Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Paslanan ERA ya dikkat

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda otto tarafından 19 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    her yerini bilmiyorum, ancak kapı içlerine hoparlör takmak için sökmüştüm pas görmedim hiç. ayrıca bagaj tabanını da incelemiştim orada da hiç pas yoktu. belki başka yerde vardır. ama yumurta kasalarda sanırım böyle bir problem yok.

2. aynen bende yumurta accentte özellikle bagaja baktım göremedim zaten öteki yerlerindede olmaz diye tahmin ediyorum...

3. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya kardeşim ben era ile otomatik yıkama makinesine giriyorum, yıkama bittikten sonra kapıları açıyorum, kapıların iç kenar kısımlar hep ıslak.
    bu su nasıl giriyor içeri, girmemesi gerekmez mi

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim bildiğime göre o kapı kasasının içlerine bi çok araba su alıyor yıkandıktan sonra

5. otto

otto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dikkatli kullanımda bi yere kadar. ben okadar dikkat ederimki aracıma bakımları kesinlikle eksik değildir ama böyle bir yerde paslanma hiç normal değil brandaya tuzlu yollara falan bağlamış bazı arkadaşlar bıranda kullanmam gittiğim yolun tuzlu olup olmadığınada bakmadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    bundan önceki arabam 2000 model vectra idi sadece sonradan boyanan çamurluğunun ağız kısımlarında paslanma vardı diğer hiçbir yerinde birşey yoktu üstelik arabam benden önce adanada kullanılmış ben 2 yıl bindim hyundaiyi aldım siz düşünün artık.

belki sizin eralarınızdada vardır dikkatli olun diye uyarı maksatlı açtım konuyu çünkü tesadüfen gördüm görmemiş olsam içerden pas yayılıp gidecek kapı tamamen çürüyüp çürük açığa çıktıktan sonra ne yapılabilirki.

kapıyı nasıl sökeceğinizi forumda bir arkadaş videolu şekilde anlatmış çok basit ustaya gitmeden kendinizde yapabilirsiniz 15 dakikanızı almaz.

6. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    evet şimdi konuyu bir hortlatalaım bilin bakalım benim 2008 era da da paslanma nerelerde ?

- güneşliğin tavana tutturulduğu vidalar
    - sağ ön koltuğun altındaki kromsu koltuk tabanı
    - torpidoyu açın ordan yukarı doğru bakın içerde borular var kroom gibi işte onlar
    - ve bagaj fitillerinin yanı

şimdi ben hyundai servise gitsem komple koltukları değiştirin desem ?
    iç mekanizmaları değişin desem ne derler

7. Misafir

Misafir Guest

Gittiğin servise göre değişiyo üstad...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

8. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    dragosta dumankaya servise gidiyorum en kısa sürede ziyaret edicem servisle aram çok iyi ama bakalım ne çıkıcak

9. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kapı içlerine boyayı adam gibi atmıyolar bence ondan mesela benim bagaj içi simsiyah değil yani bazı yerlere kapı aralarındada aynı şey sözkonusu:(

Bu Sayfayı Paylaş