Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

OPET Ultra Force Eurodizel neden ucuz?

'Sohbet' forumunda punisher-26 tarafından 6 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. Hayrettin82

Hayrettin82 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Hayrettin DALDAL
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Öncelikle merhahabalar arkadaşlar piyasada en iyi 4 firma herkesinde bildiği gibi Bp, Shell, PO ve Opettir; fakat şunu bilmelisinizki ülkemizde özellikle kaçak mazot (Doğu illeri başta olmak üzere)ummadığınız bayilerde satılabiliyor, her ne kadar firmalar bayilerini sıkı denetime de soksa mutlaka bir yolunu bulanlar var, özellikle bayilerin kendi tanker kamyonları varsa. Firma önemli değil eğer yakıtına güvendiğiniz bayi varsa onu tercih edin çünkü en iyi firma diye bildiğimiz bazı markalar bayilerinde kötü mazot olabiliyor.

2. z0dyak

z0dyak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ayaz
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Geçen gün bende SHELL'den 50 Ytl'lik Benzin Aldım 100 Km gitti,ya kötü benzin koydular yada hava bastılar, hiç beklemediğim birşeydi, malesef benzin aldığım yeri bırakmak zorunda kaldım. Artık Opet veya Petrol Ofisinden Alacağım.

3. eren yavuz

eren yavuz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Eren Yavuz
    Bence yakıtın kalitesi markadan çok istasyonun dürüstlüğü ile alakalıdır.Bütün yakıtlar rafineriden çıkmakta (mersinde ataş mesela),firmalar bu yakıtları alarak kendi marker ve katkılarını koymaktadırlar.Burdanda istasyonlara dağıtılmaktadır ki iş orda bitiyor.İstasyon dürüstse zaten sorun olmaz,yok değilse Allah yardımcımız olsun.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

4. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Ben son 1 aydır opetten alıyorum, shelldeki fiyatla çok az bir fark var

5. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    %100 haklısın... İstasyon çok önemli... Ben opetten alıyorum ama sırf daha ekonomik olduğu için...Shell v-power denedim yakıtı güzel ama çok yakıyor, total excelliumda motor sessizleşti ama yolumun üstünde istasyonu yok :( gelelim petrol ofisine...onu denemek istiyorum ama hani ürününü denesem bilemiyorum.. normal euro diselmi yoksa katkılımı...????

6. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır total eurodizel kullanıyorum.. lpg li aracım varken opet aygaz eurolpg kullanırdım çok memnundum. ama o zamanlar total lpg aldıgımda araba resmen ölüyordu.. yani total lpg de gerçekten kötü ama adamların mazotu çok iyi... ankaralı2010'un dediği gibi motoru çok sessizleştiriyor.. hatta babam inanmamıştı shell den aldım 10 tl gezdik sonra gittim totalden koyduk.. farkı o da anlayınca shell'i bıraktı :)) Ben totalden memnunum yakıtı bereketli araba daha fazla km yapıyor :)) birde 1 yıldır teb total kart kullanıyorum %5 direk indirimi var... O da cabası... Eğer hiç kullanmadıysanız 1 kere total denemenizi şiddetle tavsiye ederim ;) --------- ( Bu yorum için totalden para almadım :)

Bu Sayfayı Paylaş