19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Resmen Soygun

'Sohbet' forumunda senkalgrkn tarafından 29 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Bende aynı durumu yaşadım ve peşini bırakmadım. Birde yurdumun fabrikası parayı o kazansın dediğim Petlas firması ile yaşadım. Verdiğim tepki ise

http://www.engelsizdostlar.com/foru...irketi-ile-yaptigim-telefon-gorusme-hakkinda/

<<bülent>> bunu beğendi.
  2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Bence yol yardım işini abartiyorsunuz, ben petlas aldım ama tercih sebebim yol yardım olmadı, zaten yılda iki kere veriyorlar en fazla, yok işte arabada lastikler takılı olacak, yok etiket yapıştırılmış olacak vs. Ben kış lastiği aldım zaten 4-5 ay takıli kalacak 1 yıl verse ne işime yarar.? Zaten kasko varsa dediğiniz gibi gerek yok aksine zarar, kaza sonrasında aracınız kasko şirketinin çekicisi ile değilde başka bir çekici ile servise giderse ikame araç gibi bazı hizmetlerden yararlanamıyorsunuz.

Asel Kaan Efe, MSI ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  3. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Aslında benim orada dile getirmek istediğim şey. Sadece insanların kandırılması. Şimdi benim aracım 22 yaşında benim aracıma kasko olmaz. Yapmıyorlar. Dünyanın başka ülkesinde eski araçlara kasko olayı nasıl bilmiyorum. Şimdi lastik firması benim aracıma senin aracın yaşı büyük sana çekici yada yol yardım hizmeti veremeyiz demesi bence sadece saçmalıkdan başka bir şey değil. Çünkü aslında yol yardım verilmesi gereken araçlar kasko olmayan araçlar sen lastik firması olarak kaskolu araca yol yardım versen bile senin de söylediğin gibi adamın zaten işine yaramaz. Eee o zaman sen bak işte biz yol yardım veriyoruz diye neden insanları kandırma yoluna gidiyorsun.

İşte ülkemiz de bu işler böyle yürüyor. Şimdi sigorta yaptırırken senin aracın eski sana az para çıkaralım demeyen firma hiç gözünün yaşına bakmadan anında aracın fiyatının 1/3 e yakın bir fiyat çekiyor. Yada lastik firmaları aaa bak adamına aracı 22 yaşında biz bu adama %10 indirim yapalım demiyor. Ama bu 22 yaşında aracı olan adam para ödeyecek ise anında öpüyorlar. :)

<<bülent>>, Asel Kaan Efe ve SaMeTT bunu beğendi.
  4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Lastik firması kişiye özel fiyat sunamaz bunun arkası gelmez, 22 yaşında arac sahibine indirimli lastik verseler araç sahipleri sıfır lastik alıp satmaya başlar.:) yol yardım hizmeti kötu bir şey degil elbet, dediğiniz gibi 22 yaşındaki araç sahibinin işine yaramadıgı gibi 8 yıllık benim aracima da yaramıyor, yeni garantili araba almış enişteme de. Ama elbet aracı 5 yıllik olup garantisi/kaskosu olamayan kişiler de vardır.
    bir lastik firması yol yardım verir, 5 yaşında kaskosu olmayan tercih eder.
    diger firma özel serviste indirim kuponu verir, 22yasında araç sahibi tercih eder.
    Diğer firma yakıt çeki verir, yeni garantili araç sahibi tercih eder.

Bu kişilerin ihtiyacina gore tercih sebebi olur, tıpkı arac alırken her firma farklı özellikler sunuyor, kimin neye ihtiyacı varsa ona göre seçiyor.

Mr.Metin, Asel Kaan Efe ve MSI bunu beğendi.
  5. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Ben şubatta alırken 1180 tl sigorta, 1280 tl kasko ödedim. Hala ödüyorum gerçi taksit yaptım. Araç 2015 i10. Benim 2. aracım ilk aracımı sadee 3 ay kullanmıştım. Yaşım 26.

Bu Sayfayı Paylaş