Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Otoparkım isgal altında!

'Sohbet-2' forumunda qaan88 tarafından 31 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Bu konuda yıllık olağan genel kurulda karar alınırsa kanundan daha üstün yaptırım gücü var. Kat mülkiyet yasasına göre öyle.

2. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Geçmiş olsun.
    Vandalizmle bir yere varılmaz. Adam arabasını uygunsuz yere park etmiş olabilir, bu kimseye adamın arabasına zarar verme hakkını vermez.
    Bu tarz konuşmalarla insanları bunları yapmaya özendirmeyin. Adam daha delikanlı çıkıp arabamı çiziyorsun diye çekip vursa iyi mi?
    Mantıklı çözümler üretelim atarla giderle zarar vermekle bu işler sadece gereksiz büyür.
    Ayrıca da o kişisel park önleyiciler gayet güzel.

3. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    bütün mesajları okudum.herkes gibi bende bu durumdan şikayetçiyim.bazen dükkanımın önüne aracımızı koyamıyoruz günlerce. adam 200metre ilerde oturuyor, oturduğu yerde heryer boş,gelip bizim oraya koyuyor.
    yanlız burda yazan tornavidayla çizmek, lastikleri yarmak yada tuzruhu gibi şeyler çok acımasız.üstüne başınızın belaya girme riski var.daha masum şeylerde yapabilirsiniz.yolu yada kaldırımı sulamak ve aracını kirletmek gibi.iki gün çamur edin bir daha oraya park etmiyorlar,hemde başınız belaya girmiyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bizim Burası Daha Beter... Adamın Beyazıtta Dükkanı Var Taa Geliyor Buraya Bırakıyor Tramwaya Biniyor Gidiyor.. Allahtan Akşam Geliyorumda Gidiyor..Ama Genel Olarak Park Sorunu Var

5. KemalAkel

KemalAkel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Kemal Akel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC

Burak kardeşim selam, yazdıklarınla kelime farkıda olsa içimden geçenleri iletmişsin, kendi adıma teşekkür ederim.
    Evet arkadaşlar bu veya başka araç forumlarında neden varız?
    Otomobil sevdasından değilmi..
    Eh o halde demekki hepimiz otomobiline meraklı insanlarız..
    Kendimize hoş gelmeyeni başkasına yapmak zihniyetinde olduğunuzu hiç düşünmedim. Zarar vermekle ilgili olarak her hangi bir şey yaptı iseniz bu tamamen o anlık sinirinizden olsa gerek..

Üstteki yazılanlardan ötürü bir şey söylemek isterim; bir kişi sizi mağdur edecek bir durumu yaptıysa bunun faturasını arabasına kesmemek lazım diye düşünüyorum çünkü arabayı yöneten sürücüsü, suçlu olan o dur.Arabanın bir kabahati yok.
    Kazasız belasız sürüşler temenni ederim..

6. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    gerçekten de betermiş.ama insanlarımızda da düşüncesizlik var.ben bu kadar gamsız olmayı çok isterdim.millet apartman girişine arabasını bırakıp gidebiliyor.hayatta yapamayacağım iş.yapana da çok kızıyorum.ama yapacak bişi yok.

7. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Ona bakarsak apartmanda daire kapılarının önü ayakkabı pazarı gibi, çocuk bisikletleri mi dersiniz pazar arabaları mı, çöp poşetleri mi. Ohhoo Allah korusun bi deprem olsa karanlıkta merdiven inmek gerekse depremden ziyade merdivenlerdeki hırdavatlar sakatlayacak insanları.Söyle söyle yok olmadı, merdivenlerde ana avrat biipliyorum yok abi , adam o kalayı yiyor gene de tık yok.

8. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    ne yani aracın sahibine mi zarar verilecek.yazdıklarınız sanki bu düşünceyi çağrıştırmış.yada ben öyle anladım.

9. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    tahir abi ; insanları tek tek düzeltme şansımız olsaydı keşke.bu kadar duyarsız,düşüncesiz laftan anlamayan insan varken mümkün değil.

10. KemalAkel

KemalAkel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Kemal Akel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Tam tersi kardeşim.. Yazdıklarımda şiddetle bir yere varılmayacağı konusunu vurgulamak istedim.
    Ancak elbette sabrında bir had safhası var olmakla birlikte ne yaparsak yapalım bu şekilde duyarsız hareket eden kişilerin neslini tüketemeyiz.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : KemalAkel

11. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Haklısın Cellini biraderim malesef haklısın.Keşke burda bunu konuşuyor olmasaydık,katlıyorum sana.

12. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    haklısın ama onların yuzunden arabamın arka tamponun boyanması gerekiyor. Ben elimde tornavida ile indim.. Ama sonra neyse dedim ve sadece boya surdum ki cıkartılmayacak bir boya da değil.. Ama, benim park yerimi işgal eden yabancı kişiyi görsem zaten kan cıkıcak. Nasıl bir mantıkla arabasını elalemin sitesinde baska birinin park yerine bırakıp gidebilir?

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    haklısınız ama herkes arabasına sizin verdiginiz degeri vere zaten bunlar olmaz<. Ben kendime yapılmasını istemediğim sekilde baskasına davranmam. buradaki boya da zaten cok masumane ama park yerimde duran arabanın yaptıgı sey ayıptan öte bir sey. İlave olarak, eger ben birisinin hakkını yesem ve o adam beni dövse bişi demem, diyemem. Suanda yabancı birisi hakkı olmadıgı halde sitenin ortak alanını isgal etmiş oluyor. Bu ortak alanında kullanma hakkı bana ait. Yani, benim yerimi isgal etmiş durumda. Dua etsin benzin döküp yakmıyorum..

Düzenleyen : qaan88

15. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    benzin ucuz olsa düşünülebilir mi diyon qaan88 kardeşim :)))))))))

16. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    şimdi rahatladım.çünkü burdan topluma yanlış yönlendirme yapmaktan korkuyorum.zaten günlük yaşamda herkes gereğinden fazla stresli ve gergin kaş yapalım derken göz çıkarmayalım istedim.sizi yanlış anladığım için özür dilerim.yazınız için teşekkürler...

17. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    valla bizde sorun yok apartmaın kendi otoparkı var bide kumandalı bariyer var herkeste kumanda 40 tane daire var sanırsamda 42 tane falanda otopark araç park yeri var ytiyo hatta bazen 2 araç falan boş yer kalıyo :D

18. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    o konuda bizde cok sıkıntı yok, tek tuk bir kaç daire yapıyorsa yapıyordur. Zaten bisikleti kapıya bırakmak demek hırsıza gel al demek bizim burada..
    Bizde 2 bloktan 100 kusur daire oldugu için binbir türlü insan var. Eskiden komsuların hepsini bilirdik. Simdi ise yol gecen hanına döndu. Giren cıkan belli değil.Apartmana tasındıgımızdan beri "Para karşılığı başkaları ile cinsel ilişkiye giren kimseler" eksik olmadı. İmza toplanır, savcılıga gidilir. Polis takibe alır, evden cıkarlar. Ama kısa zaman sonra o daireye olmasada baska bir daireye yine birileri gelir.. Bundan daha buyuk bir sorun yok.. Milletin kızları, kız kardeşleri, eşleri var.. Suanda bir adet randevu evi birde "kızların" yasadıkları ve işyeri olarak kullandıkları ev var. imza toplandı, savcılıga gidilcek.. Sonra yine bosalan bir daireye 900tl yerine 1200-1400tl vericekler, ev sahipleride yine sorgulamadan evini verecek!

19. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Dogru bak onu hiç dusunmemiştim abihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Benzini ilk depoya koymam lazımlken milletin arabasına dökmek ne buyuk bir israfhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

20. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Yok şükür bizde öyle bi sıkıntı yaşanmıyor.Beterin beteri var desene. ))

Bu Sayfayı Paylaş