Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ortalık serefsiz kaynıyor

'Sohbet' forumunda gölge_23 tarafından 8 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim burdaki çaycı ev almaya kalkıyor.evi sitedegörüyor beğeniyor.adam yazmış dairelerimiz kopperatif hissedir.bu yaz tapuları çıkacak kop.bitecek diye.fiyatı normalde 140 olan daireye adam koop.tif tir diye 60 yazmış.30 yıldır gelip çaycılık yapan parasını biriktirende hemen atlıyo.ahanda yatırım.alayım kazanayım diyor.bugn alırım 60 a.yazın çıkacak tapusu 140 a gider mantığıyla arıyor adamı.gidiyorlar siteye.şerefsiz meğerse orda oturuyorki biliyor.bi kaba inşaat daire var.kapısı yok.6.kat.giriyorlar gösteriyor.budur dairem diyor.kapısı şukadar tutar penceresi kombisi falan filan başlıyor evin masrafını saymaya.tamam diyip ayrılıyorlar.
    p.tesi oluyo adam gidiyor koop başkanının yanına.falan 6.kattaki dairede işte xxx şahıslı ahmet in evi doğrumu evet diyor.kaç a anlaştınız diyor.ev sahibide kimseye söyleme demiş.buda diyorki henüz bişey konuşmadık.peki kooop borcu varmı diye soruyor.yok diyorlar.adama parayı versem iş sizde bitiyormu evet diyorlar.sen işini halet.resim ikametgah falan getir senin adına devredelim diyor.bizim saftirik arıyor adamı çağırıyor.dairede konuşuyorlar 57bin liraya anlaşıp alıyor.sayıyor veriyor 57 kağıdı.aşağı inelim koop başkanına gidip devir işlemini ypalım diyor.adam aşağı inmeden telefonu çalıyor.alo karıcım tamam geliyorum diyor.çocuk ağlıyor.bizim hanımda burda 8.kattada ablam oturuyor diyor.hanımla çocuğu oraya bıraktım.bi bakıp geleyim.parayıda bırakayım yukarıya elimizde durmasın der.adamda tuvalette banyoda etrafa bakıyor.ev aldım ha allahım ne güzel bi duygu diye.içerde geziniyor.
    1 saat oldu adam yok.2 saat oldu yok.koop başkanına gidiyor.çağırıyorlar xxx ahmeti.gelen adamla (yani ev sahibi).parayı alan ayrı kişiler:)
    YERSEN

2. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    abi hemde nasil... bunun gibileri cok piyasada... ben ondan dolayi burada yeni konu actim hic degilse tanidik bildikten olsun diye... raporu okuyunca kan beynime sicradi... arabasina binip kacmasaydi 40 lira servis parasinida ona odetecektimde... cekti gitti serefsiz...

3. namso07

namso07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ortalık dediginiz gibi şerefsiz dolu bir sene önce aldıgım arabamın 10 gün önce servise gittigimde km ile oynanmış oldugunu ögrendim. Oysa adam güven vericiydi ve araçta çok temizdi yaklaşık 100,000 km indirmişler km sini. Gerçi ustasına falan göstermiştim aracı motor ve kaporta temiz sadece km değişmiş ama yedik bir kere kazıgı. Bildigim kadarıyla buna karşı yasal olarak kendimizi savunamıyoruz.
    Tecrübe yediğimiz kazıkların bütünüdür diye boşuna dememişler. Allahından bulsun diyorum başka birşey demiyorum.

4. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İzmir Gaziemir'deki otokentte bende kötü bir olay yaşadım. 2005'te Passat 1.8T almak için çıktık İstanbul'dan gittik. Nette araç 72.000 km ve boyasız diyordu. Adamı aradım. "Bak dakikalarım bile bu aralar çok önemli araçta bişey varsa boşuna uğraştırma beni" dedim. "Yok abi, sabah seni havaalanında biz karşılarız" dedi. Kalktık gittik. Daha arabanın yanına geldiğimizde aracın çıtalarından anladım araç sorunlu. Sanki zımpara yemiş gibiydi. Neyse oturduk çayımızı içtik ama araba içime sinmedi. Servise gittik. Expert dediki siz gidin 1 saat sonra gelin raporunuzu verecem. Bende "Neden benim yanımda yapmıyorsun, 15 dklık iş"dedim. Israr etmeme rağmen 1 saat sonra gelin deyince geri döndük. Aradım Mersin'deki VW OPAT'ı. Bizim akraba sayılır sahibi. Verdim şase nosunu. Araç En son 2004'te, yani biz araca bakmadan 9 ay önce 290.000 bakımına girmiş. cam değişmiş, kaput tampon falan değişmiş, şanzıman arızalı değişmesi lazım falan. Başladık adamla tartışmaya. Bide haberim yok bende kazıklandım diyorlar:) Sonra başka bir TDI PASSAT getirdiler. Onuda sorgulattık. Onunda km düşmüş, Bodrum'da Pert olmuş, İzmir'de toplamışlar aracı. Tartışma büyüdü. Bu arada Bodrum'dan amcamla yengemde gelmişti çocuklarla bizi görmeye. Galerici bizi iftira ile suçlayıp yengemin önünde küfretmez mi? Üst kattan aşağı inmek için merdiven başına gelmişti, koydum tekmeyi merdivenden yuvarlandı. Polis çağırdık. Bodrum Emniyet Müdürü amcamın arkadaşıydı. İnternet ilanını gösterdik ve aracın durumunu söyledik. Adamları alıp götürdüler dolandırıcılıktan. Çok tantanalı bir gündü. O kadar midem bulandı ki bu olaydan sonra gidip sıfır Passat almıştım ertesinde. Kısacası Allah böylelerinin layıkını versin inşallah. Başkada bişey demem... İzmir Otokent'ten özellikle uzak durun. Şerefsizler servisler ilede anlaşmalılar.

5. yalnızefe

yalnızefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ikinci elde maalesef bu tür şeyler fazla oluyor.bende 3 ay araba aradım netten, pazardan,galeriden vs.neleri gördüm.bi galeriden polo baktık arkadaşla.aracı netten görmüştüm orjinal 62.000.km.filan yazıyo.gittik baktık araba ufak tefek boya var temiz gibi duruyo bi tur atalım dedik bindik.hem ben hem arkadaş kullandı ikimizde debriajda sertlik hissettik dedik ne iş.gelerici : bende fark ettim azcık yağlanması lazım falan filan.ee dedik km.orjinal mi.tabi dedi tanıdık bi öğretmen bıraktı.sözüne itibar ettik ben baktım orjinal kanatine vardım filan dedi. iyi dedik biz yinede servise baktıralım dedik.ertesi gün götürdük servise araç 2001 model, en son servise 2004 te istanbulda 85.000.km.de girmiş. yuhh dedik.götürdük arabayı dedim herhalde 2004 ten bu yana hep geri viteste kullanılmış araba.galerici valla bende bilmiyordum, bu zamnda böyle yapılırmı falan filan.allah pazar versin dedik ayrıldık..haa hepsimi böyle hayır.nasip yine galericideymiş.bir ay sonrası başka bi galeride şimdiki aracımı aldım

6. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Allah bunları çıkarmasın insanın karşısına https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

7. metin21

metin21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herhalde 2004 ten bu yana hep geri viteste kullanılmış araba.... özellikle bu kısmı herşeyi özetliyor.... :)))

8. star_team

star_team Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eh size bunları el yapmış benim başıma gelen daha kötüsü.

sene1995
    araba pazarında geziyorum bir baktım benim asker arkadaımın doğanS 1994 model.

daha önce kendisine çok takılmıştım satarsan haberim olsun diye.

neyse arabanın sahibine dedimki bu aracı kimden aldın, xxx aldım...ruhsatı görebilirmiyim adam çıkardı verdi baktım gerçektend benim asker arkadaşımın hemde aynı memleketten hemşerim olan kişinin.

neyse satanla başladık pazarlığa. o sırada bir tanıdık boyacı ile kaportacı denk geldi onlara baktırdım iyi abi al güzel daha 1 yaşında araba dediler. bir sağ çamurluk ile far değişmiş dediler, onlarada inanmadım eve geldim asker arkadaşıma telefonla ulaştım ama bu arada akşam olmuştu.
    dedim sn arabayı satmışsın
    evet sattım
    peki neden sattın
    biraz sıkşıktım sattım geçtim
    arabanın kazası çarpığı falan varmı
    yok yok araba bildiğin gibi hiç bişeyi yok.

neyse bizde inandık şerefsize

ertesi günü adamı aradık geldi
    yeniden pazarlık ettik 10 milyon daha düşürdük fiyatı. yine adama sen şurda pederle otur ben para çekecem diyerek arabanın anahtarlarını aldım ve sanayide başka bir kaportacıya motorcuya gösterdim onlarda güzel araba al dediler.

ve arabayı aldık 510 milyona. 2 yıl rahat rahat bindik 2 yıl sonra satmaya kalktık ki

alacak adamlar beni bir kaportacıya götürdüler.
    kaportacı genç 24-26 yaşlarında 100 metre öteden sesleniyor abi nerden buldunuz bu hurdayı diye moralim bozuldu tabi neyse arabanın yanına geldi ve dediki abi bu araba büyük bir kaza yapmış takla atmış ben iyic kızdım peki nerden belli dedim usta tek ek her şeyi sıraladı önümüze teşekkür ettik daha sonra bir başka arkadaşı aradım dedimki en ünlü kaporta ustası kim bir isim verdi xxx dedi hemen ona gittik adama arkadaş ne var ne yok söye dedim oda az öncek ustanın dediklerini demez mi hatta bu araba tofaş servisinde yapılmış çünkü tüm değişen parçalar orijinalleri ile değişmiş dedi

ordan çıktık arabayı alırken gösterdiğim ustalara gittim tekrar baktırdım onlar hiç bir şey anlayamıyorlardı.

ben arabayı onlara satmaktan onlardan almaktan vaz geçtiler. o öfkeye eve geldim açtım telefonu asker arkadaşıma ağzıma ne gelirse söyledim kendimin bile aklıma gelmeycek küfürleri sıraladım.

ama her kel satıcının bir kör alıcısı olur derler ya

2 gün sonra birisi geldi
    senin araba satlıkmış diye
    bende iyice soğudum ya araçtan
    anahtarları eline tutuşturdum ahanda araba orda al bak baktır sonra gel pazarlık edelim diye.
    adam ne dese iyi
    sana 950 milyon para baktırmaya gerek yok bir ay sonrada satışını alırım yazalım sözleşmeyi alayım gideyim.

şaşırmıştım ama bu fırsat ee geçmez dedim ve hemen kabul ettim.
    dediği gibi bir ay sonra dediği günde telefon etti. senden aldığım araba ile 2 kişi geliyorlar arabanın satışını onların üzerine vereceksin diye
    beni aldılar gittik notere satışını verdim
    ve orada adamlara sordum kaça aldınız diye

bir milyar 150 milyona aldık demesinlermi.. işe böyle şerefsiz çok hemde çok uzakta değil çevremizde vıgır vıgır kaynıyorlar solucan gibi bit pire gibi

Bu Sayfayı Paylaş