Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Off Yaaa Arabaya Vurmuşlar

'Getz Forum - Club' forumunda SefaŞAHİN tarafından 14 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hasarsızlık indirimiyle yaptırmış olduğum fiyat: 660 tl
    hasarsızlık indirimi olmasaydı: 1030 tl

ayrıca benim kasko şirketi için şöyle birşey var bilmiyorum diğerleri nasıldır...sözleşme dönemi içerisinde 3 veya daha fazla sayıda büyük hasar bildirirseniz (mini onarım dışında herşey) kasko şirketinin sizinle sözleşmeyi yenilememe ihtimali var

Düzenleyen : Tayanç_Top

2. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    bugün görüştüm hyundai servisinin içindeki sigorta şirketiyle. geçen sene 0 km aldığımda yaptırdığım 600 tl kasko hiç kullanmadığımdan dolayı bu sene 460 tl yapacaklarmış. başka bir sigorta şirketi de 460 tl fiyat çekince aracı aldığım hyundai servisine yaptırmaya karar verdim. ayrıca mecburi trafik sigortası 145 tl, bir de ( mecburi )yıllık bakımı yapılacak bir yıl dolduğu için. anlayacağınız gitti 800tl :)

3. TayyEra

TayyEra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaportada 15 samtim bi çökük var, önceki jeep'in çeki demiri değmiş, kaskoda 1 sene dolsun yaptıracağım, ama hasarsızlık gidecek.

Bu arada mini kasko yalanına kimse inanmasın autoking evde kendi yapabileceğimiz rötuşu bile yapmıyor. Pasta bile sürmüyor araca, sürse 1 ay öteye randevu veriyor, olmaz olsun autoking, sağolsun hunko 5 dk bile sürmedi, servise girdim asabi, mutlu çıktım.
    Danışmanım sait bey buralarda okuyorsa sevgiler, Murat.

4. SefaŞAHİN

SefaŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Tampon + çamurluk bugun boyanıyor yarın öğlen teslim edicekler

Bu Sayfayı Paylaş