Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

platinyum plusuma kavuştum

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda agazi tarafından 12 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kasasız belasız kullanmanız dilegiyle

2. salim

salim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun.trafiğe çıkmadan önce trafiği az olan bir yolda 1 kaç saat çalış,ve sakin ol telaş yapma.

3. TURHALLI60

TURHALLI60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun birader kaça malettin aracı fiyatı

Forum Kuralları;

6)Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Düzenleyen : IRCotaimer

4. PaSHa_Dj

PaSHa_Dj Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.. Ben de 2 gün önce platinium plus siparişi vermiştim.. Nedeni ise Select in piyasaya sürülmemesi.. Yaklaşık 20 gündür beklemedeyiz ve Selectin ne zaman tekrar piyasaya sürülceğinin belli olmamasıydı.. Platinium plus modelini de dün iptal ettirdim..Çünkü aracı incelediğimde , 2009 model de değişen özelliklerin bu modelde değişmemesiydi.. Ön panjur değişmemişti..Arka lastiklerde disk yerine kampana kullanılmasıydı ve sanırım bu nedenle tek abs kuşkum oluştu.. Zaten bu model yurtdışına ihraç edilen bi model.. Ellerinde kaldığı için eski modelde bi kaç değişiklik yapıp( deri direksiyon simidive vites topuzu ile ön konsol metal kaplama,digital klima) piyasaya sürdüler..Ayrıca direksiyondaki kumanda da yok..Bu yüzden de iptal ettirdim siparişimi.. Zaten bugün öğrendiğim kadarıyla ayın 14 üne kadr Select modeli tekrar piyasaya sürülcek ve ben de yeni aracıma kavuşucam..

Bu Sayfayı Paylaş