Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

pirelli lastik aracın içine çok ses veriyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda altay.555 tarafından 14 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. YUSUFURAS

YUSUFURAS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yapmayin lütfen Takvimlerinin hatırına bir şans daha verelim Pirelli'ye https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    adamların tazrı böyledir yani.piyasanın en eski lastik üreticisi daha yumşak lastik üretmeyi bilmiyor mu acaba. bence çokhaksızlık yapıyorsunuz. virajlarda biraz arabanın arkasını savuruyor ama bu p6000 nin dişlerinin az lığından. birde bunu bir kaç kere yazmışımdır, yeni arkadaşlar bilmeyebilir. evimden işime giderken 2 N viraj var. hız tabelası 30 ve ben 50 ile girebiliyorum ama 55 le savuruyor. yani 30 la girseniz pirelli değil lastiğinizi teneke olsa savrulmaz zaten. limitleri zorlayıp lastiği kötülememek lazım. ama lastik vardır 40 000 gideceğine 20 000 gider, dışı 1.5-2 senede çatlar vs..o zaman o lastik kötüdür bu problemleri yapmayan lastikle aynı fiyatsa. ucuzda yapıyorsa yine bahane bulunamaz. p6000 artık pirelli nin türkiye sitesinde yok herhalde üretimden kalkmış.

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bridgestone Potenza lastiklerininde üretiminin durdurulduğunu lastik bayisindekiler söyledi, ne derece doğrudur bilmemem ama bir süre kullanımdan sonra lastiklerin sertleştiğini söylediler...

4. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Walla bende Brigstone var. Diğer VW araçlarımızda Michelin. Ben Michelinin üstüne tanımam hiçbir şekilde. 70.000 km yol yaptı Primacy serisi. Daha ne olsun yani...

5. privatearies

privatearies Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben michelin aldım lastik sesi geliyor hala belki kış lastiği olmasındandır bilmiyorum. ama çokta sessiz diyemem kısa mesafede önemli değil ama uzun yolda lastik sesi biraz sıkıntı olabilir. teybin sesini açıp sesi bastıracaz artık.

6. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kış lastiğinin ses yapması gayet normal. Bu tip lastiklerde konfordan ziyade yol tutuş ön plandadır.

7. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    p6000 ve b250 standart otomobil lastiği oldukları için sessizlik ve konfor beklenemez,yüksek performans lastikleri takılırsa sorun kalmaz.

Bu Sayfayı Paylaş