Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

park halinde bıraktığınız aracın başına gelen en ilginç olaylar nelerdir..

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda fraternity tarafından 14 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben üç olay yaşadım

1 cisi eski aracım olan milenium kasa accetimle evime 50 mt kala sokaga girerken 93 model şahin sag arka köşeden vurdu arabadan bir inişim var ark. zor tuttu beni şahinin sag far tampon ve panjur yerdeydi onu görünce iyice cıldırdım sonra kendi aracıma baktım sadece tampon cok az çizilmiş elle çizigi kazıyınca gitti cocuklarda kendi yollarına gitti

2. kiralık tata indigoyla oldu veliefendinin orda pejo partner vurdu aracın sag ön kapı sag direk ve sag arka kapı içine göçtü partnerde hiç bişey yoktu adam kaçmaya tenezzül etti ekip cagırdık geldi durum halloldu

3. olay ise cok kötüydü benim için askerden izne geldim yeni aracım olan İ20 le ilk turumu attım gece kapımın önüne aracımı bıraktım daha 10 günlükken gecenin 04:30 unda antalyadan gelen dallamananın teki sag arkadan vurmuş vede kaçmaya tenezzul etmiş vede nasıl vurduysa artık sol ön aks bilyası kırılmış kaçamamış bir uyandırdılar gece bizi bi baktım adam karşımda diyor abi arabanıza vurdum diye uyku sersemi anlamadım ama dışarı cıkıp baktıgımda adama yumruk attım cok sinirlendim mahalleli bagrışıma kalkmış olacakki bizim apartmandakiler hepsi gelmiş beni tutuyor adama saydırıyorum resmen ulan 10 günlük arabaya vurdun daha yeni almıştım falan filan vurdugumada hiçte pişman olmamıştım 10 günlük arabanın sag arka camurlugu komple degişmişti :RpS_mad::RpS_mad:

2. sparkle

sparkle Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    mehmet sakız
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Aksam saatlerinde disarda bir gumleme duyup balkona ciktim.bide bktim arabamin arka caminda bir yumruk kadar delik icindede cekic.mahledeki koltuk dosemecisinin ciraklari sakalasirken biri digerinin arkasindan cekic firlatiyo.o da cuup diye camda.ertesi sabah sanayiye gitmek icin gelmezsemn cam diye seni takarim oraya dedim abim yasindaki adama.neyseki cam takildi;)

3. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Geçmiş olsun ne diyelim Allah beterinden korusun

iPhone 4S cihazımdan
    Tapatalk 2 ile gönderildi

4. berkelantra

berkelantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Berke ÇELİKKAYA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    bizim evin otoparkı tam binanın arkasında bir gün yer yoktu arabayı binanın dibinde ki park yerine çektik 5. katta cam silen kadının cebinden cep telefonu düştü bizim arabanın arka camının biraz yukarısına geldi tavan çöktü müdahalede edemedik öyle kaldı biraz daha aşağıya doğru gelse cam paramparça olacaktı

5. fraternity

fraternity Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Latif Enginyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ne ilginç olaylar sanki arabalarında kaderi var herkeze çok geçmiş olsun

Bu Sayfayı Paylaş