve nasıl ısıtma yaptıklarını izah ettim, eğer senin dediğin gibi olsaydı o zaman neden "nasıl ısıtma yaptıklarını" anlatayım, belki bu konuda bilgin yoktur, elektrik motorlarının dönüş yönünüters çevirebilirsin, tek fazlı motorlar yardımcı sargının uçları değişerek, üç fazlı motorlarda faz sırasını değiştirerek devir yönünün değiştirirler, ev klimalarında bu tip bir imkan olduğundan motoru ters çevirerek ısıtma yapılabilir ama otomobil motorlarında klima motorunun yönünü değiştiremiyeceğinden böyle bir şansı yok, zira otomobil klimaları hareketini motordan alır, daha ne anlatayım sana, 35 yıllık elektrikçi bilgimi döktüm, istersen önce önyargılı olmadan bi oku daha sonra tenkitlerini yap...

Detaylı bilgi almak isteyen

0216 318 03 96

Serkan bey

Arçelik soğutma bayi
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

3. Misafir

Misafir Guest

Tayfun Yıldız kim kardeşim, ben sana hem 35 yıllık elektrikçiliğimi, hem servis ustabaşısının bilgilerini hem'de 20 yıllık soğutma ısıtma uzmanının bilgilerini koyuyorum ortaya.........

4. Misafir

Misafir Guest

Ha bide motorunun kaputunu aç bak orada 3 tane radyatör göreceksin, biri motor soğutma suyu radyatörü, biri klima radyatörü diğeride kalorifer radyatörü , madem klima ısıtma işinide yapıyor, neden ayrıca birde kalorifer radyatörü koymuşlar acaba.......bi düşün bakalım.

Kalorifer radyatörü
    Isınan motor suyu içinden geçerek aracın içinin ısınmasını sağlar

5. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sen elektrik ustasıysan bende Elektrik Teknisyeniyim. 2 yıl boyunca oto elektrik-askeri araçlar-tarım araçları-otobüsler-minibüsler yani anlayacağın piyasada ticari araçların elektrik tesisatlarını ezbere biliyorum. Bu elektrik tesisatlarını kalitelerini yapıyordum. Uçakların hobartlarına kadar elektrik bilgim var. Kıyaslama gereği dahi duymuyorum.

Varsa otomobillerin elektrik şaşe projeleri hakkında bilginiz ona göre konuşalım. Bina elektrik sistemleride olabilir. Çok fazlı sistemler, motorlar, yüksek gerilimler vs... hertürlü elektrik bilgisi hakkında konuşabiliriz.

6. Misafir

Misafir Guest

Öffff ya burakthyne gereksiz konulara giriyorsun, oturup seninles...k yarışına girecek halim yok, benim yaşım 50 senin okuduklarının çok daha fazlasını ben unuttum bile, ayrıca burası senin şahsi egolarını tatmin etmek için uygun bir yer değil, çok fazla bilgin var'sa git insanlara faydalı şeyler üret yada üretiyorsan devam et,bu aradailgili kişilerkonu ile ilgili cevabı almışlardır sanırım bu yaştan sonra oturup boş şeylerle uğraşacak halim yok benim.....bu arada konu harici gereksiz yere cevap verip mesaj kirliliği'de yaratmana gerek yok, var'sa bir problemin özelden görüş. Bu arada ben usta felan değilim 4 yıllık teknisyen okulu mezunuyum, 25 yıldır'da bilgisayar sistemleriyle uğraşıyorum

7. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben size karşı saygılı davranıyorum sayın üye... Böyle belden aşağı cümleler kurmanız beni şahsen kırdı. Egolarımı tatmin etmiyorum. Çünkü Allah'a şükür bilgim var.

Bu arada 25 yıldır bilgisayarla uğraşıyorsanız ilk bilgisayarı siz kullanmış olmalısınız. Bill Gates ile arkadaşlığınız var mı?

8. Misafir

Misafir Guest

Konuyla ilgili cevabı özelden vereceğim, konu kirliliği yaratma..........

9. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tabi ki sayın üye beklerim mesajınızı...

10. Misafir

Misafir Guest

Mesaj gönderilmiştir, ayrıca size genel kuralların 7. 9. ve 11.maddelerini hatırlatırım.......

11. Tefenni

Tefenni Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence camı buzdan kurtarmanın en kolay yolu gece camın üstüne kullanmadığıınz bir çarşaf gibi birşey koyun. Sabah kaldırınca çarşaf buzlu oluyor cam normal.

12. Thewall

Thewall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yazdığınız cevaplara teşekkür ederim,bu arada piyasada satılan spreylere baktım,buzu önleyici değil,buz çözücü olarak yazıyor üstünde.Yani buzu önlemiyor ama olan buzun üstüne sıkarak eritmeyi sağlıyor..Ama bir arkadaşın dediği gibi antifirzli bir bezi akşamdan cama sürmeyi deneyecem,güzel bir fikir..

13. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    antifriz boyaya zarar verir dikkat!

14. Thewall

Thewall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ön cama sürecem ama bilmiyodum yine de tşk.

15. warpalawas72

warpalawas72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben buzlanan camlar için 11 yıldır aynı yöntemi kullanırım işim gereği sabah çok erken yola çıkmak zorunda oluyorum camlar buz tutmuş hemen elime bir bidon soğuk su alıyorum ön cama tepeden aşağı buz çözülünceye kadar döküyor ve su donmadan en hızlı biçimde silecekleri çalıştırıyorum cam cam gibi açılıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    ancak burada bence dikkat edilecek iki konu var 1. su mutlaka soğuk olmalı ,sıcak olursa camı patlatır 2. sileceklere kadar su ile tamamen açılmalı yoksa silecekler zarar görür...

16. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    soğukta o kadar uğraşmaktansa buz çözücü bir sprey daha pratik olmaz mı?bu tarz bir ürün denediniz mi?

http://www.hepsiburada.com/Liste/superhelp-buz-cozucu-200-ml-made-in-italy-35200/ProductDetails.aspx?productId=otev0435200&categoryId=20024787

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-kalwax-kilit-cam-buz-cozucu-onleyici-150-ml-02350/ProductDetails.aspx?productId=otev02350&categoryId=20024787

17. warpalawas72

warpalawas72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun bey bu tip ürünleri deneyeceğim ancak yukarıdaki anlattığım işlemi bir yada bir buçuk dakikada bitiriyorum ve yüzlerce kez başarıyla uyguladım...

Bu Sayfayı Paylaş