Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Otoparkım isgal altında!

'Sohbet-2' forumunda qaan88 tarafından 31 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    genel anlamda haklısın,yapılan şey yanlış ve bunu kimsenin savunacağını sanmıyorum.bu kadarcık bişi için yada her ne olursa olsun benzin döküp yakmaya da gerek yok.inan bende çok kavga ettim,levyeyle adamların üstüne yürüdüm,hatta komşumun arabasını tampon tampona yanaştırdık ama çözümün bu olmadığını öğrendim.

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    İnsan enayi yerine koyuldugunu dusundugu zaman bırak araba yakmayı insanı bile öldürebiliyor... Yakıcak olsam zaten simdiye kadar yakmıs olurdum ve zaten burada yazmazdım. Ama, gercekten insanın gucune gidiyor... Arabanın sahibinin durumuna baglı zaten ozman ne yapıcagım. Ama, tahminimce arabasını elalemin parkına bırakıp gidecek birinden korkucagımı sanmıyorum..
    Ayrıca, kavga etmekte de adam öldürmekde, toplu kıyım yapmakda en büyük çözümlerden biridir. Ama, modern hayata göre etik değildir. Tabi ki tek çözüm yolu değildir ama çözüm yolları arasında en etkilisidir. Bu yuzden, ülkeler katliam yaparlar, bu yuzden devlet de siddetle herseyi çözmeye calısır. Tabi, siddet gücü yeterse... Haksız yere siddete karsıyım ama gerektiginde ve sartlar olustugunda ne yazikki siddetin en etkili çözüm yolu yolu oldugunu dusunuyorum.

3. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sileceklerini kaldır belki uyanırlar. yada içinden geleni yap :) müstahaktır böylelerine

4. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bizim sitede de aynı sorun oluyordu valla ben benim yerime çekenin tam arkasına koyuyorum manevra şansı olmuyor sonra çıkmak için kapı görevlisine beni aratıyorlaar bende salına salına belki 1 saat belki 2 saat parkta bekletiyorum geldiğimdede kızarmış bozarmış oluyo. Orda bile arabayı bir zahmet çekiyom..En güzeli bu zarar vermeden ,bekleterek,ağırdan alarak zaten anlıyor daha da çekmez.

5. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    site otoparkları kişiye ait olabiliyormu yaw? bizim sitede bööle bişi, yok. kim boş yer olursa oraya girer

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bircok sitede özellikle kapalı garajlı sitelerde zaten herkesin yeri belli olur. Ama, bizimki gibi olanlarda komsular arasında kavga olmasın diye kura cekildi. Otopark yetersiz oldugu için bazı araclar dısarda kalıyordu vs. Kura cekildi. Her daire için 1 sabit yer verildi.

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    abi kaç gündür adam yerime koymus. Zaten gecici olsa, misafir aracı olsa gidicek olsa ve ben yerime park edebiliyor olsam umrumda olmayacak. Ama, adam gunlerdir ortada yok. Arabamı yerine koyamıyorum...

8. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardesim baslıgın bütün mesajlarını tek tek okudum cok sinir yapmıssın ancak kendine zarar veriyosun istanbulda yasayıpta bu sorunu yasamayan ancak paralı luks sitelerde veya müstakil evlerinde oturanlardır bizim binanın önünede adam geliyor bina kapısını kapatacak sekilde koyuyor ben cocuk arabamla gelgiğimde gecemiyorum bende cok kavga ettim cok bagırdım sokak ortasında hatta onu bırak direk yumruk yumruga biriyle kavga ettim ama yok arkadas insan mal olmaya görsün nasıl bir sıgırı eğitemiyorsan adamdad tık yok en son iki tane duba aldım aracımla cıkarken dubayı koyuyorum geldiğimde alıp aracımı park ediyorum hemde apartman kapısı kapnmamıs oluyor apartmandakilerde dua ediyor kendine zarardan kastım stres yapıyosun sen kendi kendini yiyosun adamın haberi bile yok

9. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    saol abi.. Doğru söyluyorsun.. Demişler yaeşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir.. Adam ne kadar egitimlide olsa egitim adamın essekliğini almıyor.. Araba dün hala duruyordu. Dun yönetime söyledim. Arabanın kime geldigini bulmuslar. Arabayı benim yerime koyduran "komsu" da tatile gitmiş... Bugunde saolsun yöneticiler polis vakfından bir cekici getirtip, aracı yediemin parkına cektiler.. Toplamda 7 aracı, site yönetimine kayıtlı olmadıgı gerekcesi ile çektiler..

Düzenleyen : qaan88

10. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    milletle uğrasması zor Kaan ben artık gülüp geciyorum böylelerine bizim binanın yanında müstekil bina var 2 katlı bi ara arabayı oraya cektim yer yok diye 2 gün kaldı orada 3. gün arabayı oradan al yanlışlılkla saksı düşebilir diyen zihniyetler simdi kapısının önüne büyük saksı koyuyorlar araba cekilmesin diye (saksı kafalılarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif) kendilerinin arabaları yok kendilerine gelen misafirlerin arabalarını bizim kapının önüne yönlendiriyorlar böyle zihniyette insanlarımız oldugu için utanıyorum.

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kaan en iyisini yapmışsın, haklıyken haksız duruma düşmemek lazım, yasal yollardan haklarını geri almışsın, şunu unutmamak lazım keskin sirke küpüne zarar, öfke ile kalkan zararla oturur https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

konuyla alakalı olunca aklıma geldi, benim araçta telefonunum yazdığı bir kart vardır, yabancı bir yere arabayı bırakırken bu kartı camın yanına koyarım, en azından bir sıkıntı oldu mu arayıp durumu halledebilir
    bir defa okul çıkışına yakın bir yere bıraktım, servisler gelmiş, aradılar polis gelecek falan diye, bende gittim aracı ordan aldım

12. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Ne güzel olmuş.Akılları başına gelirde bir daha başkasının park yerine tecavüz edip araçlarını çekmezler

13. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    ohhh bu en güzeli .yöneticiler yardımcı olmuş,araçlar çekilmiş.sadece yaşadığınız sinirle kaldınız.bence araçların çekilmesi akıllıca olmuş. kimseyi bu saatten sonra eğitemeyiz.sizinde gereksiz yere başınız belaya girmemiş oldu. sevindim....

Düzenleyen : cellini

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Saolun.. Sadece ben rahatsız olsam belki yonetim bişi yapmazdı. ama, hem site kuralları gereği yasak olusu, hemde baska dairelerinde sikayeti üzerine cektirdiler... Cekme masrafı vs seyleride araba sahipleri ödüyormus...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Benimde aracın surucu tarafındaki camın orada telefonun yazılı oldugu kagıt var. O kagıt surekli durur orada ve simdiye kadar cok faydasını gordum.. Bazen dikey park halindeki aracın arkasına yatay park edip 2 dk gidip gelmem gerektiginde hem ben küfür yemiyorum hemde adama cok mani olmamıs oluyorum.. Gecen sene beykozda basıma geldi.. Adam benim cıkısımı park edip gitmiş, 4 saat cıkamadım onun yuzunden.. Ozamandan beri baskasıda benim gibi magdur olmasın diye hep o kagıt durur...

15. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Allaha sükürler olsun ki suanda site içerisindeki en buyuk sorundan kurtuluyoruz. 2 dairede para karsılıgı ilişki için kullanılıyordu. İmza toplandık.. Savcılıga gidicektik ama gerek kalmadı. Adamlar imza toplandıgını duyunca apar topar kamyon getirmişler, suanda 2 dairede evi bosaltıyorum.. Gerçi, yarın bir gun tekrar aynı işi yapanlar gelecektir. Ama, en azından siteye giren yabancı araclardan daha önemlisi siteye giren "sapık" ruhlu insanlardan uzak duracagız. İnsanın annesi, kardeşi, eşi, kız cocugu var.. Bu tip sapık ruhlu, ahlaksız insanların girip cıktıgı bir yerde insan cok huzursuz oluyor.. Allah kimseyi böyle insanlarla komsu yapmasın..

Bu Sayfayı Paylaş