Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

otomatik vites era tavsiyesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda cildiri tarafından 21 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. brhmone1

brhmone1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim.

2. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de kullanıyorum 1.6 benzinlisini. Çok büyük rahatlık, hızlı bir araç; ancak yakıt konusu biraz can sıkıyor.

3. mensur

mensur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha önce 2003 1.5 gls manuel kullanıyordum. Hyundai ister benzinli, İsterdizel, ister otomatik olsun performans konusunda nerdeyse sınıfında rakipsiz. Dizel focus ve Volvo S40lar bile 109 beygir, tork hyundai dizelle aynı 240 nm. Hyundai Otomatik şanzıman mükemmel çalışıyor. Tek eksi yönü yakıt sarfiyatı. Diğer özellikleri ile hyundai otomatikler, sınıfının çokilerisinde.Şehir içi kullanımınız çok ise; yakıt ta da, alırken ödediğiniz fiyat farkına da fazlasıyla değiyor. Ekim 2009 da aldım şuan 15.600 km de daha önce manuel tercih edip kendime eziyet etmişim.

İleride triptonik bir şanzıman yakıt tasarrufu açısından hiç fena olmaz. Bekliyoruz...

Ve Hyundai sınıfında gerçekten rakipsiz yapar.

4. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kesinlikle otomatik derim. önceleri otomatiğe karşıydım. manuele alışkanlıktan dolayı kullanamam diyordum. eşimden dolayı otomatik aldım. kesinlikle pişman değilim. keşke daha önce alsaydım. aracın kesinlikle kayma problemi yok. biraz fazla yakıyor ama motor açıldıkça yakıt sarfiyatı biraz azalır. uzun yolda mükemmel bir yol tuıtuşu var rahatlık gerçekten süper. vites geçişleri gerçekten çok az hissediliyor. tavsiye ederim.

5. alican06

alican06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende expo gold era var 1.4 otm mükemmel bir araç hiç sorunum yok allaha şükür.ama kırmızı ısıkta beklerken arkadasın bir tanesi dikiz aynasının plastiğini kırdı son anda cekildim büyük bir faciadan kurtuldum kırık geziyom tek derdim o :))

6. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yakıtla ilgili sıkıntısı olmayanlar içinotm.viteskesinlikle mükemmel bir rahatlık

7. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Tayanç her görüşe saygım sonsuz ama şahsi kanaatim,debriyajla ve vitesle oynamak gibisi yok a be yav..!

8. Misafir

Misafir Guest

Valla üstad ben de öyle diyordum ama çok oynamak da pek iyi olmuyo yaaa..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. Misafir

Misafir Guest

Hocam, inan yakıtla ilgili bir sorunum olmadı, benim araç 1.4 otm. getz biliyorsun, İstanbul şehir içi 10L yakıyorum hemde bu havalarda..

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Coşkun Abi Bu İş Görürmü..2 Kağıt Farkı Var..

11. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    üstadım;sollarken,sağlarken,inişte,yokuşta performansı hissettiğim zaman daha bi mutlu oluyorum..! otomatikte benmi şanzımana hükmediyorum,yoksa şanzıman bana mı hükmediyor inan anlayamıyorum.?

12. Misafir

Misafir Guest

Üstad o zaman otm kullanmasını tam olarak bilmiyorsun demek..her türlü düz vites gibi kullanırsın, üstelik daha performanslı olarak, sen debriyaja basıp vites değiştirene kadar otm o işi senden çok daha kısa bi sürede yapıyor, dikkat et bak drag arabalarının Amerikan olanları hepsi otm.tir...

13. hamzaberk

hamzaberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizel era otomatik vites kullanan sayın arkadaşlarım. Mümkün ise yakıt sarfiyatı hakkında biraz daha detaylı bilgi verir iseniz çok sevineceğim..

14. Misafir

Misafir Guest

Ben 1.4 otm. Getz kullanıyorum, İstanbul şehir içi 9.5 - 10L yakıyorum, Era'da geçmez 10L'yi, yazın daha da düşer...

15. tolga75

tolga75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,
    geçen gün hesapladım (EuroDiesel:3.06TL/lt) 210 TL mazot ile normal kullanımda 1000 -1020 km arası yol gittim gerisini siz hesaplayın

16. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben manuel ile uzun yolda yakalıyorum bu sarfiyatı valla bravo.

Bu Sayfayı Paylaş