Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

SAAB iflasını istedi

'Sohbet-2' forumunda Nightfish tarafından 19 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Boşuna tartışıyorsunuz arkadaşlar, saab'ı vectra ile kıyaslamak abes. Opel egzoz manifoltunun üzerinden bütün sensör kablolarını geçirecek kadar teknolojik olarak cahil bir firma. Teknolojik hiç bir başarısıda yok, salak saçma motorlarını chevrolet üzerine koyup millete okutan bir firmadan zaten teknolojik başarı beklemek yanlış.

2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    erçin çok iddalı konuşuyorsun yapma bende vardı bu araçdan :) ben sana necvox falan çakma teyp demiyorum opelin orjinal teybinden bahsediyorum kendi dvd90 ve nav70 teybi var diyorum bu teyiplerin özelliği navigasyon dosyalarını okuması ve bilgi ekranına aktarması tabi bilgi ekranında cid olması gerekiyor.

aşağıdaki resimlerdeki vectralar orjinal fabrika çıkışı kaldıki bende vectra varken vectra forumunda çok yaptıran vardı orjinal almanyadan cid ekran ve orjinal teybini getirtip taktıran çok insan vardı 1000 euro gibi bir fiyatı vardı.. yani türkiyedede var..

sen 205 diyorsun ben şimdi girdim bakdım sahibindene bakdığım bütün 1.9tdi lar 150 beygir 205 beygirlik yok ttdi ları diyorsan opelde çift turbo yapıp 205 çıkartmayı bilirdi yapmamışlarsa nedeni vardır..

sürücü koltuğunun tek taraflı ısıtmalı olduğunu hiç görmedim tekrar ediyim benim vectram vardı opel forumlarındada takılırdım bir kaç buluşmayada gittim bir sürü haliyle vectrayada bindim comfort dahil elegance ı geçdim comfortu dahil hiç birinde tek tarafda ısıtma görmedim..

zaten nasıl tek taraflı olabilirki ısıtma tuşlarını sipariş etsen bile adamlar sağ sol koltuk olarak yolluyorlar benimkilerin üstündeki şekil eskimişdi ebaydan sipariş verdim adamlar sağ sol tek pakette yollamışlardı..

awd li saab 1.9 tdi nerde var allah aşkına bir göster şişdim artık :)) hayatımda awd li saab görmedim.. bende arabaların içindeyim meraklısıyım öyle bir bahsediyorsunki sanki saab değil araba lamborgini..

yani saab sürdüm en yakın arkadaşımda vardı 9-3 1.9tdi en dolusu araç 150 beygirdi dediğin koltuk soğutma yada diğer awd distronic falan hiç biri yokdu istersen istediğin saab 1.9tdi sahibini ara sor bunlar aracınızda varmı diye.. kaldıki arkadaşımınki en dolusu idi ek bir sürü para vermişdi yani çok çok iyi bildiğim bir araç bindiğim sürdüğüm bir araç..

opel desen kendi aracım onuda çok iyi biliyorum iki arabayıda savunmak korumak zorunda değilim neticede vectrayı satmışım saab da beni ilgilendiren bir marka değil yani tarafsız yazıyorum diyorumki normal vatandaşın alabiliceği 1.9 tdi 150 beygirlik bir saab 9-3 ile opel vectra 1.9cdti elegance arasında en ufak bir fark yokdur var diyen çıksın var şu var desin ..

söylüyorsun işde navi yok diyorsun bluetooth yok diyorsun ikiside var vectrada.. ne ararsan var a dan z ye.. aklıma gelmiyor şimdi sor şu varmı de başka söyliyim..

benzinli desen vectranında neticede performans serisini geçdim 2.0t 2.2 falan serileri var 3.2gt ye kadar gidiyor opc dışında olan seriler bunlar..

neyse uzar bu konu ama saab 9-3 o kadarda abartılıcak ibr araba değil dışardan bilmeyenler sürmeyenler gözünde çok büyütüyor aracı..

hani konuşduğumuz bir s60 falan olsa tamam diyicem :)

3. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    vay bee saab ta mı?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

4. lpgERA