Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Resmen Soygun

'Sohbet' forumunda senkalgrkn tarafından 29 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,103
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Ya şu faturaları göremedik hala ya. Yüzde kaç artmış acaba merak icerisindeyim. Bir şey attın ortaya sonra ses yok.

2. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,103
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    O zaman lpg de 50 kurus olur belki :)

3. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    elektirik %25 arttı.
    kartal hendek otoban 2015te 3.75 ti.şuan 6tl
    süperloto 2015 te 1tl idi şuan 2tl.kimse oynayamıyor paso devir :D
    sigara fiyatlarına %5 zam kiraya %20 zam
    direk yaşadıklarım.kimse herşey mükemmel diyemez.

SaMeTT, Asel Kaan Efe, Cilo ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  4. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    hani motorla 3km kaldırımdan gidiyorum dedim ya o 10km ye çıkar o zaman :D

Asel Kaan Efe ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  5. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Ankara da yaşıyorum. On yedi yıl oldu. Son dönemlerde özellikle seçim sonrasında her zaman tüketim aynı on ton su bu aylık değişmez elli tl olan bu fatura şu anda 65 tl seçimden önce her zaman aynı olan elektrik faturam seçimden önce 70 tl idi şimdi 85-90 bandında seçimlerde önce araç sigorta içinde çekici hizmeti dahil 260 idi son kazıktan sonra 460 oldu. Daha doğalgaz filan saymıyorum bile.

Daha ne açıklayayım? Özellikle belediye hızını alamadıkça asfalt parası vay efendim kartlı doğalgazlar da kart sizin adınıza değil diye öpme yolları aramaya devam ediyor.

Millet sanıyor ki emekli bize zam verdi çalışan zam aldı asgari ücretli zam aldı he ya aldı üç katını cebinden verdi bile.

Bir çok kişi sağlık sektörü iyi filan oldu der. Sadece iyi olan bir konu var oda 182 sıra randevu alma işi başka da hiç bir şey iyi olmadı hastaneye girmeden Öpülmeye başlıyorsun 182 ara öpsünler hastaneye git ilacın yazılsın sonra eczane de Öpülmeye devam et hastane payı ilaç payı reçete payı şimdi öpmek için yada birileri daha zengin olsun diye düzenlemeye çalıştıkları özel sigorta konusu çalışanın rızası olmadan bu sisteme kayıt yapılıp kişi istemeden prim kesilmeye devam edecek. Şimdi bir kişi çalışma hayatı boyunca eşek yükü ile sağlık güvencesi ödesin ama iş sağlık hizmeti almaya geldiğinde olmaz seni daha öpeceğiz şunları da bir öde bakalım.

Var mı böyle bir dünya? Karşılığı olmayan vergileri ödemek sanırım bizim ülkemize has olsa gerek.

<<bülent>> ve SaMeTT bunu beğendi.
  6. nebiliyim

nebiliyim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    İsmail
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    kimse kontak kapamaz sabah kim çalıştıracak diye erinip

MSI ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  7. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,244
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam dediklerinin tümüne karılıyorum , küçük bir ilave , adam ssk bağ-kur emk sandığı yıllarca pirim ödüyor posası çıkıyor , tüm öpülmelere rağmen nihayet ilacını alıyor ama şu yeşil kartlılar veya sığınmacılar da bizim kadar katkı ödüyorlarmı ? Yukarıda biri demiş benzin 2 tl olursa trafikte araba çoğalır sıkıntı yani , o zaman hastaneleri çok daha pahalı yapalım tümü ölsün gelecek hastaların , hep eskiden olan kuyruklar hatırlatılır vatandaşa , halbuki o zaman daha bilgisayar yeni yeni yaygınlaşıyor ve daktilo vardı , daha daha hesap makinasız işlem yapılamazdı , otomasyon yoktu , bu gün bence vatandaşın kolay hizmet alıyormuş gibi lanse edilen hizmete parası olmadan ulaşması daha zor.

<<bülent>>, SaMeTT ve ndipi bunu beğendi.
  8. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Konu çıktı çıkacağı kadar şu sığınmacı konusun da iki kelam yazmak gerek. Öncelikle o ülkenin insanın sorunu benim sorunum değil. Bu zamana kadar sınır komşumuz hangi ülke olursa olsun bizlere bir gram faydaları olmadı. Bize sadece bol bol zarar verdiler. Son zamanlar da işte mülteci değişimi konusu var. Bu konu aslında eğitim seviyesi olmayan kişileri bizim ülkemize vermek ve Karşılığın da ülkemizde kalan ve gerçek mana da görev iş yapacak zeki insanları Avrupa alıyor.

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama ortadoğunun ağlama duvarı da Türkiye değil. Yardım edilecek ise dünya yardım edecek. Resmen top tüfek altılmadan bir ülkeye bu kadar kişi girer sanırım üç milyondan fazla bu kayıtlı olan daha kayıtsız olanlar ne kadar? Hiç belli değil.

<<bülent>>, Asel Kaan Efe ve SaMeTT bunu beğendi.
  9. senkalgrkn

senkalgrkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Gürkan şenkal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    SCoupe (1990-1995)
    Benim kimseye siyasi bi mesaj verme niyetim yoktu ama bağzı arkadaşlar yanlış anladı siyaseti sevmem herkeslede siyaset yapmam o fatura isteyen arkadaş benim aylığım 1500 tl men 5700 tlye nasıl yaptırayım sigortasını sana nasıl atayım faturasını burda yalandan bişey paylaşacakta değilim

Sent from my iPhone using Tapatalk

<<bülent>>, SaMeTT ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  10. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    5-6 yıl önce 17 bine alınan araba suan 10 bin gibi bir değere satılması gerekirken 25 bine alıcı buluyorsa 2sene önce 250 TL ye yapılan ZORUNLU sigorta bu sene 600 TL ye yapılıyorsa ,kayıp kaçak bedeli durust insan dan alınıyorsa, oy uğruna yalandan bir zam verip faturalayla vergiyle bu misli misli alınıyorsa bu işte bir yanlışlık var dostlar.

11. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:

Gökhan kardeşim senin sigorta rakamın doğrudur çünkü bizim arkadaşa bir dünya rakam çıktı. Ama ciddi mana da sigorta firmaları suyunu çıkardı. Şimdi bu uyanık sigorta firmaları yaşları büyük diye eski araçlara Kasko yapmaz iken iş sigorta olunca eski model araç sahiplerini feci şekilde öpmekten geri kalmıyor. İş Kasko olunca senin aracın eski sana Kasko yok diyen firma birde deseler ya ya sizin araçlar eski sizden para almayalım diye hehe

Eski Araç sahipleri hizmet alımı geldiğin de aracın eski ama eski Araç sahiplerinden para gelecek olunca öp...

Bakın bir örnek daha vereyim size şimdi bazı lastik firmaları bizim lastiği al size yıl içinde çekici hizmeti verelim. Ama şimdi senin aracın eski on yaşından büyük işe ya sana çekici hizmeti veremeyiz neden? Senin aracın eski iyi de uyanık senin aracın eski sana indirim yapalım diyen yok...

Şimdi aracıma lastik alır iken bu şekilde kampanya yapıyorum diyen bir markanın asla ama asla lastiğini almıyorum aldım zaman kendimi enayi hissedeceğim çünkü.

SaMeTT ve senkalgrkn bunu beğendi.
  12. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Genel olarak tüm aylar değil ama Ocak ayında bir şey çevirdiler, normalde 110-130 arası gelen elektrik faturası ocak ayında 150tl geldi sonraki aylar eski haline döndü.
    sağlık sektöründe 1999 yılında annem mide kanaması geçirmişti Kartal eğitim araştirma hastanesinde 3 saat sedye üzerinde koridorda bekledi daha sonra bölum şefi doktora ozaman 100milyon civarı rüşvet verdikten sonra yatışinı yaptılar, şu an 100liraya özel hastanede muayene olabilirsiniz.
    yaklaşık bu olaydan 15 yıl sonra aynı hastaneye bir yakınimızı gotürdüm acile, muayene ettiler ve yatış işlemi yaptılar ama acil ile klinik farkli binalar ben yakınimızı aldım tekerlekli sandalye ile acil kapısından çıkarken görevli durdurdu çıkamazsınız dedi, ben de nasıl çıkamam diye biraz sert tepki verdim görevli de hava yagmurlu hastayı bu şekilde çıkaramazsınız bekleyin birini yönlendireyim sizi tünelden kliniğe götürsün dedi biri geldi bizi içerden yatağa kadar götürdü. 2006'da uzun süreli kullandığım bir antibiyotik vardı o zaman kutusu 36tl idi şu anda 10-15tl arası. Şimdi ben o günden bugüne değişen olmadı desem nankörlük olur. Evet herşey mükemmel, gülluk gülistanlık değil, daha iyisi de olabilirdi, elbette eleştirecegiz hakkımızı arayacağız zaten ne zaman eleştirmeden vaz geçersek o zaman yerinde sayarız.
    182 olayı zaten başka bir olay ben hastane önundeki simitçi/seyyar satıcılardan sıra numarası satın alındığını unutmadım daha.

volendam, nebiliyim ve MSI bunu beğendi.
  13. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,103
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Fatura isteyen bendim de senden istemedim arkadaşım. Sen ya mesajimi okumadin ya da okuduğunu anlamadın.

nebiliyim bunu beğendi.
  14. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yunus kardeşim benim gözümde yatırım yapılması gereken ilk sırada hastane ve okullar gelir. Burada bu konu da çok sayı da yorum yaptım. Ülkesini düşünen bir vatandaş olarak devlete vergimi ödemek beni mutlu eder. Devletin tek gelir kapısı da vergidir ama bu vergiler çar çur edilmesin bizlere hizmet olarak dönsün. Vergimizi ödeyelim ama soyulmadan ödeyelim. Sürekli kemer sıkan bizler olmayalım...

Bugün çalışma ve sosyal güvenlik bakanı kamera karşısın da açıklama yapıyor. Aynen şöyle dedi iş veren çalışanın hesabına 1300 tl yatırıyor ve elinde çalışanın banka kartı sonra gidip parayı kendi çekiyor ve çalışanına 1000 tl ödüyor dedi bunu diyen bakan sorarım o zaman bakana bunu biliyor ve bir şey yapmıyor iseniz sanırım gerekeni ben yapacak değilim. Kimi eleştiriyor bakan anlayan var mı? Sürekli kanun çıkaran sizlersiniz ama sanki başkaları yasa çıkarmış gibi eleştiren yine sizsiniz....

SaMeTT bunu beğendi.
  15. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Eksperlerde üçkağıtçıdır aradan binlerce lira para götürür ceremesini biz çekeriz

Sigorta şirketleri zarar etmelerinin sebebini önce eksperleri denetleme ile sonra kafasına göre rapor tutanların önüne geçerek çözsünler,eskiden raporu polis tutardı sigorta standart 128 lira olurdu

16. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Eksperlerde üçkağıtçıdır aradan binlerce lira para götürür ceremesini biz çekeriz

Sigorta şirketleri zarar etmelerinin sebebini önce eksperleri denetleme ile sonra kafasına göre rapor tutanların önüne geçerek çözsünler,eskiden raporu polis tutardı sigorta standart 128 lira olurdu

17. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Evet hastanelere yatırım yapılıyor ilaca dunyanın parası odeniyor ama ben bunda da tuttarsızlık görüyorum. Tamam hastane yapılsın ama çok hastalık var, tedavi etmek elbette gerekli ama hastalıği önlemek daha önemli. Saglıksız ürünler, çevre kirliligi, iş güvenligi bunları boş bırakmamak gerek.
    abi kanunlar iyi insanlar içindir kötüler mutlaka bir açığını bulur derler. Patron kötü niyetli olduktan sonra asgari ucreti 5.000de yapsan olmuyor işte. Ama dediğin gibi denetim lazım, muhtemelen bakanın haberi olduysa mutlaka calışan şikayet etmiştir şimdi o patrona ceza kesilip ceza çalışanlara ödenmeli.

nebiliyim ve MSI bunu beğendi.
  18. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bu ülkemizde çok yaygın bir durum işçinin elinden atm kartını alıp onun yerine parayı cekip işçiye 1000 TL vermek. Bu asgari ücret 1300 TL ye çıkmadan öncede malesef sürekli yapılıyordu. Aslında herşey siyaset değil toplum olarak çok bozuk ve insani değerlerimizin tamamını yitirmişiz.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bacadir68 bunu beğendi.
  19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,244
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam bir kaç yıl önceydi , Astra F arabama lastik alacaktım , lassada karar kıldık ve satıcı bir sürü vaatler vaatler , garanti evrakları YolYardım paketi falan , bilgilerimi de geçti bilgisayara , neyse galiba 4 adet impetus revoydu taktırdık arabaya eve vardım Lassanın merkezinden sms diyor " lastik aldın sana evrak verilmiş ama o yol yardımı geçersizdir , çünkü aracınız 10 yaşını geçmiş" arkadaş bir kötü oldum , telefon açtım alın lastiklerinizi geri hem satıcı böylendeniyordu diye , takılan lastik 2. El oldu akınmaz vs dediler" kazığı yedik , lassa denilince hep aklıma gelir.

Halil, <<bülent>> ve SaMeTT bunu beğendi.
  20. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    yorumları okudum aklıma şu söz geldi ' Peki hakim bey , hırsızın hiç mi suçu yok ? ' neredeyse arabayı neden aldın demeye gidecekmiş konu :) Ülkede zaten maaşlar herkesin 5 6 bin tl işte üzerine 1.500tl sigorta geliyorda ona laf yapıyor . Asgari ücret 1300 lira , aracın sigortası 2000 tl . yani 1.5 ay işe gidip gelmeniz o koşturmanız sadece bir poliçe kağıdı için . . Benim aracımda var , motorumda mevcut , motor olmasa insan kafayı yer yani katil olur bu trafikte bu stresle . Gel gelelim motosiklet trafiği en çok rahatlatan araçlardan birisi , bu kadar motor sürücüsü olarak araçlarımızla trafiğe çıksak durma noktasına gelir ki gel gelelim motorla bile geçicek delik bulamıyorum bazen . Trafikte yer kaplamak istesem araç sürücüleri saymıyor görmüyor ama gel gelelim aracımın sigortası 650 tl , motorumun sigortası 890 lira felandı yanlışım yoksa . Şimdi normal aracı olan birinden fazla sigorta ödüyorum , köprüyü kullanırken normal otomobilden 10 kat hafif olmasına rağmen aynı ücreti ödüyorum peki sizcede haksız kazanç değil mi ? işlerin yolunda gitmediğinin en iyi belirtisi değil mi ?
    Benzine zam geldimi hemen basıyoruz küfürü bir güzel sövüyoruz sonra depoyu doldurup aracımızla işe gidiyoruz hepimiz bunu yapıyor . Baştakilerde biliyor zaten bunun böyle olduğunu . Ama birlik olsak 2 gün kontak kapatsak sesimizi duyursak 2 gün toplu taşıma kullansak trafiğe araç çıkarmasak kaç milyon zarar ederler fiyatları dibe çekerler kim bilir . . Sigorta konusuna gelince ben babamın üstüne yaptırıyorum ve 1 senesi dolmadan satış gerçekleştirmiyorum çünkü yeni sigortanın yılı tamamlanmadan indirimden yararlanamıyoruz malesef

gogo46, Halil, <<bülent>> ve 3 kişi daha bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş