19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

okula yardım kampanyası

'Sohbet' forumunda tubagah tarafından 6 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bir hesap numarası verilerek mi yardım edilecek?yoksa herkes ferdi olarak bir hareket mi yapacak.programlı bir dayanışma oluşursa ,(belki bunun için izin falan da gerekiyor olabilir biz üniversite de böyle bir yardımlaşma için izin almak zorunda kalmıştık galiba)daha ciddi sonuç alınır diye düşünüyorum.kitap kalem giysi gibi şeyler mi toplanacak yoksa para mı oluşturulacak.pek net gelmedi bana.bunu tam bir organize ederseniz,tüm hctr katılımcıları birleşip damlaya damlaya göl misali ufak bağışlarla bir şey oluşur.haksızmıyım.

2. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ?

3. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    gecen yıl eşim para olarak bankaya yatırmıştı. gene katılım pek yoktu. yardım olsunda nasıl olursa olsun. maddi durumunun el verdiğince 1 tek defter bile olsa yeter. görüyorum ki 1 defter 2 kalem bile alıcak dogru düzgün insan kalmamış. ekonomik şartlar diyoruz ama en kötü durumdaki insanın bile cebinde 5 ytl fazla parasıvardır.bir yavaş yavaş damlasa göl olucakta....1 verene allah 10 verir. he bazılarımız güvensiz olabilir ama ne olursa olsun allah sizin ne niyetle yaptıgınızı biliyor,geriye kalan sorumluluk bizden cıkar! ki ben o küçük çocuklara gittiğine eminim.

4. şaziye

şaziye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm herkese :)))) güncelllll bi yardımım dokunursa ne mutlu bana ....
    Düzenleyen : cerenay

5. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Güncel..

6. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    güncellll

7. tubagah

tubagah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese çok selamlar.Kusura bakmayın haftasonu pek foruma giremedim.
    Öncelikle şunu söylemeliyim ki kesinlikle para yardımı istemiyorum bu sebeple hesap numarası gibi bir olay söz konusu değil.
    Çocukların ihtiyacı sizce ne olabilir?
    Kalem,defter,silgi,kalemtıraş,hikaye kitabı,boya kalemleri....
    Okulun ihtiyacı ise öncelikle boya.İç ve dış cephenin boya ihtiyacı bulunmaktadır.Sıva için ihtiyacımız vardı ben bunu haftasonu belediyeden temin ettim.Bu arada okulun bahçesi için belediyeden parke taş getirecekler.Eğer imkanmız varsa bahçeye bir oyun parkı düşünüyorum.Çevrenizde ulaşabileceğiniz birileri varsa bunun için çaba gösterecek birine ihtiyacım var.Hepinize saygılar sevgiler.Bu arada benim okulumda bir müdürüm yok yani ben okulun hem hademesi hem öğretmeni hem de müdürüyüm.

8. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    5 deftrer 5 kalem parası bile bulamadık, oyun parkımı bulucaz. gönül ister, cok güzel düşünceleriniz var ama bu taşıdıgımız zihniyetle cok zor. hayır ben tek tek isim söyleyip ufak ufak toplamasınıda bilirim ama kendi içlerinden gelerek olmasını istiyorum.

9. şaziye

şaziye

Alınan Beğeniler:
    0
    güncellll....

10. ameise

ameise

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar biraz önce İzmir lionslardan Amasyada lions vs gibi STK kuruluşlarının listesini istedim ve neden dediklerinde olayı anlattım ve benden bu ögretmenimizin ilettigi maili istediler ve şimdi gönderdim ne yapılabilir vs onlar da araştıracaklar ve belki de kendileri inşallah üsrtlenecekler.
    Aslında egitim ögretim başlamadan bu istek gelseydi keşke de biz de aratırmaya başlasaydık. Bir de izmirde bulunan özel bir ilkögretim okuılunda çocugu olan arkadaşıma "kardeş okul" projesi bazında birşeyler olabilir mi ,diye sordum genelde bu tarz özel okullar ihtiyaç sahibi bir okulu kardeş okul seçiyorlar. Ama bu genelde o bölgede oluyor gidiyorlar hatta. Ama ,geçen sene farklı bir şehirdeki okula da yardımcı olmuşlar bu konuyu onlara da yarın iletecegim.Eger bunlardan toplu bir şey çıkmazsa bireysel özellikle kırtasiye yardımı için çalışacagım. Bana özel olarak ögrenci sayısı , ihtiyaç listesi vs hakkında da buradki özel mesaj kısmında mesaj bekliyorum . bunu da tekrarlamış olayım...

11. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

12. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bence ihtiyaç listesi çıkarılsın kaç tane kalem defter boya vs alınabilecek şeyler yani liste halinde siteye koyalım. herkes birşeyler alır bunları toplarız kargo ile göndeririz zor bir şey değil. en azından kırtasiye ihtiyacını karşılayabiliriz diye düşünüyorum.

13. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    evet dogru diyorsun, burdan oraya lüzumsuz kargo parası verecegimize kendi aramızda para toplasak 5-10-50 artık kimden ne cıkarsa toplu halde eft yapsakta hocamız ordanda alsa olabilir. yada ne biliyim dediğin gibide olabilir. yeterki birşey olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    kargo parası çok tutacağını sanmam. bence liste çıksın ortaya isteyen kalem defter alır isteyen para gönderir toplanan paralarla listedekileri de almaya çalışabiliriz.

15. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    ne biliyim kargo agırlıga göre ya küçücük şey 6 tly ye yollanıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifo zaman liste yapılsın kaç kişilik sınıf eksik ne vs.birleşip alalım.

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ptt Kargo İle Yollayın Max 10 Lira Tutar..

17. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bir öğretmen(işsiz-atama bekleyen) olarak bende eğitime verdiğiniz her turlu destek için çok teşekkurederim
    öğretmenlerimi çok iyi anlayabiliyorum umarım beklenen yardım bir an önce ulaşır.ptt kargo ile kkırtasiye veya bir ihtiyaç malzemesini en ucuza göndermeniz mumkundur.ayrıca hepsiburada.com gibi sitelerden ücretsiz kargo seceneği ilede alışveriş yapılabilir...bende keske atansam da bende yardımda bulunabilsem keske...
    bu çocuklar hepimizin arkadaşlar bir gün arabaya binmeyelim ve onun yerine bu çocuklara yardım edelim...hatta yapabiliyorsak toplanıp gidelim okulu bir güzel düzenleyip gelelim en fazla 2 gün alır..(gerçi bu zor ama olursa daha iyi olur)
    para göndermek ise öğretmenlerim açısında zor olacaktır..para işi ile ugrasmak heleki emanetse çok zordur..

umarım forumumuzdan yeterli sayıda duyarlı vatandaşımız çıkar...Saygılarımla...iyi forumlar

Düzenleyen : Halil ŞAHİN

18. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    liste ortaya çıkarsa kargo konusu da netlik kazanır eksiklere göre de karar verilebilir.

19. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    kargo yollamadan önce burada duyurursanız daha isabetli olur bence

20. tubagah

tubagah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Size ve sizin nezdinizde tüm herkese ilgilerinden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.Tekrar tekrar özür dilerim herkesten nete girme konusunda sıkıntılar yaşıyorum.ama bu kardeş okul konusunda yapabileceğimiz bi girişim çok şeyi değiştirir.
    Bu arada tekrar söylüyorum lütfen nakit konusu kapansın arkadaşlar.Ben bu vebalin altına giremem.Ha şu da bir gerçek ki alınabilecek malzemeleri belki bikaç kuruş daha ucuza alabilirim ama KESİNLİKLE PARA YARDIMI TALEBİNDE BULUNMUYORUM.
    Sevgili arkadaşlar toplamda 14 tane 1-2-3. sınıf öğrencisi ve 10 tane de anasınıfı öğrencisi var.
    okulumzda toplam 2 sınıf var.Sınıfın birisinde 1-2-3. sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim-öğretim görüyor diğer sınıfta ise anasınıfı var.yarın fotoğraflarını yollamaya çalışacağım okulun.
    İhtiyaç listesi hakkında da şunu söyleyebilirim:1.-2. ve 3. sınıf öğrencilerinin kırtasiye anlamında ihtiyaç duyabileceği malzemerl bunlar arkadaşlar.Aynı zamanda iyi bir gelişme daha paylaşayım sizlerle başka bir okulda fazla bir fotokopi makinası varmış onu alma çalışmaları devam ediyor inşallah ben de kişisel çabalarımın sonuç vermesini umut ediyorum bu makinayı alma konusunda...
    Hepinizden foruma girme sıklığım konusunda yaşadığım sorunlardan dolayı tekrar özür diliyor ve hepinize duyarlılığınızdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Bu Sayfayı Paylaş