Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rölanti bozukluğu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda hundayı tarafından 6 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. ebaygul

ebaygul Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üç soketi de çıkardım uç kısımları baya bi tozlanmış görünüyordu. üfleyerek yeniden taktım. bu sabah herhangi bir problem gözükmüyordu rölantide. ilginiz için çok teşekkür ederim serdar bey

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,994
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Rica ederim, tekrar tozlanmaması için önlem alın, büyük ihtimalle contaları artık iş görmüyor. Ayrıca motorun yıkatılmaması gerektiğini hatırlatmak isterim,nedenide bu tip sokete girebilecek ve hassas voltaj değerlerini etkileyecek su/toz v.s. gibi istenmeyen etkenlerdir.

3. alirıza

alirıza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadasım aynı sorun bendede vardı fakat seninkinde araba durmuyor gidiyor diyorsun benim problemimçalıştırdığımda rolanti yüksek çalışıyor ve devamlı yiksekti durduğumda bile yüksek çalısıyordu 1.2 ve2.5 arası benim arabada gaz yok sorunun beyinden oldugunu söylediler ve tamir yaptıdım.

4. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    serdar bey benım aractada bu rolantıdekı dalgalanma arac sogukken oluyo , araç ısınınca kesılıyo .sımdı havalar hafıften serınlemeye basladı ankarada sabahları yıne yapmaya basladı. acaba bu sensorlerden hangısını kontrol etmem gerekır.yada benımı temızleyebılecegım bı durum olabılırmı ?

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,994
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  6. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet lpg lı de , benım aracta sıralı sıstem deıl duz bağlı sıstemden var.dolayısı ıle havalar cok sogumadıgı durumlarda dırek lpg de rahat calısıyo.bu aralarda dıreklpg de calıstırmaktayım.o yuzden bu sorun hep lpg deyken oluyo ...

7. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,994
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  8. eğitim32

eğitim32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    serdar bey benim arcım 1998 accent 1.5 gls yumurta kasa.Benimde sorunum aracın yüksek rolantide çalışması ve zamanla inmesi.Hava akışmetresi bozuk diyorlar fakat hava akışın fişini çektiğim halde yine aynı sorunu gösteriyor.Benzinde 3000-3500 devri geçmiyor gaz yemiyor.(Fiş Çıkık biniyorum).Ayrıca şu anda silkeleme var baya arabada.Sorunu çözemedik.Ustalar farklı konuşuyorlar.Güvenemiyorum.

Bu Sayfayı Paylaş