Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Özel rica abilerim kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim

'Sohbet' forumunda exuberant43 tarafından 20 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  2. exuberant43

exuberant43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    541
    Ad Soyad:
    Coşkun ALTAY
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abilerim kardeşlerim herkese selam öncelikle hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar sizlerden yardım istemiştim evlilik teklifi konusunda herkesten Allah razıolsun yardımcı oldunuz degerli düşüncelerinizi paylastınız merak edilen konuyu söyleyim eveti aldım teklifi etti :) nasıl ettigime gelince kayın valide kayın peder ve nişanlım geldiler ceyiz ve esyalar eve yerleştirilecekti kadınlar ev temizlik işleriyle urasıyorlardı ben arkadaslarımı topladım teklif planını anlattım sonra babama söyledim bi aksam kadınlar temizlik ev işlerinden yorulmuslar oturup cay içerlerken bana telefon geliyor ve arayan arkadasım birisiyle tartıstıgını kavga edecegini ve benden yardım istedigini hemen o restorana gelememi istiyor bende hemen durumu evdekilere fazla anlatmadan cıkıp eramla restoranta gidiyorum ve 25 dk sonra babama telefon geliyor coskun ve arkadasları kavga ettiler coskun yaralı hemen gelin diye babamda durumu biliyor ya hemen evdekilere durumu anlatıyor ben gideyim deyip hazırlanıyor nişanlımda bende gelicem baba coskunu merak ediyorum diyor neyse geliyorlar restoranın onu kalabalık beni göremiyorlar arkadaslarımdan sonra ben aralarından elimde cicekle cıkıyorum ve teklifi ediyorum tabi alkıs falan nişanlım aglamıs zaten heycanlı birde evlilik teklifi edince tokatı patlattı sonra evet dedi :) sonra bişiler yedik eglendik eve geldik eveti böyle aldım abilerim kardeşlerim :D forma fazla giremiyorum hyundainin elektrik kablo ve donanımlarını yapan fabrikada işe basladım muhasebe departmanında yogunum malum birde ramazan ayı herkese teşekkurler :)

bykadir ve <<bülent>> bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş