Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

PO dan Benzin Aldım Araba Ağırlaştı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda thehunturk tarafından 21 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    haklısın bende düşündüm istasyonla alakalı olabilir diye ama sonra denetim yetersizliği ..vs şeyler geldi aklıma.

2. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama size tavsiyem,şehir dışına çıktığınız zaman opetten alın,en güvenilir istasyonlar onlar çünkü.

3. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ben normalde Shellden alıyorum.Araç normal bir performans veriyor.POdan aldığımda serileşiyor rahatlıyor.Ben benzindede artık Shellden soğumaya başladım.Daha önce aldığımız motorinler yüzünden Transporterımız önce geç çalışmaya ve duman atmaya sonrada hiç çaışmamaya başlamıştı.Tabi istasyondan sitasyona değişebilir ama Topkapı Shelldeki benzin kalitesiz...

4. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    shell eurodiesel GTL+ https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

5. ahmetayra

ahmetayra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bunun BP veya PO yla çok bir alakası yok.Sonuçta hepsi aynı rafineriden alıyorlar.Fakat iş istasyonda bitiyor,bazı işgüzar istasyon sahipleri depolarının bakımını ve diğer bakımlarını yaptırmıyorlar,hatta bildiğiniz gibi bazı karışımlar bile atabiliyorlar.sonuçta güvendiğiniz istasyondan alırsanız sorun yaşamazsınız.

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Firmaların kullandığı katkılarlada alakalıdır.Mesela Total kadar kaliteli katkı kullanan başka firma yoktur.Deterjan karışımlı daha ince bir yakıt olduğu için daha iyi yakıyor araba,Eurodieselde totalin üzerine mazot tanımam.Firma olarakta çok güvenli,müşterisini yarı yolda bırakmayan bi firma.Diğerleri gibi istasyonunun hatasını kapatan değil,müşteriye yapılan hatayı telafi etmeye çalışıyorlar.

Son çıkan shell GTL içinde doğalgaz karışımı varmış,bunun nasıl bir mazot olduğu 70-80 bin km yapmış bir dizel eraya konulduğunda net olarak anlaşılır...

BP'den ne zaman mazot aldıysam hepsi sulu çıktı.Boludan aldım 50 km sonra servise girdim,yozgattan aldım yine servise girdim,mazot filtresi değişti yine su gelince depoyu indirmek zorunda kaldık.Ankaradan aldım yine su çıktı 2 gün araba serviste kaldı,Allahtan enjektörlere zarar vermeden kurtulduk.Her seferinde BP yi aradım aldığım cevap "bizim istasyonlarımızda öyle bişey olmaz iyi günler çattt yüzüme kapattılar" hepte mecbur kaldığım için almıştım.Şimdi mazotBp'nin önündebitse bile 5 km yürüyüp başka istasyondan alırım....

7. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Genel anlamda PO'dan çok memnunum. Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Era ile dolu depoda POda doldurduktan sonra 750 km'den aşağı yol yapmadım ş/i ve dışı karışık olarak. Bence sorun bayidedir.
    BP konusunda tek diyebileceğim tek diyebileceğim REZALET. Aynen sulu olduğuna katılıyorm. Arkadaşın dediği gibi ana bayiinden alsanız sulu çıkar mazotu. Benim sıralamam PO, Shell ve Total. Opet'tede durum BP'den farksız...

8. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  9. ahmetayra

ahmetayra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  10. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    evimizin yakınında bp var senelerdir ordan alırız bir sorun yaşamadık. sonuçta katakulli işleri yapan istasyonlar.. bp bir yerde iyi iken başka yerde kötü olabiliyor. aynı sorun diğer istasyonlarda da mevcut..

mesela shell den iki kere benzin aldım. bp ye göre daha çabuk eriyip gidiyor depodan bunu yaşadıktan sonra shell e girmiyorum. tüm sheller böyle midir elbet değildir ama işte insanın bilinç altına işliyor.. kim hangi istasyondan memnun kalırsa ordan alsın.. ama işte uzun yola çıkıldığı zaman insan ne yapacağını şaşırabilir orası ayrı

11. musampa

musampa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende shellden alıyordum.ama motorun sesi çok geliyordu.opetten almaya başladığımdan beri motor daha rahat çalışıyor.benim fark olarak görebildiğim motor sesi sadece.

Bu Sayfayı Paylaş