Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ortam serefsiz dolu.

'Sohbet' forumunda gölge_23 tarafından 13 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    en iyisi sahibinden araba internetten yada biyerden bulup alıcan bende öyle şerefsizler edenk geldim ankara mercedes kolumanda çalısan bi tane adamın arabasını alacaktım araçta sadece ön sağ çamurluk değişti dedi boya yok dedi ustama gösterdim ön kaput arka bagaj sağve sol ön çamurluklar değişmiş bide adama kapora vermiştik şerefsizin evladına sonra tartıstım adamla koparamı vermiyodu bende kefen paran olsun dedim kapattım sonradan bitenede adamdan alcaktım gene era değişeni varmı boysaı varmı diyorum bilmiyorum adam bide komutanmış bende komutanmıdan almıştım diyor vesi var bilmiyorum diyohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifgötürdüm ön çamuluklar ve birde kaput değişmiş orta direkte zarar olabilir dedi ustam almadım adamda şaşırdı bende bilmiyordum değişeni olduğunu dedihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifen sonunda interneti her an takip ediyorum ankaradaki eraları takmıstım bi kere bi an siyah bi era eklendi adamı aradım değişen yok boya yok doktordan çıkma abi sen dur ben gelcem dedim birine satma yarın gittim hemen ustama gösterdim dört dörtlük dedi tertemiz araba 66300 de idi km si hemen o gün aldım arabayı 4 ay araba baktım ulan ne çektim bu era yüzünden ama şimdi tadına doyulmuyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : emre öğüt

2. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    iste nasip kismett kardes. simdi bnde bugun bitane gostercem ins adamin dedigi gibi aracin biseyi yokturr. artikkk arac arastirmaktan skldim

3. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    İşallah abi bi hasarı sıkıntısı olmaz.Sende kafan rahat binersin.KAç aydır araba arıyosun valla sendekide iyi sabır

4. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok be kocumm bn araci satali daha 2 hafta oldu mayisss 26 da sattim araci daha ay olmadi allahtan. ins da olmazz :s

5. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    bana bir ömür gibi geldi abi valla xD

6. serdar55