Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

OTOMATİK ACCENT ALACAKLAR

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda bozaci tarafından 17 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    overdrive tuşu aracı 3 vites olarak çalıştırır ve aracın zorlandığı durumlarda çekişi arttırır, sürekli olarak oviredrive da gidilmesi saçma olur zaten

2. kanderas

kanderas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güzel kardeşim bende zaten aksi bişey konusmadım yazılarımı dıkkatlı okursan !!! gerektıgı yerde vites degıstırırsen sanayıye ayak alıskanlıgında olmaz..git mercedes servısıne sor bu arabayı hep d konumunda kullansam ne olur !!!!

3. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sonuna kadar katılıyorum ... Çok dik rampa inişlerinde L gerekirse 1 kullanılabilir ... dik çıkışlarda ise özellikle yüklüyken , devirden düşmemek için 2 gerekirse 1 kullanılabilir ...

4. kemerlikartal

kemerlikartal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar ben geçen hafta 2010 model era otomatik aldım.gerçi fazla zaman olmadı sadece 150 km kadar yol yaptım ama inanılmaz memnunum araçtan.1.4 benzinli araç ve arkadaşların dediği gibi yokuşlarda falan hiç zorlanmıyor kaydırma yapmıyor.bu gün 4 kişi bindik araca çok fazla performans düşüklüğü hissetmedim gayet rahat .iyiki almışım kafamda soru işaretleri vardı ama hepsi ortadan kalktı.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. KİNG OF İRON

KİNG OF İRON Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en iyisi manuel

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    O zaman mercedese bmwye jaguara maserattiye audiye volvoya jeepe hummere cadillaca lincolne söyle düz vites yapsınlar arabalarını 4x4 jiplerini ...

7. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya neye göre,kime göre kardeşim laf olsun torba dolsun diye konuşmayın allah aşkına,ihtiyaçlara göre değişir sana göre öyledir bana göre değil...

8. KİNG OF İRON

KİNG OF İRON Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zevkler ve renkler tartısılmaz arkadaslar

9. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Bilgi sahibi olmadığım konularda fikir beyan etmemeye çalışırım genelde. 22 yıldır faal olarak araç sürüyorum. Şoför değil, sürücü olarak görüyorum kendimi. Şoförlük eskilerin deyimiyle ayrı bir yetenek ve zanaat işi. 20 yıl manuel vitesli araç kullandım, son 2 yıldır otomatik vites kullanıyorum. Otomatik vites konusunda çok cahil olduğumu aracı aldıktan sonra öğrendim. Bu konu başlığında da az da olsa, kulaktan dolma bilgilerle, ön yargılarla yapılan yorumlar gördüm.

Otomatik Vites hakikaten konforlu ve keyif verici. Konforun ve keyifinde bir bedeli var.

Saygılar...

Not: Bu arada forumumuzda otomatik vites ve diğer konularda değerli teknik bilgilerini bizlerle paylaşan arkadaşlarımıza da bu vesileyle teşekkür ederim.

10. ONEA

ONEA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende son iki yıla kadar otomatik vites araba almam diyordum.. eşim kullanacak diye otomatik aldım.. şimdi manuel almam diyorum. :)))

11. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar aracımla 4. depo mazotumu bitirdim 2900 km yol yaptım 1 depo 150 ytlye doluyor 650 kmde iken kırmızı E çizgisine gelmiş oluyor araç ama daha ışık yanmıyor zaten ışık tam olarak nerde yanıyor onuda bilmiyorum kırmızı çizginin üstündemi yada altına inincemi yani neyse velhasıl araç 1 depo mazotla 700 km yapar sayıyorum ben otomatik olduğu için çok iyi olduğunu düşünüyorum nedersiniz

12. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    150 TL ile 700 km çok iyi bir rakam ortalama 214 kuruşda şehir içi için güzel. Daha nice 2900 kmlerehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş