Yedek parça bölümü sponsormuz www.parcaofisi.com 'dan güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Kendileri forum üzerinden de sorularınızı yanıtlayıp, yedek parçalar konusunda yardımcı olacaklar.
Yıllardır hyundai kia'lara yedek parça satan bir site aradım. En son arabaları sattım iki tane Renault aldım Çevreme tavsiye edeceğim.
Bu sitede böyle bir parça koduyla link var. Aradığım parçaların listesini böyle linklerle belirliyorum. Fikir verebilir. https://www.hyundaipartsdeal.com/genuine/hyundai-hanger-assy-lugg-net~85747-1g000.html Bu sitede ticari araçlar olsaydı çok daha iyi olurdu. Hyundai için beklentimi karşılayan bir site görmedim. Parça kodunu yazınca tüm mevcut olduğu modelleri göstersin isterim. Parça fiyatlarını para birimimizle anlık gösteren bir site de yok. Bu sitede rastgele yerlerden resim almışlar. Benim çektiğim parça resimlerini buraya bağışlamak lazım diye düşünüyorum. Aradığım emniyet kemeri için üst plastik kapağı hakkında biraz araştırmıştım. Kia kamyonetlerine ait olan iki parça kodu da vardı. Daha koyu renkli. Yine de tercihim Hyundai H100 parçası olur. Kia bayisi görmüştüm. Oradan araştırmak gerekebilir belki. Kia ve Hyundai bayilerinin parça konusunda bir olup olmadığını bilmiyorum. İki markaya uyumlu parça kodları da var. Kia için özgü olanı Kia bayisine danışmak gerek diye düşündüm. Çok da önemsemiyorum. Aklımdaki gibi Hyundai parçasıyla halledersem çok özgün bir sonuç olurdu.
Abi sitedeki reklam bannerine linki blank kullanarak ekleyelim. Reklam site yeni sayfada açılsın. Bizim site kapanmasın.