Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

OTOMATİK KULLANICILARI

'Sohbet' forumunda bozaci tarafından 29 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    çok dik yokuşlarda kalkarken 2 de kalkıyorum D de biraz kayma yapıyo yalnız 2 de kolay kolay kaymıyo.
    Arkadaşlar bu konuda benimde kafam karıştı. Hafif rampalarda geri hiç kaçırmıyorda biraz dik yokuşta 2 de L de de olsa hafif kaçıyor benimkide 2006 Admire ve 37000 de km. normalmi yoksa baktırayımmı?

2. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    valla 2 de de kaçtığı oluyo yalnız L de kaçtığını pek görmedim.daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar birazdan.

3. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

zaten belirttiğiniz gibi çok dik yokuşlarda kaçırmayan bir otomatik olacağını zannetmiyorum yokuşun eğimi belli bir seviyeyi geçtiği zaman kalktığınız vitesin çokta önemi olacağını sanmam illaki geriye doğru (siz ayağınızı frenden çekip gaza basana kadar) bir kayma olacaktır

4. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler.

5. b0r4cks

b0r4cks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 08 model getz otomatik kullanıcısıyım, şehir içinde yakasık 11 litre yaksada bugün mugla merkezden gökova körfezine gittim, 9.4 e kadar düşmüştü anlık tüketim. araçla toplamda 150 km fln yaptım henüz, ilk izlenimlerin güzel ancak benzin konusunda endişe yaratıyor. birde bişey dikkatimi cekti, benzinlikten yakıt alrken çeyrek le empty arasındaydı çizgi, istasyondan cıktıktan sonra çeyrek depo ya cıktı ,daha kahwaltıya daha sonrada gökova körfezine gittim. we hemen hemen ibre hiç oynamadı yerinden. toplamda 35 km yol yaptım ama hiç ibre oynamadı oysaki okula gidip gelirken yaklasık 5km gidiş dönüş... bu mesadede bile yarım birim oynuyordu, acaba göstergede bi sorun mu war yoksa kısa mesafede kullanıdıgım için bu kadar cok mu yaktı?

6. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    bence kısa mesefade kullandığın için öyle oldu.

7. b0r4cks

b0r4cks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şöyle bi durum war ama, tamam otomobil kısa mesafelerde daha fazla yakar ama, gecen hafta toplasan 50km yol yaptım we ibre yarım depodan nerdeyse e ye geldi, bugün 20liralık benzin aldım, çeyrek depoya cıktı ve 60km şehir dısı virajlı yolda kullandım ibre empty ile çeyrek deponun arasında, bunda bi sorun yok mu sizce? bir tek benim başımamı geldi bu olay?

8. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    o zaman belki sorun olabilir yalnız.50 km yolda aracı nasıl kullandığınada bağlı olabilir.bazen çok yüklenince baya bi benzin gidiyo mesela bende otomatik vitese alışana kadar araç 100 km de 13 lt yi bile geçiyodu.ama yarım depodan E ye gelmesi de fazla olmuş.bi sorun olabilir.daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar bu konuda sana
    Düzenleyen : GencTurk412

9. b0r4cks

b0r4cks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır kesinlikle arabayı sıkıştırmadım zaten 2sefer merkeze gidip geldim(gidiş dönüş 15km) digeri de ew le okul arasında o ta toplasan 15-20 km anca eder, otomatik araba daha önce yurtdışında kullanmış oldugumdan-her nekadar 3.7litresini 3dolara alıyo olmamdan kaynanlanan benzin yakıyomus yakmıyomus derdi olmadıgından-- otomatik witese alıskınım ama bence aşırı geldi yh, ızlı gitmedim hatta 90 ı gecmedigimden eminim. cok ani gazlama weya frenleme yapmamama ragmen bu rakamlar cok fazla. dikkat etmek istedigim bi ikinci husus. benzin almadan önce yol bilgisayarında 100km lik yakıt oldugu görülüyordu. 5 litre yakıt aldım ancak 5-10 dk sonra bile göstergede bi degişiklik olmadı o zaman baktgmdada yol bilgisayarında gidilebilecek yol da herhangi bi artıs yoktu..

10. kaptancemo

kaptancemo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cemal KAPTAN
    Bende 2011 era oto dizel var sehir içinde 140 tl likyakıt ile 550-600 km arası değişiyor trip den kontrol ederim 8,4 ile 9,6 arası değişiyor hafta sonu gene fulledim altunzade - kurtköy arası 35 kmlik yolculukta 6,4 lt gördüm süratim 100-110 km arası uzun yolda gayet iyi bide motorumun yeni olduğunu da düşünürsek (araç 2680 km de) bek çok melunum arkadaşlar.

11. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili kaptancemo benim şuanda kullandığım araç 1.2 motor clio ve bir depo benzin ile ortalama 600 km yol yapıyorum sizin otomatik era ile bu değeri bulmanız fena sayılmaz (otomatik hyundailer çok yakıyor ya o bakımdan) hatta depoyu sadece uzun yolda kullanmış olsanız gayet iyi değerler bulacaksınız demekki

Düzenleyen : BOZACI

12. erhaneren

erhaneren Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar sitede satılık otomatık era varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim almayı düşünüyorum aracımı sattım orjınal km az bir tane arıyorum bilginiz olsun şimdiden teşekkür ederimm...

13. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Erhan abi , satılık otomatik dizel yok diye biliyorum ... Sahibinden.com'dan bakmıyormusun ?

14. erhaneren

erhaneren Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hergün takip ediyorum mirkan ya fiyat uçuk yada km. uçuk yakalayamadım daha bir tane aklında olsun bildiğin bir araç olursa haberleşelim.sfırına bak tım euro 5 standartı geldiği için fiyat 33.500 ve 37.500 tl çok yüksek geldi bana

15. volkman

volkman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundainin ikinci el piyasası yüksektir Türkiyede. Kia Rio dene bir de. Aynı segment araçlar

16. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar 2 gün önce (arabam 37500 km de 2006 model Admire 1.3 otomatik) yaklaşık 6 yılı doldurduğu için 60000 km ağır bakıma soktum. Otomatik şanzuman yağının değişiminide istedim, fakat servis yağı değiştirip, filitreyi değiştirmemişler. Sebebini sorduğumda filitrenin iyi durumda olduğunu söylediler. Ne düşünüyorsunuz içim bir türlü rahat etmedi filitrenin de değişmesi gerekmiyor mu?

Bu Sayfayı Paylaş