19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Resmen Soygun

'Sohbet' forumunda senkalgrkn tarafından 29 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    düzgünce yazılmış eleştirilerin altından "gizli siyasi eleştiri" bulmaya çalışmayın lütfen.
    bir kişi düzgünce her ortamda şikayette bulunabilir, şikayet edeni eleştireceğinize neden şikayet ettiğini görseniz daha iyi olmaz mı?

sigorta düzeni soyguna dönüştü ve siyasi hükümet resmen izliyor durumu, vatandaşın soyulmasına izin veriyor. bu millete hizmet değildir. milleti soymaktır. siz böyle düşünmüyorsanız böyle düşünenleri eleştirmeyin, çünkü rakamlar ortada.

2. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bir vatandaşın sosyal bir forumda düşüncelerini söylemesine bile tahammül yok bu memlekette. "Siyasi gizli eleştri " diye adamı eleştiriyorsunuz. Adam her mesajında kibarca Kral Çıplak demekte ama kibar olmasında bile art niyetli gizli mesaj olarak algılıyorsunuz

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mr.Metin ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Ben eleştirisinin düzgün olmadığı, kaba olduğu, haddi aştığını söylediğimi sanmıyorum. Mesajimi tekrar okursaniz anlarsiniz. Abimiz her mesajında sürekli siyasi dokundurmalar yapıyor, şöyle bir konulara göz atarsanız anlarsınız (anlamıyorsanız da kendi sorununuz). Sadece sigorta konusunda değil her konuda şikayetçi. Eğer siyaset konuşmak, siyasi dusuncelerimizi gizli ya da aleni sekilde paylasmak serbestse, forum kurallarina aykiri degilse biz de paylasalim.

Son düzenleme: 30 Nisan 2016
    nebiliyim ve MSI bunu beğendi.
  4. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Kibarlığına değil lafım arkadaşım sen anlamamissin sanırım dediğimi. Tahammül olmasaydı ilk mesajında karşılık vereceğimi bilmelisin. Ama davranışı süreklilik arz ediyorsa, yazılan mesajların yarısında siyaset varsa ben o adamın iyi niyetinden şüphe ederim ki sen de her mesajında diyerek bir çok mesajında siyasi düşüncesini paylaştığını onaylıyorsun.
    Nasıl ki ana konusu Hyundai olan ve siyasi düşünce paylaşımının forum kurallarıyla yasaklandığı bu sitede kibarca Hyundai ye yapilan eleştiriler ağır bir dille reddediliyorsa, rahatsızlık veriyorsa ben de bu abimizin bu tutumundan rahatsız oluyorum.
    Ayrıca kibar bir dille düşüncesini söylemesi serbest ise ben de kendi düşüncemi dile getirdim ve sen niye bunu elestiriyorsun, niye tahammul edemiyorsub. Madem ozguruz ben de ozgurum o zaman. Bırak ocak öncesi ve sonrası faturalarını paylaşsın görelim faturalara yetişip yetişemediğini, gerçeğin ne olduğunu.

5. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hocam burası sosyal ve bir platform. Buranın ana konusu otomobil ise ve şuan maddi olarak canımızı en çok yakan konu otomobil masrafları ise ister istemez her mesajda konu siyasete döner. Arkadaş burda siyasi olarak idelojisinide belirtmemekte güncel iktidarı eleştirmektedir
    Bundan daha doğal birşey yoktur. Üstelik sizinde istediğiniz düşünceyin paylaşma hakkınız var tabi. Keşke sizde Osmangazi köprüsü vs diye bir konu açsaydınız. Benim sizi eleştirdiğım konu şu siz ilgili şahsı gizli mesaj vermekle suçluyorsunuz. Ve eleştirileri sebebiyle suçluyorsunuz. Üstelik faturalarını paylaşsın diyorsun. Ne münasebet!

EmreFirat ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Zaten art niyetli kişiler yüzünden olay bu hale geldi. 2008'de tutanak olayı çıkınca taraflar kendi lehine tutanak tuttu, kimin hasarı fazla ise o magdur gösterildi hasarı az olanı kusurlu taraf kendi cebinden ödedi, alkollü sürüculerin kazaya karışması azaldı yani tutanakta kimse alkollüydüm demedi. Bu şekilde sigorta şirketleri zarara ugratıldı, şirketlerde olayı abartti fiyatları uçurdu. Tamam zarara uğratılabilir ama bunun cezasını herkes çekmemeli, düzgün experler ile çalış hakkını ara zam yapacaksanda makul bir oranda yap. Bu birbirini tetikler sen sigortadan fazla para alırsan, müşterinde seni dolandırmaya çalışır.

Bunlar hep danışıklı dövüş, sıfır araclarda fiyatları çok yükseltemiyorlar çünku araç satışlarını etkilensin istemiyorlar ama onlara sorsanız eski araç sürücüsünün kaybedecek bir şeyi olmadıgından eski araca yüksek çıkarıyoruz diyorlar.

nebiliyim, Cilo, MSI ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  7. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    İyi de arkadas otomobil masraflarindan yakinmiyor ki sadece her konuda hukumeti elestiriyor. Ben de elestiriyorum hukumeti yeri geldiginde, yaptigi iyi seyi de takdir ediyorum. Eger objektif olduguna inansam ses çıkarmazdim zaten ama ben objektif olduguna inanmıyorum ve evet paylaşsın faturalarıni diyorum. Aylik ne kadar artis olmus da yetistiremiyorum diyor. İspatlasin o zaman gorelim objektif mi degil mi. Sen neden cekiniyorsun da ne münasebet diyorsun?

8. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İnsan mecbur mu faturalarını paylaşmaya. Yetişemiyorum artışlara diyorsa yetişemiyordur doğrudur. Ne biçim anlayış bu paylaş faturalarını demek. Birde paylaşsa sanki ne değişecek. Açıklayibilcekmisin kayıp kaçak bedelini, açıklayabilcek misin suyun belli bir tonajı geçince vatandaşa 2 misli geçireceğini. Telekom'un 2016 yılı girmesiyle tarifesine yüzde 10 zam yapmasını ve bunu ancak faturayı elimize aldığımızda haberimizin olmasını. Konuyu fazla daǧıtıp polemiğe girmek ve kimsenin avukatlığına soyunmak gibi bir niyetim yok. Sadece hergün televizyonlara uygulunan sansürün bir çeşidinide burda mahalle baskısı şeklinde gösterilmesi çok kötü.

EmreFirat ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    O zaman senin de samimiyetine inanmam. İspatlayamayacagini dusundugun izlenimimi olusturursun. Eger dogru söylüyorsa zaten kendisi de itiraz etmez mesaji gorunce yapar paylasimi. Paylassin dediysek toplam kac liraymis artis fatura bazinda belirtmesi yeter fotoğraf istemiyoruz :)

MSI ve SaMeTT bunu beğendi.
  10. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Neyseki trafik sigortasının soygun olduğu konusunda hemfikiriz.

Cilo, Asel Kaan Efe ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  11. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Kardeşim hem fikir olduğumuz bir çok konu vardır illa ki. Ben sadece art niyet sezince, ana konunun dışına çıkılıp hedeften sapınca huzursuz oluyorum ;)

Cilo, MSI ve SaMeTT bunu beğendi.
  12. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,118
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    @ysuatsenyurt kardeş , eleştirileriniz bana mı , gizli ince siyasi eleştirileri ben mi yapıyorum yoksa yanlış mı anladım ?

Furkan58 ve SaMeTT bunu beğendi.
  13. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Bu konuda senden bahsetmemistim ama bazen senin de oluyor abi böyle mesajların. Dediğim gibi amaç bağcıyı dövmek olmadıkça eleştirilere, farklı fikirlere asla karşı değilim hatta olmalı mutlaka karşı gorusler. Birbirimizi kirmayip, abartmadikca asla sorun olmaz.
    İlk mesajda yanlışlıkla senin mesajdan alıntı yapmışım sonradan duzeltemedim kusura bakma

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. kursat52

kursat52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    181
    Ad Soyad:
    kürşat gagıloğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    şu ülkenin başında diğer siyasi partilerden biri olsaydı o zaman görürdüm ben sizi...

senkalgrkn, MSI ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  15. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,118
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Anladım tamam da sevgili kardeşim , bu forumda toptancı bir yaklaşımla hyundai veya başka marka arabalarımızın eksozundan motoruna , lastiğinden döşemesine kadar hep araba mı konuşacağız , "senin de oluyor" kelimelerinden anladığım , mesajlarımızı süzgeçten geçiriyor ve kimler ne düşünüyor diye ayırım mı yapıyorsun , bakınız siyaset siyasetçi tarafından halk için yapılır , halk için yapılan siyasetin eksiğini gediğini eleştirmekte bireylere düşer , artık bundan sonra gülelim oynayalım hep ne mutlu bize Hyundai Hyundai diye tempo tutalım öyle mi ?

<<bülent>>, SaMeTT ve Blue-Tuscani bunu beğendi.
  16. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Kimsenin mesajını süzgeçten geçirip bu neciymis, kimi desteklermis siyasi düşüncesi neymiş diye araştırmak degil benim yaptigim. Bir kaç kişi sürekli siyasi mesajlar içeren mesajlar atıyor sen de bunlardan birisin bunu görmek için mesajları suzmeye, ozel olarak caba göstermeye gerek yok alenen belli zaten. Beni mi kastediyorsun dedin bazen sen de yapıyorsun dedim. Burası Hyundai forumu ve forum kurallarında siyaset yapmak, siyasi gorus içeren mesajlar yazmak yasak diyor açıkça. Bu konuda şikayetiniz varsa yöneticilerden forum kurallarının değişmesi talebinde bulunabilirsiniz. Talebiniz uygun gorulurse biz de ona göre aaa siyaset yapmak, siyasi düşünce paylaşmak serbestmis der ona göre hareket ederiz. Ama forum kuralları değişmezse Siyasetin eksiğini gediğini bireysel olarak eleştirmek tartışmak için o amaçlar için oluşturulan forumları takip etmeni öneririm.

MSI bunu beğendi.
  17. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Arkadaşlar, ülkeyi yöneten insanların yaptığı olumsuz şeyleri eleştirmek siyaset yapmak değildir.Benzin fiyatlarını neden indirmiyorlar demek veya buna benzer bazı şeylerden şikayet etmek siyaset yapmak ise vay halimize.İktidarlar ülkeyi yönetir, vergi veren halk ise gereken yerde sitemini veya eleştirisini yapar.Seçim zamanı veya durup dururken bir tartışma olur, şu parti yok bu parti o zaman haklı olabilirsiniz.

<<bülent>>, nebiliyim ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  18. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,118
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hükümet komiseri olduğunu öğrendim , bir kaç kişide sürekli vaaay sen şöyle yazdın vaaay böyle düşünüp dile getiriyorsunuz diye söylenip duruyor işte onlardan biri de sizsiniz , forumun siyayet arenasına dönüştüğüne inanmıyorum , yöneticilerimizin hoşgörüsüne de teşekkür ediyorum , kim neşekilde düşünürse düşünsün kırıcı olmasın dedikten sonra da " siyasi mesaj verdiğini söyleyip karşıyı suçluyorsun " ben bunları anladım , forumda takım yüzünden birine kırgındım o kendini bilir şimdi de böyle suçlamalar konusunda olacak galiba.

SaMeTT ve gogo46 bunu beğendi.
  19. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Bu dediğinizde sonuna kadar haklısınız ama bir kişinin yazdığı mesajların neredeyse yarısı eleştirel ifadeler içeriyorsa o zaman amacı gizliden gizliye siyaset yapmaktır bence. Siz ya da ben neden mesajların çoğunda eleştiri yapmıyoruz da bir kaç kişi bunu yapıyor. Bize dünyada sorun yokta onlara mi var, biz herseyden memnunuz da onlar mi değil. Aynen dediğiniz gibi gereken yerde yapılınca sorun olmaz ama sürekli olursa işin içinde başka şey vardır bence.

20. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Valla abi 18 lik ergenler gibi alınganlık yapıp kuseceksen sen bilirsin. Her ne kadar sen surekli desen de ben burada rahatsız olduğum bir durumu ilk kez dile getirdim ve çözüm bulabiliriz diye dusunuyorum. Ama düşüncem boşa cikacaksa, dediğini takmayacagim diyorsan uzatmayalim konuyu. Son diyeceğim şey eleştirilere katlanamiyorsan eleştiri yapma olur sana.

MSI bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş