Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ruhsatta lpg li yazıyor !!!!

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda KasımAliAytekin tarafından 4 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    muayenede falan sorun çıkmaz, ancak çok büyük bir davaya konu olursanız, Allah korusun, kaza gibi, o durumda işler garip bir hal alır. ama sizin suçunuz yok ortada. 

2. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş ben 2 yıl önce 1999 model 1,5 GLS aldım,ruhsatlı lpg işliydi ama senin değidiğin gibi LPG yoktu arabada,aldığım adam normal lpg taktırmış uyum sağlamayınca söküp atmış ama araç lpg li görünüyordu ben bu haliyle aldım,muayene zamanı geldi ve ruhsatta lpg li olduğu için sızdırmazlık raporu almak gerekti ve Makine Mühendisleri odasındaki görevli araçta lpg yoksa sızdırmazlık veremeyiz,LPG yazısını proje çizdirip sildirmen gerekir dedi ve LPG yazısını silmek 450 YTL tutuyordu.Bende Atiker Sıralı Sistem taktırdım ve işlettirmekle falan hiç uğraşmadım,taktırdım ve arabama bindim yaklaşık 2 ay önce de bu aracımı sattım,devrini verdim,Hatta muayenesi bittiği için satarken 2 yılık muayenesini de yaptırdım,sızdırmazlığını da aldım hemde TUVTÜRK'te YANİ HİÇ BİR PROBLEM YOK,KAFADAN 350 TL KARDASIN TAK SIRALIYI,İŞLETTİRME PARASI VERMEZSİN,BEN CANLI ÖRNEĞİYİM,HER ŞEYİNE GARANTİ VERİRİM ,ATİKER TAKKULLAN GÜLE GÜLE

3. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)

Arkadaşım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim yalnız şöyle bir sorun var benim aracıma kesinlikle hiç lpg takılmamış ben aracın satışını alırken ruhsatı dolduran polis memuru hata yapmış lpg li yazmış ayrıca sistemede lpg li diye işlemiş benden bundan yararlanmak istiyorum olay budur! Zaten karar verdim en kısa sürede lpg taktırıcam sadece hangi markayı taktırsam diye tereddütteyim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dediğim gibi hiç farketmez,ister daha önceden takılmış ve sökülmüş olsun ister hiç takılmamış olsun,önemli olan ruhsatta LPG yazılı olması. sen ATİKER sıralı sistem taktır ve yalnız şunu da unutma ATİKER LPG şu an kampanyalı diyelimki 900 TL sen 800 TL ye taktıracaksın çünkü fatura ve proje istemeyeceksin bundan dolayı 100 TL idirimli alacaksın.BEN İKİBUÇUK YIL ÖNCE ATİKER SIRALI LPG 1200 YTL İKEN 1100 YTL YE TAKTIRDIM,FATURA VE PROJE HİÇ ALMADIM,TAKTIRDIM VE BİNDİM

5. erolakbıyık

erolakbıyık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sızdırmazlık kalktı

6. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir: