Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Pazartesi Depoyu Temizletecem(Depo Temizlendi)

'Accent Forum - Club' forumunda Wolverine tarafından 12 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hep 95 alırdım..ablam gecende po dan 97 almış ben bir fark hissemedim..
    erkan abi bence shell in yeni çıkardıgı benzin bence boş iş..bir depoda 1 litreye VARAN tasarruf diyorlar ki oda en fazla 10km yapar buda zaten her depoda kullanımdan olusan farklılıkla çürür gider..

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu konuda haklı olabilirsin Yusufcum. Zaten 97 oktanla aynı para gerek yok dediğin gibi.

97-98 oktanlar çıktığında Opetten 97 almıştım araba süper gidiyor. Po dan aldım hiç fark görememiştim. Bir dahaki sefere Shell den al Yusufum birde onu dene bakalım. Opetinde 97 oktanı etkisini gösteriyordu o zamanlar ama şimdiyi bilmiyorum...

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    deniycem abi depo iyice boşalsın..genelde zaten hep shell den alırım ama 95 oktan bir dahaki sefere 97 deniycem..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. Wolverine

Wolverine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Yazmayı unuttum.
    Temizlenmiş depo, 97 oktan benzin ve benzin katkısı, bakımlı aracım ve fazla basmadan yani ekonomik sürüşle aracımın benzin ibresi ortadan aşağıya YİNE ve MAALESEF 150km. sonrasında lamba yandı. Ben 2001 1.5 gls accent sahibi arkadaşların ibre ortadan aşağı 200km. nasıl yaptıklarını öğrenmek istiyorum çünkü bana göre bu İMKANSIZ birşey!!!

5. allah allah sorun yani düzelmedimi yine? ??? belkide yapmamıştırlar ama ben 320 350 kuruş arası yakmıştm birkez ondada fazla basıp filtre kullanmıştm

6. Wolverine

Wolverine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Aracın gidişi düzeldi, deponun temizlendiği ve 97 oktan kullanıldığı belli ediyor kendini ama ibre ortanın ortasına geldiğinde 100km. gittiğim halde ondan sonrasında 100km.daha değil 50km. sonrasında ibre yandı. Yani ortanın ortasından itibaren ibre daha hızlı düşüyor. Oraya gelinceye kadar çok yavaş ama ordan sonrasında daha hızlı.
    Sonuç itibariyle 15lt. benzinle 150km. yol yaptım. Çoğunluk şehiriçi olmak üzere karma kullanım. Aracım 100km.de 10lt yakıyor. Bu da 325-330kr. anlamına geliyor.. Artık daha fazla uğraşmayacam bu işlerle. Yterince kafam ağrıdı. Bundan sonra hesap kitap yapmam. Araç daha iyi gidiyor, ben ona bakarım, üstelik iyi gitmesine rağmen yakıtta artış olmadı, bu da bana yeter.

7. başka bir 1.5GLS kullanan arakdaşlara danışın..bende deniyecem..

8. Wolverine

Wolverine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Deneyin siz de. sonucu buraya yazarsınız. 99 kasa 1.5 accenti olan bir arkadaşıma sordum, o da şehiriçi kullanımda full depo ile lamba yanıncaya kadar 350km. yol yaptığını söyledi. Yani 35lt ile 350km.

Bu Sayfayı Paylaş